Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Reklame


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Poengsum(Fra lavest til høyest)


 ABC Reklame 
Beskrivelse: ABC Reklame ble etablert i 1986, og har siden utviklet seg til å bli en av Bergens ledende firma innen grafisk produksjon av skilt, bilreklame og vindusdekor.
  Lagt til: 19-Nov-2003
  Treff: 2036
Gi karakter til dette webstedet

 Blick Reklame. 
Beskrivelse: Vi holder til på Isdalstø utenfor Bergen. På våre hjemmesider vil vi her presentere oss selv og våre tjenester. I dag produserer Blick stort sett alt innenfor skilt og dekorarbeid. Vi har etter hvert også spesialisert oss på produksjon av klistremerker i alle varianter. Kundekretsen er stadig blitt større, og i dag kan vi bl.a. nevne Statoil, Norsk Hydro Mongstad, Felleskjøpet, Norgesmøllene, HSD, Knarvik Mila, McDonald's og mange flere som svært gode kunder.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1562
Gi karakter til dette webstedet

 Creato Media 
Beskrivelse: Creato Media i Bergen består av en miks av erfarne og yngre medarbeidere som utgjør et team av kunnskapsrike, entusiastiske og kreative mennesker. Vi løser de fleste oppgaver innen markedsstrategi, design og kommunikasjon for deg!
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1704
Gi karakter til dette webstedet

 Multi Reklame AS 
Beskrivelse: Fivic Reklame og Design AS fusjonerte i mai 2008 med Multi Reklame. Multi Reklame AS ble etablert i 1988, og er sentralt beliggende i Bergen. Vår kundemasse befinner seg hovedsaklig i Bergen og på Vestlandet. Men vi kan også levere til kunder i andre deler av landet.Vi er totalleverandør av skilt og dekor for utendørs - og innendørs bruk.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1913
Gi karakter til dette webstedet

 IBOX Profilhuset 
Beskrivelse: Me er 7 tilsette i IBOX Profilhuset på Stord. Kompetansen vår brer seg frå marknadsrådgjeving, strategi, design, formgjeving, gravering, montering og mykje meir.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1712
Gi karakter til dette webstedet

 JIK design 
Beskrivelse: Et freelance basert enmannforetak, med base i Bergen. Her har jeg jobbet siden 2001. Oppdragene er hovedsakelig firmaprofilering: logo, merkantile trykksaker, webdesign osv.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1277
Gi karakter til dette webstedet

 Konvoi as 
Beskrivelse: Marketing Team ble etablert i 1982, og skiftet i 2004 navn til Konvoi as. Konvoi har lang erfaring og høy kompetanse på identitetsutvikling, design, markedsføring og reklame. Konvoi har vunnet en rekke priser for både reklame og godt design, og senest for beste internettreklame hos bt.no i 2007.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1898
Gi karakter til dette webstedet

 Positiv Reklame 
Beskrivelse: Vi disponerer i dag fagfolk innenfor ulike områder som er relevante innenfor "skilt og dekor faget", samt liftbiler med inntil 24m arbeidshøyde. Garasjen er blitt degradert til lager, og vi har flyttet til mer egnete lokaler i Kanalveien på Minde i Bergen.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1823
Gi karakter til dette webstedet

 Grafisk Design.net 
Beskrivelse: Grafisk Design.net i Halden er en grafisk tjenesteportal drevet av Kreativt Studio ved fotograf og designer Dan Ove Borge som lenge har jobbet med reklame, webdesign, grafiske tjenester og markedsføring.
  Lagt til: 27-Nov-2008
  Treff: 855
Gi karakter til dette webstedet

 Identitet Design & Reklamebyrå 
Beskrivelse: Identitet Design og Reklamebyrå i Stavanger tilbyr trykksaker, annonseutforming, web-sider, rådgivning innen kommunikasjonsstrategi og markedsundersøkelser. Vi gjør det meste.
  Lagt til: 27-Nov-2008
  Treff: 877
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.100 Sekunder