Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Shipping


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Dato (Gamle linker først)


 Wilson Management AS 
Beskrivelse: Wilson Management AS Klikk for mer info ! - er et av de ledende småskiprederier i Europa. De eier 30 skip med oppdrag over hele Europa, også på Rihnen. Wilson Ship Management eier og befrakter ca 100 skip over hele verden.
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 1555
Gi karakter til dette webstedet

 Jebsen Management AS 
Beskrivelse: Jebsen Management AS Klikk for mer info ! - Med 65 års erfaring er Jebsen en internasjonal maritim gruppe med fokus på topp service for kundene.
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 2215
Gi karakter til dette webstedet

 Odfjell ASA 
Beskrivelse: Odfjell ASA Klikk for mer info ! - Odfjell Tankers er et av de ledende rederier for transport av kjemikalier, vegetabilsk olje alkohol og smøroljer. De transporterer i Asia, India, Midtøsten, Amerika og Europa.
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 1620
Gi karakter til dette webstedet

 Grieg Group 
Beskrivelse: Grieg Group Klikk for mer info ! - Vår shipping gruppe består av en rekke nasjonale og internasjonale selskaper. Vi vil her presentere de firmaene som inngår i Shipping gruppen.
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 1271
Gi karakter til dette webstedet

 Grieg Shipping AS 
Beskrivelse: Grieg Shipping A/S Klikk for mer info ! er hovedfirma i shipping gruppen og er kontrollert av Grieg familien. Flåten består av 11 skip og andeler i andre skip. Hovedstrategien er å beholde posisjonen innen Star Shipping A.S og forsikre seg om at organisasjonen er ledende i verden i sitt felt. Firmaet har en solid økonomi og en inntjening som styrker strategien.
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 1246
Gi karakter til dette webstedet

 Poseidon Ltd 
Beskrivelse: Poseidon Ltd. Klikk for mer info ! er et rederi som er lokalisert i Hamilton på Bermuda. Et av gruppens firma har en mindre eierandel i Poseidon, som via lang tids avtaler samarbeider med Star Shipping A.S. Flåten består av 7 skip og 1 nybygg, og rederiet har en ship-management avtale med Grieg Internasjonal AS, Oslo
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 1278
Gi karakter til dette webstedet

 Grieg International AS 
Beskrivelse: Grieg International AS Klikk for mer info ! - Basert på et samarbeid med Poseidon Ltd. tar firmaet hånd om flåtens drift, både den daglige drift og den langsiktige strategiske planleggingen i samsvar med styrets tidligere vedtak og strategi.
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 1060
Gi karakter til dette webstedet

 Billabong 
Beskrivelse: Billabong Klikk for mer info ! står for driften av alle skipene i Grieg Shipping Group. Alle fokuserer på uønskede kostnader, men hos Grieg er det intet kompromiss med hensyn til sikkerheten til mannskapet. Det legges derfor stor vekt på opplæring og sikkerhet for den enkelte.
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 1676 Karakter: 8 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Joachim Grieg og Co 
Beskrivelse: Joachim Grieg & Co Klikk for mer info ! ble etablert som skipsmegler med hoved kontor i Bergen i 1884. Joachim Grieg var sjøkaptein og en pioneer innen internasjonal skipsmekling. Firmaets historie plasserer det blandt de eldste skipsmekler fima i Norge. Kontoret i Oslo ble etablert i 1899.
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 1212
Gi karakter til dette webstedet

 Star Shipping AS 
Beskrivelse: Star Shipping A/S Klikk for mer info !  har en historie som i disse dager er tett på 40 år. Fra starten i 1961 har vi vokst til å bli hovedaktøren innen vårt markeds segment. Les mer om våre spesialskip på vår hjemmeside. Star Shipping er eid av to shipping firma ; Grieg Shipping AS og Masterbulk Pte. Ltd., som er heleid av  Westfal-Larsen familien.
Lagt til: 04-Nov-2003 Treff: 1574
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5 6 7   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.109 Sekunder