Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Restaurant/ Agder


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Poengsum(Fra lavest til høyest)


 Conrad Kro & Krambod 
Beskrivelse: I dag er Conrad Kro & Krambod blitt en velrennomert restaurant med mange stamgjester. Vi er blitt kjent for å stille strenge krav til råvarer, levrandører, hygiene, effektivitet og sevice.
Lagt til: 01-Dec-2004 Treff: 1663
Gi karakter til dette webstedet

 Buene 
Beskrivelse: Buene blir i dag drevet av søskenparet Bosse og Inge Hellström Siden 1998 har de drevet stedet som kan karakteriseres som en absolutt sørlandsperle. Med sine eksepsjonelle kokkekunster, kan de trylle frem hva det måtte være, enten det gjelder en fødselsdag, en konfirmasjon, kurs og konferanser eller rett og slett bare en aften på byen!
Lagt til: 01-Dec-2004 Treff: 1940
Gi karakter til dette webstedet

 Amigos 
Beskrivelse: Vi vil ønske deg velkommen til et av byens mest populære spisesteder. Her får du nesten alt hva hjerte og gane begjærer både når det gjelder mat og drikke.
Lagt til: 01-Dec-2004 Treff: 1854
Gi karakter til dette webstedet

 Big Horn Steak House 
Beskrivelse: Big Horn Steak House skal være Norges beste restaurant innen biff- /steakhouse segmentet. Restaurantkonseptet skal forsterke sin posisjon som et kvalitetskonsept og utvikle seg til å bli en av Norges ledende kjeder innen serveringsbransjen.
Lagt til: 01-Dec-2004 Treff: 1726
Gi karakter til dette webstedet

 Bølgen og Moi Kristiansand 
Beskrivelse: 1. mai 2001 åpnet Bølgen & Moi Kristiansand lunchcafé, bar og restaurant på fisketorget i Kristiansand. Lunsjcaféen frister med mange småretter og desserter. Baren tilbyr nypresset juice og cocktails, laget på friske råvarer - i tillegg til et godt utvalg i øl, vin og brennevin. Restauranten har stor à la carte-meny og rikt utvalg av fisk og skalldyr. Bordbestilling: 38 17 83 00
Lagt til: 01-Dec-2004 Treff: 1547
Gi karakter til dette webstedet

 Egon Kristiansand 
Beskrivelse: Egon Kristiansand ligger midt i Kristiansand sentrum. Nærmere bestemt Markens Gate, som er byens travle handle- og gågate gjennom sentrum. Restauranten ligger i tilknytning til Scandic Hotell Kristiansand, og har ca. 100 sitteplasser inne og 50 ute.
Lagt til: 01-Dec-2004 Treff: 1753
Gi karakter til dette webstedet

 Glipp 
Beskrivelse: Glipp tilbyr en rekke spennede retter med opphav fra bl.a. Spania, Italia, USA m.fl. Noen usminket og "autentiske" , men de aller fleste er utviklet etter våre egne krav til både smak og utseende.
Lagt til: 01-Dec-2004 Treff: 1449
Gi karakter til dette webstedet

 Hydrofoilen 
Beskrivelse: Vi har sørlandskystens delikatesser og middelhavets finesser. Vi serverer ute eller inne, like ved stranda. Vi ønsker å glede våre kunder med god og smakfull mat, og vil at smak og opplevelse skal være en overraskelse fra oss til deg.
Lagt til: 01-Dec-2004 Treff: 1496
Gi karakter til dette webstedet

 Høllen Brygge Restaurant 
Beskrivelse: Vi tilbyr et mangfold av opplevelser. Servering i flotte omgivelser, trivelige lokaler i sjøkanten, lukkede/åpne selskapslokaler, bar, stor flott veranda med utsikt til en livlig båttrafikk sommertid. Vi tilbyr alle former for bevertning. A la Carte,
Lagt til: 01-Dec-2004 Treff: 1353
Gi karakter til dette webstedet

 Sjøhuset Restaurant 
Beskrivelse: Kristiansands fiskerestaurant finner du "Der markens møter havet". I maritime omgivelser, og med en fantastisk beliggenhet er Sjøhuset Restaurant et sted med både kvalitet og sjarm.
Lagt til: 01-Dec-2004 Treff: 960
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.110 Sekunder