Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Reklame


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Dato (Gamle linker først)


 ABC Reklame 
Beskrivelse: ABC Reklame ble etablert i 1986, og har siden utviklet seg til å bli en av Bergens ledende firma innen grafisk produksjon av skilt, bilreklame og vindusdekor.
  Lagt til: 19-Nov-2003
  Treff: 1948
Gi karakter til dette webstedet

 AG Byrå 
Beskrivelse: AG i Bergen er en forkortelse for Alf Gundersen, som etablerte byrået i 1945. Alf Gundersen var en ekte reklamemann. Hadde han levd i dag, ville han vært stolt over at byrået gjennom skiftende tider har befestet sin posisjon som medspiller for krevende annonsører.
  Lagt til: 19-Nov-2003
  Treff: 2202 Karakter: 6 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Artic Reklamebyrå 
Beskrivelse: I en villa på Nygårdshøyden i Bergen bor Artic. Et reklamebyrå med et knippe egentlig ganske så forskjellige kunder. Et stort industrikonsern. En frisørsalong. En leverandør av hermetisk sjømat. Et tv-selskap. En gavebutikk. Og mange flere.
  Lagt til: 19-Nov-2003
  Treff: 2839 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 BB&E Reklamebyrå 
Beskrivelse: Det lille store Reklamebyrået. B B & E Reklamebyrå på Straume ble etablert i 1990. Jobben vår er å lage reklame og annen form for kommunikasjon. Vi er ikke mange, men oppgavene blir i de fleste byråer løst av et team bestående av tre-fire personer.
  Lagt til: 19-Nov-2003
  Treff: 1588 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

  Plenum Bergen AS 
Beskrivelse: Bergen Reklameatelier AS (BRA Plenum) har fra 1.1.2006 endret navn til Plenum Bergen AS. Dette er et selskap i Plenumgruppen AS. Vi tar for oss hele prosessen fra design, produksjon, lager og distribusjon til montasje og demontasje av alle elementer på områdene messer, display, skilt & dekor.
  Lagt til: 19-Nov-2003
  Treff: 2502 Karakter: 1 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Blick Reklame. 
Beskrivelse: Vi holder til på Isdalstø utenfor Bergen. På våre hjemmesider vil vi her presentere oss selv og våre tjenester. I dag produserer Blick stort sett alt innenfor skilt og dekorarbeid. Vi har etter hvert også spesialisert oss på produksjon av klistremerker i alle varianter. Kundekretsen er stadig blitt større, og i dag kan vi bl.a. nevne Statoil, Norsk Hydro Mongstad, Felleskjøpet, Norgesmøllene, HSD, Knarvik Mila, McDonald's og mange flere som svært gode kunder.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1501
Gi karakter til dette webstedet

 Creato Media 
Beskrivelse: Creato Media i Bergen består av en miks av erfarne og yngre medarbeidere som utgjør et team av kunnskapsrike, entusiastiske og kreative mennesker. Vi løser de fleste oppgaver innen markedsstrategi, design og kommunikasjon for deg!
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1629
Gi karakter til dette webstedet

 Multi Reklame AS 
Beskrivelse: Fivic Reklame og Design AS fusjonerte i mai 2008 med Multi Reklame. Multi Reklame AS ble etablert i 1988, og er sentralt beliggende i Bergen. Vår kundemasse befinner seg hovedsaklig i Bergen og på Vestlandet. Men vi kan også levere til kunder i andre deler av landet.Vi er totalleverandør av skilt og dekor for utendørs - og innendørs bruk.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1852
Gi karakter til dette webstedet

  Flex Reklame as 
Beskrivelse: Flex Reklame AS er en ledende produsent/leverandør innen visuell profilering i Bergen. Med 10 ansatte omsatte vi for 18,4 mill. kroner i 2008. Våre hovedfelt er digitaltrykk i storformat, produksjon og montering av fasade- og bildekor, samt produksjon og salg av reklameartikler og reklametekstiler. Vi har en rekke større og mindre kunder i hele Norge.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 4573 Karakter: 2 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 IBOX Profilhuset 
Beskrivelse: Me er 7 tilsette i IBOX Profilhuset på Stord. Kompetansen vår brer seg frå marknadsrådgjeving, strategi, design, formgjeving, gravering, montering og mykje meir.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1641
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.106 Sekunder