Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Selskapslokaler

  Bærum 
      Møre 
  Nord-Norge 
      Oslo 
  Stavanger 
      Trøndelag 

Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra Å til A)


 Øvre Eide gård 
Beskrivelse: Øvre Eide gård i Eidsvåg ligger nydelig til ved Jordalsvannet. Øvre Eide er ett av fem gårdsbruk rundt Jordalsvannet som er i drift. Eieren, Arild Nydegger Øvre Eide, lever delvis av gården. Her har han selskapslokaler, han har åpen gård for barnehager. Redaktøren i itBergen har deltatt i et jubileum på Øvre Eide og kan anbefale maten og stedet på det sterkeste.
Lagt til: 05-Aug-2010 Treff: 2676
Gi karakter til dette webstedet

 Vannkanten/Vestkanten Selskapslokale 
Beskrivelse: Bruk kultursalen på Vannkanten, 15 minutter fra Bergen sentrum, til ditt neste arrangement. Enten det er i priavt eller jobb regi tilpasser vi ditt arrangement slik du ønsker. Vi har meget gode tilbakemeldinger på alt fra vennefester, danseaften, 50 års dag, bryllup, mm.
Lagt til: 23-May-2007 Treff: 3854
Gi karakter til dette webstedet

 Stedet AS 
Beskrivelse: Stedet i Åsane i Bergen, er en unik virksomhet med formål å arrangere kurs, konferanser, seminarer m.m i tillegg til at lokalene egnet seg utmerket for selskaper som konfirmasjoner, til bryllup, minnestunder eller andre aktiviteter.
Lagt til: 13-Apr-2007 Treff: 3707 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Ricks Stuene   Populær
Beskrivelse: Ricks Stuene, Veiten 3, 5012 Bergen tlf. 55 55 31 20. Stuene og salene er smakfullt innredet med møbler, malerier og gjenstander fra Bergen Haandværks & Industriforenings storhetstid på 1800 tallet og tidlig 1900.
Lagt til: 22-Nov-2003 Treff: 9538 Karakter: 10 (7 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Oksen Selskapslokaler 
Beskrivelse: Vi har drevet Oksen ved Sotra i flere år, og har lang erfaring i å sette sammen minnerike maritime blåturer, firmafester eller festaftner. Etter en tur på sjøen anløper selskapet rorbuene på vår idylliske holme, hvor et delikat koldtbord med havets delikatesser venter.
Lagt til: 23-May-2007 Treff: 2603 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Nettcatering.com - Nordnes Catering & Selskapsservice 
Beskrivelse: Vi disponerer flere selskapslokaler i Fyllingsdalen i Bergen, med kapasitet på inntil 100 personer. Kontakt oss hvis du trenger et sted til ditt selskap, og du får et komplett tilbud med lokale og servering.
Lagt til: 13-Apr-2007 Treff: 2976 Karakter: 1 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Neptun Restauranter   Populær
Beskrivelse: Neptun Restauranter.Klikk for mer info ! Vi tilbyr en lun og koselig ramme rundt ditt festarrangement. Våre Selskaps-lokaler er tilpasset små private og større arrangementer fra 8 personer og inntil 120 personer. Et utvalg av retter og mangfold av viner vil skape ramme for en innholdsrik meny for en hver smak, og et vellykket selskap.
Lagt til: 22-Nov-2003 Treff: 6096
Gi karakter til dette webstedet

 Marholmen Brygge 
Beskrivelse: Marholmen Brygge er Askøys flotte kurs og konferansesenter. Stedet er meget brukervennlig og vi kan skreddersy det meste. Marholmen Brygge egner seg veldig godt til selskapslokale til ditt lille eller store arrangement
Lagt til: 21-Mar-2012 Treff: 1197
Gi karakter til dette webstedet

 Lyststedet Bellevue   Populær
Beskrivelse: Lyststedet Bellevue blir av mange bergensere oppfattet som byens bestestue – stedet der store anledninger feires; brylluper, store dager, viktige forretningsmiddager og stedet der man tar med seg tilreisende.
Lagt til: 24-Jan-2006 Treff: 7008
Gi karakter til dette webstedet

 Lekkerbisken   Populær
Beskrivelse: Lekkerbisken driver 3 selskapslokaler i Salhus i Åsane: Bibliotek, Småsal og Storsal. I tillegg driver de 3 selskapslokaler ved Bergen Travpark i Åsane: Vip, Pub og Restaurant. Hvert selskapslokale har sin stil og størrelse.
Lagt til: 02-Dec-2003 Treff: 6589 Karakter: 6 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | DetaljerVelg side: 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.127 Sekunder