Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Shipping


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Poengsum(Fra lavest til høyest)


 Wilson Management AS 
Beskrivelse: Wilson Management AS Klikk for mer info ! - er et av de ledende småskiprederier i Europa. De eier 30 skip med oppdrag over hele Europa, også på Rihnen. Wilson Ship Management eier og befrakter ca 100 skip over hele verden.
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 1530
Gi karakter til dette webstedet

 Jebsen Management AS 
Beskrivelse: Jebsen Management AS Klikk for mer info ! - Med 65 års erfaring er Jebsen en internasjonal maritim gruppe med fokus på topp service for kundene.
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 2204
Gi karakter til dette webstedet

 Odfjell ASA 
Beskrivelse: Odfjell ASA Klikk for mer info ! - Odfjell Tankers er et av de ledende rederier for transport av kjemikalier, vegetabilsk olje alkohol og smøroljer. De transporterer i Asia, India, Midtøsten, Amerika og Europa.
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 1609
Gi karakter til dette webstedet

 Grieg Group 
Beskrivelse: Grieg Group Klikk for mer info ! - Vår shipping gruppe består av en rekke nasjonale og internasjonale selskaper. Vi vil her presentere de firmaene som inngår i Shipping gruppen.
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 1258
Gi karakter til dette webstedet

 Grieg Shipping AS 
Beskrivelse: Grieg Shipping A/S Klikk for mer info ! er hovedfirma i shipping gruppen og er kontrollert av Grieg familien. Flåten består av 11 skip og andeler i andre skip. Hovedstrategien er å beholde posisjonen innen Star Shipping A.S og forsikre seg om at organisasjonen er ledende i verden i sitt felt. Firmaet har en solid økonomi og en inntjening som styrker strategien.
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 1231
Gi karakter til dette webstedet

 Poseidon Ltd 
Beskrivelse: Poseidon Ltd. Klikk for mer info ! er et rederi som er lokalisert i Hamilton på Bermuda. Et av gruppens firma har en mindre eierandel i Poseidon, som via lang tids avtaler samarbeider med Star Shipping A.S. Flåten består av 7 skip og 1 nybygg, og rederiet har en ship-management avtale med Grieg Internasjonal AS, Oslo
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 1265
Gi karakter til dette webstedet

 Grieg International AS 
Beskrivelse: Grieg International AS Klikk for mer info ! - Basert på et samarbeid med Poseidon Ltd. tar firmaet hånd om flåtens drift, både den daglige drift og den langsiktige strategiske planleggingen i samsvar med styrets tidligere vedtak og strategi.
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 1051
Gi karakter til dette webstedet

 Joachim Grieg og Co 
Beskrivelse: Joachim Grieg & Co Klikk for mer info ! ble etablert som skipsmegler med hoved kontor i Bergen i 1884. Joachim Grieg var sjøkaptein og en pioneer innen internasjonal skipsmekling. Firmaets historie plasserer det blandt de eldste skipsmekler fima i Norge. Kontoret i Oslo ble etablert i 1899.
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 1197
Gi karakter til dette webstedet

 Star Shipping AS 
Beskrivelse: Star Shipping A/S Klikk for mer info !  har en historie som i disse dager er tett på 40 år. Fra starten i 1961 har vi vokst til å bli hovedaktøren innen vårt markeds segment. Les mer om våre spesialskip på vår hjemmeside. Star Shipping er eid av to shipping firma ; Grieg Shipping AS og Masterbulk Pte. Ltd., som er heleid av  Westfal-Larsen familien.
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 1562
Gi karakter til dette webstedet

 J O Tankers AS 
Beskrivelse: J.O.Tankers AS Klikk for mer info ! en av verdens ledende aktører innen deepsea-transport av kjemikalier og andre kostbare væsker.
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 1525
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5 6 7   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.107 Sekunder