Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Trykkeri og grafisk design


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Popularitet (Fra minst til mest treff)


 Viking Grafisk Digital AS 
Beskrivelse: Viking Grafisk Digital AS har solid forankring i den grafiske bransjen. - Gjennom 4 generasjoner Gjærder har vi ivaretatt de beste grafiske håndtverkstradisjoner fra 1886 frem til idag. Fra min tippoldefar bygget sin egen trykkmaskin for å kunne publisere sitt eget tidsskrift, i samarbeid med Arne Garborg, og til dagens moderne offsettrykkeri har vi hatt de samme målene.
Lagt til: 29-Sep-2004 Treff: 823
Gi karakter til dette webstedet

 Gress Designbyrå AS 
Beskrivelse: Gress Designbyrå AS er et nystartet designkontor i Tønsberg. Vestfold er et spennende fylke med et høyt antall gründere blant sine innbyggere. Som designere er dette et inspirerende nærområde som kan gi grobunn for mange sterke og levedyktige ideer
Lagt til: 10-Oct-2004 Treff: 861
Gi karakter til dette webstedet

 Fokus Trykk 
Beskrivelse: Fokus Trykk er et veletablert offset-trykkeri med en positiv historie som startet i 1974, da Per Andersen etablerte Per Trykk AS. Trykkeriet har fulgt med i en rivende teknologisk utvikling gjennom 30 år. Med nyinvesteringer og faglig oppdatering fremstår det i dag som en solid og seriøs grafisk bedrift.
Lagt til: 10-Oct-2004 Treff: 911
Gi karakter til dette webstedet

 Print House 
Beskrivelse: Print House ble etablert i 1973 og holder til i trivelige lokaler, midt i hjertet av Grünerløkka. Vi er i dag 11 ansatte hvorav 4 i administrasjonen, 4 mac-arbeidere og 3 i produksjonen. Vi trykker alt innen forretningstrykksaker, og gjør alt fra design til ferdig trykksak.
Lagt til: 29-Sep-2004 Treff: 927
Gi karakter til dette webstedet

 Oslo Kopisten 
Beskrivelse: Storformatkopiering, A4/A3 kopiering, Fullfargekopiering, Skalaendring, Mikrofilm, Innbinding, Ferdiggjøring, Plotting, Spesialtjenester, Databehandling, Skanning og Distribusjon.
Lagt til: 08-Oct-2004 Treff: 931 Karakter: 2 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Julius Johansen Bokbinderi 
Beskrivelse: Bokbinderiet var allerede åpnet da Julius Johansen overtok det. Nils Lundh åpnet bokhandel og bokbinderi i 1860, og drev det til 1887, da broren Marius og Julius Johansen overtok i fellesskap. Tre år senere overtok Julius det hele. Julius Johansen bokbinderi var en realitet. I dag står 3. og 4. generasjon for driften av bokbinderiet. Og 5. generasjon vet ikke i dag hvilken karriere de er "tiltenkt".
Lagt til: 10-Oct-2004 Treff: 945
Gi karakter til dette webstedet

 GSK Konferansesenter 
Beskrivelse: Designet med kurs- og konferanse for øyet, ligger GSK Konferansesenter midt i hjertet av Forskningsparken på Gaustad - en inspirerende møteplass i et unikt læringsmiljø!
Lagt til: 07-Feb-2006 Treff: 960
Gi karakter til dette webstedet

 Øien og Indergaard 
Beskrivelse: Vi i Øien og Indergaard har mer enn 50 års historie bak oss som kopileverendør i Trondheim. Fra etableringen i 1945 og frem til i dag har vi gått i bresjen når det gjelder å ta i bruk siste nytt innen teknologi.
Lagt til: 29-Sep-2004 Treff: 1005
Gi karakter til dette webstedet

 Knarvik Industri og Miljø AS 
Beskrivelse: På disse avdelingene produseres bl.a. filleryer, luer, pynte- og hobbygjenstander i keramikk, krabbeteiner m.m. Videre leveres de fleste typer tjenester innen kopiering og trykking, mindre reparasjonsarbeid eller bestillinger fra vår trevare-avdeling, og skulle det være særlige ønsker som kan tenkes å passe inn på våre avdelinger, mottar vi gjerne konkrete ønsker.
Lagt til: 29-Sep-2004 Treff: 1018
Gi karakter til dette webstedet

 Tretex AS 
Beskrivelse: Tretex AS er en liten men MEGET ALLSIDIG produksjonsbedrift innen det aller meste av reklamerelaterte produkter. Vi har mer enn 20 år bak oss i bransjen (etabl. 1982), og lar vår erfaring komme kundene til gode.
Lagt til: 10-Oct-2004 Treff: 1028
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.111 Sekunder