Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Restaurant/ Møre og Romsdal


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Poengsum(Fra lavest til høyest)


 Onkel og Vennene Restaurant 
Beskrivelse: Onkel & Vennene hans i Kristiansund er først & fremst en kaffebar hvor du kan nyte din perfekte kaffe i en hyggelig atmosfære. Helt siden den første kaffebaren ble åpnet omkring år 1470 i Mekka, har mennesker møttes på kaffehusene - ikke bare for å drikke kaffe - men også for å spille sjakk, møte venner, diskutere og høre musikk.
Lagt til: 30-Nov-2004 Treff: 1499
Gi karakter til dette webstedet

 Dødeladen Cafe 
Beskrivelse: Frode Alnæs og Anne Elisabeth Gjelnes. Førstnevnte er velkjent som komponist, musiker og artist, og begge kommer fra Kristiansund. Anne Elisabeth og Frode har en drøm... en drøm om å gjenskape "en levende bydel" i Gamlebyen - ta vare på de gamle bygningene og gi dem nytt liv.
Lagt til: 30-Nov-2004 Treff: 3224
Gi karakter til dette webstedet

 Jordbærstova 
Beskrivelse: Den ligg ved vegen på «The Golden Route», riksveg 63,midt i hjartet av jordbæråkrane i Valldal i Møre og Romsdal. Vår spesialitet er lunchbuffet med heimelaga, tradisjonell norsk mat. I sesongen finn du også friske jordbær på dessertbordet.
Lagt til: 30-Nov-2004 Treff: 1511
Gi karakter til dette webstedet

 Maki Fiskerestaurant 
Beskrivelse: Maki er ein nystarta restaurant i Fosnavåg i Herøy kommune på Sunnmøre. På Maki er det kvalitet, service og fagkunnskap som gjelder. Med kort avstand og god tilgang på ferske råvarer av den beste kvalitet kan vi presentere en maritim meny som har høy internasjonal standard.
Lagt til: 30-Nov-2004 Treff: 3227
Gi karakter til dette webstedet

 Riddersalen 
Beskrivelse: En kulinarisk opplevelse ved Hustadvika i storm og stille! Strekningen Bud – Kårvåg er blitt en nasjonal turistvei og er en attraksjon i europeisk eliteklasse . En uforglemmelig opplevelse både i fint og stygt vær.
Lagt til: 30-Nov-2004 Treff: 1488
Gi karakter til dette webstedet

 Sjøstjerna Fiskerestaurant 
Beskrivelse: Sjøstjerna Fiskerestaurant er en liten familierestaurant i Kristiansund. Bakgrunnen for vår meny er gammel byhistorie. Saltet fisk, hovedsaklig torsk, ble tørket på klippene, pakket i blikkboksene som du ser rundt deg. Deretter ble den eksportert til katolske land, ved middelhavet og i sør-amerika.
Lagt til: 30-Nov-2004 Treff: 1718
Gi karakter til dette webstedet

 Smia Fiskerestaurant 
Beskrivelse: I et koselig lite hus fra 1787 holder byens spennende spisested SMIA Fiskerestaurant til. Den ligger helt inne i det særegne miljøet som utgjør Kystkultursenteret i Vågen i Kristiansund.
Lagt til: 30-Nov-2004 Treff: 2179
Gi karakter til dette webstedet

 Toldboden Restauranthus 
Beskrivelse: Toldboden Restauranthus finner du i gamle Toldboden, vakkert beliggende ved Ålesunds havn med utsikt over Brosundet og Molja fyr. Tlf.: 70 12 86 70 Fax.: 70 12 91 01 Tollbugata 2, 6001 Ålesund.
Lagt til: 30-Nov-2004 Treff: 1317
Gi karakter til dette webstedet

  Restauranter i Hoteller 
Beskrivelse: Husk at Hotellene har restauranter som ikke er med i oppstillingen nedenfor. Klikk på lenken over.
Lagt til: 21-May-2007 Treff: 2036
Gi karakter til dette webstedet

 Restarant Sydvest 
Beskrivelse: Ulstein Hotel, på Sunnmøre, har intime spisesteder med sitteplasser for 20 gjester, en trivelig hovedrestaurant, Sydvesten, og bankettsal med opp til 290 sitteplasser til middag.
Lagt til: 30-Jun-2005 Treff: 1257
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.115 Sekunder