Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Trykkeri og grafisk design


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Poengsum(Fra lavest til høyest)


 Allkopi 
Beskrivelse: Allkopi er medlem av to internasjonale nettverk: IPN og Globalgrafixnet. Mens IPN har sin hovedtyngde i "A4-markedet", produserer Globalgrafixnet særlig i storformat - for eksempel tekniske tegninger. I begge nettverk er det imidlertid bedrifter - som Allkopi - som har et ben i begge leire. Resultatet for deg som Allkopi-kunde er omfattende produksjonsmuligheter i utlandet.
  Lagt til: 29-Sep-2004
  Treff: 2173
Gi karakter til dette webstedet

 Bodoni Hus 
Beskrivelse: Bodoni Hus fremstår som en totalleverandør av kommunikasjonsløsninger. I Hollendergaten 10-12, midt i hjertet av det historiske Bergen, ligger vår avdeling for design, typografi, repro, etc. "Alt hva faget henhørende" er avdelingens motto. Avdeling for programvareutvikling, databehandling og krysspublisering er også lokalisert i Hollendergaten.
  Lagt til: 29-Sep-2004
  Treff: 1748
Gi karakter til dette webstedet

 Bong 
Beskrivelse: Vårt hovedkontor ligger på Vear utenfor Tønsberg. Her finner du et av Europas mest moderne anlegg for produksjon av konvolutter. Over halvparten av Norges konvoluttproduksjon skjer her. I tillegg har vi en egen salgs- og produksjonsavdeling i Oslo.
  Lagt til: 29-Sep-2004
  Treff: 1698
Gi karakter til dette webstedet

 Designtrykkeriet 
Beskrivelse: Designtrykkeriet med sine 45 medarbeidere holder til i moderne, trivelige og selveide lokaler sør for Store Lungårdsvann og har en bredde i tilbudet som det knapt finnes maken til i noe trykkeri. Både i innhold, stil og væremåte oppfattes vi som et annerledes og nytenkende trykkeri.
  Lagt til: 29-Sep-2004
  Treff: 1815
Gi karakter til dette webstedet

 Kunst Trykk 
Beskrivelse: Prosessen fra skisse til ferdig produkt er avgjørende. Her legger vi premissene for hvordan ditt produkt blir profilert i butikken. I våre konstruksjoner og designløsninger tar vi dessuten hensyn til alle praktiske problemer som kan oppstå i butikk-/utstillingslokalet.
  Lagt til: 29-Sep-2004
  Treff: 1705
Gi karakter til dette webstedet

 Grafisk Trykk AS 
Beskrivelse: Grafisk Trykk AS er et av de mest moderne trykkerier på Vestlandet i dag, fullt oppdatert både på fagfolk, maskiner og kunnskap. Vårt mål er å ta kunden det siste steget frem til det beste resultatet for alle parter.
  Lagt til: 29-Sep-2004
  Treff: 1263
Gi karakter til dette webstedet

 Havel Trykkeri AS 
Beskrivelse: Havel Trykkeri AS er ett av de fremste reklametrykkeriene i Norge, og er en totalleverandør av grafiske tjenester og visuell kommunikasjon. Vi tilbyr det meste innen grafiske tjenester, fra offsetrotasjon til webutvikling, og har svært omfattende og bred kompetanse innen alle grafiske fagfelt.
  Lagt til: 29-Sep-2004
  Treff: 1371
Gi karakter til dette webstedet

 SM Design AS 
Beskrivelse: Har du en ide du vil sette ut i livet, SM Design har erfaring i å utarbeide gode løsninger, ut i fra dine ønsker og forslag. Vi utformer annonser, brosjyrer, prislister, årsberetninger, plakater og annet reklamemateriell. Vi har automatisert produksjonen av visittkort, brevark og konvolutter som gir gunstige priser. Ta kontakt så viser vi deg hvor enkelt det kan gjøres.
  Lagt til: 29-Sep-2004
  Treff: 1369
Gi karakter til dette webstedet

 Prenteverket 
Beskrivelse: Prenteverket er totalleverandør av grafiske tenester på Voss og omland. Me står alltid til teneste for å hjelpa deg med design, reklame, skilting, trykk, kopiering osv. - alt på ein stad utan fordyrande mellomledd.
  Lagt til: 29-Sep-2004
  Treff: 1145
Gi karakter til dette webstedet

 Bording Norge AS 
Beskrivelse: 1. september 2003 skiftet Beyer-Hecos AS navn til Bording AS. Når vi nå har skiftet navn så er det fordi vi også i Norge ønsker å synliggjøre og forsterke vår profil som en av Skandinavias ledende grafiske leverandører. Bording AS vil være en fremtidsrettet leverandør av kommunikasjons-løsninger for kommersielle og administrative formål.
  Lagt til: 29-Sep-2004
  Treff: 1684
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.109 Sekunder