Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Trykkeri og grafisk design


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Poengsum (Fra høyest til lavest)


 Master Trykk og Kopi AS 
Beskrivelse: Master Trykk og Kopi A/S ble etablert i 1967. Vi er således en av de få grafiske bedrifter som har overlevd sammenhengende i alle disse årene. Vi kan i dag tilby tjenester innen de fleste grener av grafisk virksomhet, også web-sider. Grunnlaget for virksomheten er trykkeriet med tradisjonell offset-produksjon.
  Lagt til: 29-Sep-2004
  Treff: 1249 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Oslo Kopisten 
Beskrivelse: Storformatkopiering, A4/A3 kopiering, Fullfargekopiering, Skalaendring, Mikrofilm, Innbinding, Ferdiggjøring, Plotting, Spesialtjenester, Databehandling, Skanning og Distribusjon.
  Lagt til: 08-Oct-2004
  Treff: 981 Karakter: 2 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Nor Grafisk 
Beskrivelse: Nor Grafisk har valgt i definere sine 6 hovedsatsingsområder i egne forretningsområder Innenfor disse klar definerte områdene skal vi ha vår styrke og kompetanse til å møte våre kunders krav til en økonomisk god løsning, som også sikrer kvalitet og leveringsdyktighet.
  Lagt til: 29-Sep-2004
  Treff: 1199 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Allkopi 
Beskrivelse: Allkopi er medlem av to internasjonale nettverk: IPN og Globalgrafixnet. Mens IPN har sin hovedtyngde i "A4-markedet", produserer Globalgrafixnet særlig i storformat - for eksempel tekniske tegninger. I begge nettverk er det imidlertid bedrifter - som Allkopi - som har et ben i begge leire. Resultatet for deg som Allkopi-kunde er omfattende produksjonsmuligheter i utlandet.
  Lagt til: 29-Sep-2004
  Treff: 2173
Gi karakter til dette webstedet

 Bodoni Hus 
Beskrivelse: Bodoni Hus fremstår som en totalleverandør av kommunikasjonsløsninger. I Hollendergaten 10-12, midt i hjertet av det historiske Bergen, ligger vår avdeling for design, typografi, repro, etc. "Alt hva faget henhørende" er avdelingens motto. Avdeling for programvareutvikling, databehandling og krysspublisering er også lokalisert i Hollendergaten.
  Lagt til: 29-Sep-2004
  Treff: 1748
Gi karakter til dette webstedet

 Bong 
Beskrivelse: Vårt hovedkontor ligger på Vear utenfor Tønsberg. Her finner du et av Europas mest moderne anlegg for produksjon av konvolutter. Over halvparten av Norges konvoluttproduksjon skjer her. I tillegg har vi en egen salgs- og produksjonsavdeling i Oslo.
  Lagt til: 29-Sep-2004
  Treff: 1698
Gi karakter til dette webstedet

 Designtrykkeriet 
Beskrivelse: Designtrykkeriet med sine 45 medarbeidere holder til i moderne, trivelige og selveide lokaler sør for Store Lungårdsvann og har en bredde i tilbudet som det knapt finnes maken til i noe trykkeri. Både i innhold, stil og væremåte oppfattes vi som et annerledes og nytenkende trykkeri.
  Lagt til: 29-Sep-2004
  Treff: 1815
Gi karakter til dette webstedet

 Kunst Trykk 
Beskrivelse: Prosessen fra skisse til ferdig produkt er avgjørende. Her legger vi premissene for hvordan ditt produkt blir profilert i butikken. I våre konstruksjoner og designløsninger tar vi dessuten hensyn til alle praktiske problemer som kan oppstå i butikk-/utstillingslokalet.
  Lagt til: 29-Sep-2004
  Treff: 1705
Gi karakter til dette webstedet

 Grafisk Trykk AS 
Beskrivelse: Grafisk Trykk AS er et av de mest moderne trykkerier på Vestlandet i dag, fullt oppdatert både på fagfolk, maskiner og kunnskap. Vårt mål er å ta kunden det siste steget frem til det beste resultatet for alle parter.
  Lagt til: 29-Sep-2004
  Treff: 1263
Gi karakter til dette webstedet

 Havel Trykkeri AS 
Beskrivelse: Havel Trykkeri AS er ett av de fremste reklametrykkeriene i Norge, og er en totalleverandør av grafiske tjenester og visuell kommunikasjon. Vi tilbyr det meste innen grafiske tjenester, fra offsetrotasjon til webutvikling, og har svært omfattende og bred kompetanse innen alle grafiske fagfelt.
  Lagt til: 29-Sep-2004
  Treff: 1371
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.102 Sekunder