Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Reklame


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Popularitet (Fra mest til minst treff)


  Flex Reklame as 
Beskrivelse: Flex Reklame AS er en ledende produsent/leverandør innen visuell profilering i Bergen. Med 10 ansatte omsatte vi for 18,4 mill. kroner i 2008. Våre hovedfelt er digitaltrykk i storformat, produksjon og montering av fasade- og bildekor, samt produksjon og salg av reklameartikler og reklametekstiler. Vi har en rekke større og mindre kunder i hele Norge.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 4674 Karakter: 2 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Artic Reklamebyrå 
Beskrivelse: I en villa på Nygårdshøyden i Bergen bor Artic. Et reklamebyrå med et knippe egentlig ganske så forskjellige kunder. Et stort industrikonsern. En frisørsalong. En leverandør av hermetisk sjømat. Et tv-selskap. En gavebutikk. Og mange flere.
  Lagt til: 19-Nov-2003
  Treff: 2930 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

  Plenum Bergen AS 
Beskrivelse: Bergen Reklameatelier AS (BRA Plenum) har fra 1.1.2006 endret navn til Plenum Bergen AS. Dette er et selskap i Plenumgruppen AS. Vi tar for oss hele prosessen fra design, produksjon, lager og distribusjon til montasje og demontasje av alle elementer på områdene messer, display, skilt & dekor.
  Lagt til: 19-Nov-2003
  Treff: 2610 Karakter: 1 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 AG Byrå 
Beskrivelse: AG i Bergen er en forkortelse for Alf Gundersen, som etablerte byrået i 1945. Alf Gundersen var en ekte reklamemann. Hadde han levd i dag, ville han vært stolt over at byrået gjennom skiftende tider har befestet sin posisjon som medspiller for krevende annonsører.
  Lagt til: 19-Nov-2003
  Treff: 2310 Karakter: 6 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Reklamehuset 
Beskrivelse: Vi opplever en sterk etterspørsel etter våre tjenester, og det er svært hyggelig at næringsdrivende på Vestlandet setter pris på vår kompetanse. Tilbakemeldingene fra våre faste og nye oppdragsgivere er meget gode. Skreddersydde løsninger og økt produksjonskapasitet, både på skiltavdelingen og i den grafiske enheten, utgjør et tilbud som alle våre kunder har stort utbytte av. Du finner oss på Isdalstø.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 2170 Karakter: 2 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 MK Bergen Reklamebyrå AS 
Beskrivelse: MK står for MarkedsKommunikasjon. Det er det vi kan. MK Bergen er et forretningsutviklende kommunikasjonshus. Det vil si at vi har en usvikelig tro på det vi gjør skal skape resulteter. Vi lar oppgavene og strategien styre hvilke tiltak vi skal iverksette, og har en visjon om å skape ideer som virker. Vi har alle kommunikasjonspliner samlet under samme kreative tak: Reklame, Pr, Design og Internett.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 2143 Karakter: 5 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 ABC Reklame 
Beskrivelse: ABC Reklame ble etablert i 1986, og har siden utviklet seg til å bli en av Bergens ledende firma innen grafisk produksjon av skilt, bilreklame og vindusdekor.
  Lagt til: 19-Nov-2003
  Treff: 2034
Gi karakter til dette webstedet

 Multi Reklame AS 
Beskrivelse: Fivic Reklame og Design AS fusjonerte i mai 2008 med Multi Reklame. Multi Reklame AS ble etablert i 1988, og er sentralt beliggende i Bergen. Vår kundemasse befinner seg hovedsaklig i Bergen og på Vestlandet. Men vi kan også levere til kunder i andre deler av landet.Vi er totalleverandør av skilt og dekor for utendørs - og innendørs bruk.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1912
Gi karakter til dette webstedet

 Konvoi as 
Beskrivelse: Marketing Team ble etablert i 1982, og skiftet i 2004 navn til Konvoi as. Konvoi har lang erfaring og høy kompetanse på identitetsutvikling, design, markedsføring og reklame. Konvoi har vunnet en rekke priser for både reklame og godt design, og senest for beste internettreklame hos bt.no i 2007.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1898
Gi karakter til dette webstedet

 Positiv Reklame 
Beskrivelse: Vi disponerer i dag fagfolk innenfor ulike områder som er relevante innenfor "skilt og dekor faget", samt liftbiler med inntil 24m arbeidshøyde. Garasjen er blitt degradert til lager, og vi har flyttet til mer egnete lokaler i Kanalveien på Minde i Bergen.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1823
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.098 Sekunder