Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Selskapslokaler

  Bærum 
      Møre 
  Nord-Norge 
      Oslo 
  Stavanger 
      Trøndelag 

Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Grand Hotel Terminus   Populær
Beskrivelse: Grand Hotel Terminus Klikk for mer info ! har mange gode bankett og selskapslokaliteter. Lokalitetene er lekre og bærer preg av fordums storhet. Vi har nydelige forslag til menyer med de herligste vinanbefalinger.
Lagt til: 22-Nov-2003 Treff: 7774
Gi karakter til dette webstedet

 Haukås Musikkhus 
Beskrivelse: Haukås Musikkhus er et selskapslokale som leies ut til alle formål. Huset ligger ved Breisteinkrysset, nord i Åsane, ca 15 minutter med bil fra Bergen Sentrum og 10 minutter fra Knarvik.
Lagt til: 31-Jan-2007 Treff: 4922
Gi karakter til dette webstedet

 Kafe Ole B 
Beskrivelse: Vi ordner det du trenger! Selskapslokale, pub og restaurant: Vi ønsker deg velkommen til nyoppusset lokale i idylliske omgivelser! Kort sagt - Vi har det som skal til for et vellykket arrangement med alle rettigheter!
Lagt til: 26-Feb-2006 Treff: 4705
Gi karakter til dette webstedet

 Kaikanten Selskapslokaler 
Beskrivelse: Kaikanten Kurs & Konferansesenter AS er et reiselivssenter, kurssenter og arena for alle selskapelige anledninger etablert i den tidligere gamle landhandelen helt nede på kaikanten i Haus sentrum.
Lagt til: 23-May-2007 Treff: 2369
Gi karakter til dette webstedet

 Kjøttbasarens selskapslokaler   Populær
Beskrivelse: Kjøttbasaren Klikk for mer info ! er noe de fleste bergensere neppe legger særlig merke til. Den har liksom alltid ligget der. Men da den sto ferdig i 1877, var bygningen den eneste i sitt slag i Norge. Få tenker over hvorfor Kjøttbasaren egentlig ble bygget, og hvilken misjon den hadde. Velkommen til våre selskapslokaler.
Lagt til: 26-Jan-2005 Treff: 6614 Karakter: 8 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Klubbhuset 
Beskrivelse: Klubbhuset er plassert sentralt på Rolland og er idrettslagets møte-/festlokale og garderobeanlegg for grusbanene på Rolland. Klubbhuset utleies til selskelige formål. Kontakt oss.
Lagt til: 05-Sep-2007 Treff: 3091
Gi karakter til dette webstedet

 Kommandantboligen på Laksevåg 
Beskrivelse: Her kan du leie fantastiske selskapslokaler til enhver annledning. Kommandantboligen er beliggende i landlige og flotte omgivelser. Ta en titt på vår hjemmeside for å bli overbevist!
Lagt til: 04-Sep-2007 Treff: 4134 Karakter: 3 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Kulturfabrikken på Hetlevik 
Beskrivelse: Kulturfabrikken ligger på Hetlevik i Askøy kommune, ca 25 minutter med bil fra Bergen sentrum. Bygningen er en tidligere hermetikkfabrikk som nå er ombygd til kulturformål. Kulturfabrikkens flotte selskapslokaler utleies til alle typer selskaper. Dersom du planlegger bryllup, åremålsdag, familiesammenkomst, konfirmasjon, firmatur eller blåtur bør du ikke nøle med å kontakte oss for et godt tilbud.
Lagt til: 17-Jun-2008 Treff: 2429 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Kvamsnaustet 
Beskrivelse: Kvamsnaustet i Osterfjorden er bygd av eigen skog og av folket på staden.Naustet har to høgder med plass til 45 personar i kvar høgd. Første høgd har grove furumøblar medan det i andre høgda kan setjast opp småbord eller langbord med gode stolar.
Lagt til: 23-May-2007 Treff: 1945
Gi karakter til dette webstedet

 Lekkerbisken   Populær
Beskrivelse: Lekkerbisken driver 3 selskapslokaler i Salhus i Åsane: Bibliotek, Småsal og Storsal. I tillegg driver de 3 selskapslokaler ved Bergen Travpark i Åsane: Vip, Pub og Restaurant. Hvert selskapslokale har sin stil og størrelse.
Lagt til: 02-Dec-2003 Treff: 6553 Karakter: 6 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | DetaljerVelg side:   [ << Forrige side ] 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.100 Sekunder