Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Restaurant/ Møre og Romsdal


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Jordbærstova 
Beskrivelse: Den ligg ved vegen på «The Golden Route», riksveg 63,midt i hjartet av jordbæråkrane i Valldal i Møre og Romsdal. Vår spesialitet er lunchbuffet med heimelaga, tradisjonell norsk mat. I sesongen finn du også friske jordbær på dessertbordet.
Lagt til: 30-Nov-2004 Treff: 1511
Gi karakter til dette webstedet

 Maki Fiskerestaurant 
Beskrivelse: Maki er ein nystarta restaurant i Fosnavåg i Herøy kommune på Sunnmøre. På Maki er det kvalitet, service og fagkunnskap som gjelder. Med kort avstand og god tilgang på ferske råvarer av den beste kvalitet kan vi presentere en maritim meny som har høy internasjonal standard.
Lagt til: 30-Nov-2004 Treff: 3227
Gi karakter til dette webstedet

 Marino Restaurant 
Beskrivelse: Vi er stolte av å kunne tilby Sunndalsøras innbyggere en internasjonal opplevelse hos Marino Restaurant. Her finner du et erfarent eierskap som presenterer italiensk, tyrkisk, amerikansk, fransk og gresk mat.
Lagt til: 15-May-2007 Treff: 1256
Gi karakter til dette webstedet

 Naustkroa 
Beskrivelse: Ein veletablert resturant i kjernen av Geiranger. Med unike sitteplasser ved strandkanten og eit kosleg naustmiljø inne i resturanten.
Lagt til: 14-May-2007 Treff: 1403
Gi karakter til dette webstedet

 Onkel og Vennene Restaurant 
Beskrivelse: Onkel & Vennene hans i Kristiansund er først & fremst en kaffebar hvor du kan nyte din perfekte kaffe i en hyggelig atmosfære. Helt siden den første kaffebaren ble åpnet omkring år 1470 i Mekka, har mennesker møttes på kaffehusene - ikke bare for å drikke kaffe - men også for å spille sjakk, møte venner, diskutere og høre musikk.
Lagt til: 30-Nov-2004 Treff: 1499
Gi karakter til dette webstedet

 Restarant Sydvest 
Beskrivelse: Ulstein Hotel, på Sunnmøre, har intime spisesteder med sitteplasser for 20 gjester, en trivelig hovedrestaurant, Sydvesten, og bankettsal med opp til 290 sitteplasser til middag.
Lagt til: 30-Jun-2005 Treff: 1257
Gi karakter til dette webstedet

 Restaurant Aida 
Beskrivelse: I Restaurant Aida i Geiranger serverer vi mat av ypperste kvalitet tilberedt av lokale råvarer. Her kan du nyte et godt måltid servert à la carte, nyte utsikten og samtidig ha en kunstopplevelse i vårt restaurantgalleri.
Lagt til: 14-May-2007 Treff: 1219
Gi karakter til dette webstedet

 Restaurant Fosnavåg Brygge 
Beskrivelse: Med flott beliggenhet ved Fosnavåg Gjestehavn er Restaurant Fosnavåg Brygge blitt et populært spisested. Restauranten er innredet i røff sjøhusstil der maritime antikviteter og redskaper fra lokalområdet utgjør en naturlig del av utsmykningen.
Lagt til: 14-May-2007 Treff: 1398
Gi karakter til dette webstedet

 Restaurant Slipen 
Beskrivelse: Du finner oss i maritimt miljø på Bud på Nord Møre. Vi har et topp kjøkken, og tilbyr hjelp med arrangering av selskaper, konferanser o.l.
Lagt til: 14-May-2007 Treff: 1275
Gi karakter til dette webstedet

 Riddersalen 
Beskrivelse: En kulinarisk opplevelse ved Hustadvika i storm og stille! Strekningen Bud – Kårvåg er blitt en nasjonal turistvei og er en attraksjon i europeisk eliteklasse . En uforglemmelig opplevelse både i fint og stygt vær.
Lagt til: 30-Nov-2004 Treff: 1488
Gi karakter til dette webstedetVelg side:   [ << Forrige side ] 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.112 Sekunder