Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Restaurant/ Agder


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Dato (Gamle linker først)


 Conrad Kro & Krambod 
Beskrivelse: I dag er Conrad Kro & Krambod blitt en velrennomert restaurant med mange stamgjester. Vi er blitt kjent for å stille strenge krav til råvarer, levrandører, hygiene, effektivitet og sevice.
Lagt til: 01-Dec-2004 Treff: 1684
Gi karakter til dette webstedet

 Buene 
Beskrivelse: Buene blir i dag drevet av søskenparet Bosse og Inge Hellström Siden 1998 har de drevet stedet som kan karakteriseres som en absolutt sørlandsperle. Med sine eksepsjonelle kokkekunster, kan de trylle frem hva det måtte være, enten det gjelder en fødselsdag, en konfirmasjon, kurs og konferanser eller rett og slett bare en aften på byen!
Lagt til: 01-Dec-2004 Treff: 1959
Gi karakter til dette webstedet

 Amigos 
Beskrivelse: Vi vil ønske deg velkommen til et av byens mest populære spisesteder. Her får du nesten alt hva hjerte og gane begjærer både når det gjelder mat og drikke.
Lagt til: 01-Dec-2004 Treff: 1871
Gi karakter til dette webstedet

 Big Horn Steak House 
Beskrivelse: Big Horn Steak House skal være Norges beste restaurant innen biff- /steakhouse segmentet. Restaurantkonseptet skal forsterke sin posisjon som et kvalitetskonsept og utvikle seg til å bli en av Norges ledende kjeder innen serveringsbransjen.
Lagt til: 01-Dec-2004 Treff: 1748
Gi karakter til dette webstedet

 Bølgen og Moi Kristiansand 
Beskrivelse: 1. mai 2001 åpnet Bølgen & Moi Kristiansand lunchcafé, bar og restaurant på fisketorget i Kristiansand. Lunsjcaféen frister med mange småretter og desserter. Baren tilbyr nypresset juice og cocktails, laget på friske råvarer - i tillegg til et godt utvalg i øl, vin og brennevin. Restauranten har stor à la carte-meny og rikt utvalg av fisk og skalldyr. Bordbestilling: 38 17 83 00
Lagt til: 01-Dec-2004 Treff: 1561
Gi karakter til dette webstedet

 Egon Kristiansand 
Beskrivelse: Egon Kristiansand ligger midt i Kristiansand sentrum. Nærmere bestemt Markens Gate, som er byens travle handle- og gågate gjennom sentrum. Restauranten ligger i tilknytning til Scandic Hotell Kristiansand, og har ca. 100 sitteplasser inne og 50 ute.
Lagt til: 01-Dec-2004 Treff: 1770
Gi karakter til dette webstedet

 Glipp 
Beskrivelse: Glipp tilbyr en rekke spennede retter med opphav fra bl.a. Spania, Italia, USA m.fl. Noen usminket og "autentiske" , men de aller fleste er utviklet etter våre egne krav til både smak og utseende.
Lagt til: 01-Dec-2004 Treff: 1470
Gi karakter til dette webstedet

 Hr. Redaktør Restaurant 
Beskrivelse: I hjertet av Mandal, i et av byens eldste hus finner du Restaurant Hr. Redaktør. En unikt innredet restaurant og bar med interiør fra 30-tallets reportermiljø- Foruten god atmosfære serverer stedet vått og tørt av høy kvalitet. Kjøkkenet kreerer spennende retter fra 12.00 til 22.00, mens baren holder åpent ut i de små timer.
Lagt til: 01-Dec-2004 Treff: 1382 Karakter: 10 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Hydrofoilen 
Beskrivelse: Vi har sørlandskystens delikatesser og middelhavets finesser. Vi serverer ute eller inne, like ved stranda. Vi ønsker å glede våre kunder med god og smakfull mat, og vil at smak og opplevelse skal være en overraskelse fra oss til deg.
Lagt til: 01-Dec-2004 Treff: 1512
Gi karakter til dette webstedet

 Høllen Brygge Restaurant 
Beskrivelse: Vi tilbyr et mangfold av opplevelser. Servering i flotte omgivelser, trivelige lokaler i sjøkanten, lukkede/åpne selskapslokaler, bar, stor flott veranda med utsikt til en livlig båttrafikk sommertid. Vi tilbyr alle former for bevertning. A la Carte,
Lagt til: 01-Dec-2004 Treff: 1372
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.102 Sekunder