Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Reklame


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 BB&E Reklamebyrå 
Beskrivelse: Det lille store Reklamebyrået. B B & E Reklamebyrå på Straume ble etablert i 1990. Jobben vår er å lage reklame og annen form for kommunikasjon. Vi er ikke mange, men oppgavene blir i de fleste byråer løst av et team bestående av tre-fire personer.
  Lagt til: 19-Nov-2003
  Treff: 1570 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Big Fish 
Beskrivelse: Big Fish er et integrert design- og reklamebyrå som holder til på Grünerløkka i Oslo. Vi skiller oss fra andre byråer ved at vi har utviklet vårt eget enkelhetsprinsipp. Som følge av dette kaster vi uvesentligheter over bord og fokuserer på dét som virkelig betyr noe.
  Lagt til: 28-Nov-2008
  Treff: 1170
Gi karakter til dette webstedet

 Blick Reklame. 
Beskrivelse: Vi holder til på Isdalstø utenfor Bergen. På våre hjemmesider vil vi her presentere oss selv og våre tjenester. I dag produserer Blick stort sett alt innenfor skilt og dekorarbeid. Vi har etter hvert også spesialisert oss på produksjon av klistremerker i alle varianter. Kundekretsen er stadig blitt større, og i dag kan vi bl.a. nevne Statoil, Norsk Hydro Mongstad, Felleskjøpet, Norgesmøllene, HSD, Knarvik Mila, McDonald's og mange flere som svært gode kunder.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1481
Gi karakter til dette webstedet

 Byrå Tusj 
Beskrivelse: Byrå Tusj er et lite reklamebyrå som tilbyr løsninger innen grafisk design, reklame og web. Vi holder til i UT9, et kreativt hus midt mellom Uranienborg og Bogstadveien. Firmaet ble startet sommeren 2001 og har i dag et variert utvalg av kunder og oppdrag.
  Lagt til: 27-Nov-2008
  Treff: 772
Gi karakter til dette webstedet

 Crave Media 
Beskrivelse: Design har alltid vært høyt prioritert av Crave Media. Vi ønsker å strekke oss lengre for å gjøre våre kunder fornøyde, med kvalitet som skiller seg ut fra mengden.
  Lagt til: 01-Dec-2008
  Treff: 806
Gi karakter til dette webstedet

 Creato Media 
Beskrivelse: Creato Media i Bergen består av en miks av erfarne og yngre medarbeidere som utgjør et team av kunnskapsrike, entusiastiske og kreative mennesker. Vi løser de fleste oppgaver innen markedsstrategi, design og kommunikasjon for deg!
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1607
Gi karakter til dette webstedet

 Designbyrået Reine Linjer 
Beskrivelse: Reine Linjer i Bergen har en solid portefølje innenfor faget kommunikasjon. Internett, grafisk design, trykksaker, multimedia, databaser, informasjonsarktitektur (IA) og grafiske brukergrensesnitt (GUI) er områder hvor vi besitter ledende kompetanse.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1371 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Fox Idélab 
Beskrivelse: Fox Idelab i Ski er et fullservice byrå som arbeider med idé- utvikling og alle sider ved forarbeid og gjennomføring.
  Lagt til: 27-Nov-2008
  Treff: 776
Gi karakter til dette webstedet

 Grafisk Design.net 
Beskrivelse: Grafisk Design.net i Halden er en grafisk tjenesteportal drevet av Kreativt Studio ved fotograf og designer Dan Ove Borge som lenge har jobbet med reklame, webdesign, grafiske tjenester og markedsføring.
  Lagt til: 27-Nov-2008
  Treff: 786
Gi karakter til dette webstedet

 Havnevik AS 
Beskrivelse: Vi er et fullservice reklamebyrå i Ålesund med fokus på strategisk kommunikasjon og design.
  Lagt til: 01-Dec-2008
  Treff: 769
Gi karakter til dette webstedetVelg side:   [ << Forrige side ] 1 2 3 4 5   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.103 Sekunder