Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Reklame


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Poengsum (Fra høyest til lavest)


 Artic Reklamebyrå 
Beskrivelse: I en villa på Nygårdshøyden i Bergen bor Artic. Et reklamebyrå med et knippe egentlig ganske så forskjellige kunder. Et stort industrikonsern. En frisørsalong. En leverandør av hermetisk sjømat. Et tv-selskap. En gavebutikk. Og mange flere.
  Lagt til: 19-Nov-2003
  Treff: 2815 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 BB&E Reklamebyrå 
Beskrivelse: Det lille store Reklamebyrået. B B & E Reklamebyrå på Straume ble etablert i 1990. Jobben vår er å lage reklame og annen form for kommunikasjon. Vi er ikke mange, men oppgavene blir i de fleste byråer løst av et team bestående av tre-fire personer.
  Lagt til: 19-Nov-2003
  Treff: 1569 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Superlativ Media - Web design - grafisk design - profilering 
Beskrivelse: Et rimelig og folkelig reklamebyrå i hjertet av Telemark som har kunder over hele landet. Arbeider med alt fra web design, totalprofilering til Corporate- og Brand Identity. Prisgaranti på alt av trykksaker.
  Lagt til: 20-Jul-2004
  Treff: 1183 Karakter: 10 (41 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Prefer AS - design og kommunikasjon 
Beskrivelse: Prefer AS er et fullservice reklame og kommunikasjonsbyrå som har spesialisert seg på visuell identitet og internett. Selskapet leverer tjenester innen trykk, print, web, cms, video og profil. Vi holder til i Salhus i Bergen.
  Lagt til: 14-Jun-2004
  Treff: 1574 Karakter: 7 (4 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Rklamepartner 
Beskrivelse: Reklamepartner er et lite, fokusert og effektivt reklamebyrå med en viss spesialisering innen handel og industri. Reklamepartner er organisert som en liten kjerne med et aktivt nettverk. Denne formen for organisering har vist seg å være effektiv både på store og små oppdrag og samtidig har vi klart å holde kostnadene nede. Du finner oss i Dreggen i Bergen.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1313 Karakter: 6 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 AG Byrå 
Beskrivelse: AG i Bergen er en forkortelse for Alf Gundersen, som etablerte byrået i 1945. Alf Gundersen var en ekte reklamemann. Hadde han levd i dag, ville han vært stolt over at byrået gjennom skiftende tider har befestet sin posisjon som medspiller for krevende annonsører.
  Lagt til: 19-Nov-2003
  Treff: 2178 Karakter: 6 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 MK Bergen Reklamebyrå AS 
Beskrivelse: MK står for MarkedsKommunikasjon. Det er det vi kan. MK Bergen er et forretningsutviklende kommunikasjonshus. Det vil si at vi har en usvikelig tro på det vi gjør skal skape resulteter. Vi lar oppgavene og strategien styre hvilke tiltak vi skal iverksette, og har en visjon om å skape ideer som virker. Vi har alle kommunikasjonspliner samlet under samme kreative tak: Reklame, Pr, Design og Internett.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 2040 Karakter: 5 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Magma Reklamebyrå 
Beskrivelse: 1. september 2008 skiftet Reklamebyrået Trippel navn til Magma Reklamebyrå og fikk nye nettsider. Magma skaper ny, solid og fruktbar landjord når den kommer opp fra jordens indre. På samme måte vil vi i Magma Reklamebyrå i Bergen skape nye vekstmuligheter for våre kunder.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1193 Karakter: 4 (4 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

  Flex Reklame as 
Beskrivelse: Flex Reklame AS er en ledende produsent/leverandør innen visuell profilering i Bergen. Med 10 ansatte omsatte vi for 18,4 mill. kroner i 2008. Våre hovedfelt er digitaltrykk i storformat, produksjon og montering av fasade- og bildekor, samt produksjon og salg av reklameartikler og reklametekstiler. Vi har en rekke større og mindre kunder i hele Norge.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 4547 Karakter: 2 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Reklamehuset 
Beskrivelse: Vi opplever en sterk etterspørsel etter våre tjenester, og det er svært hyggelig at næringsdrivende på Vestlandet setter pris på vår kompetanse. Tilbakemeldingene fra våre faste og nye oppdragsgivere er meget gode. Skreddersydde løsninger og økt produksjonskapasitet, både på skiltavdelingen og i den grafiske enheten, utgjør et tilbud som alle våre kunder har stort utbytte av. Du finner oss på Isdalstø.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 2057 Karakter: 2 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | DetaljerVelg side: 1 2 3 4 5   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.104 Sekunder