Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Selskapslokaler

  Bærum 
      Møre 
  Nord-Norge 
      Oslo 
  Stavanger 
      Trøndelag 

Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Best Western Hotell - Hordaheimen 
Beskrivelse: Best Western Hotell, Hordaheimen Klikk for mer info ! Det beste ved å reise bort er å kome heim. Vi som arbeider på Hotell Hordaheimen ynskjer deg velkomen og håpar du vil trivast like godt hos oss som heime.
Lagt til: 21-Nov-2003 Treff: 4956
Gi karakter til dette webstedet

 Clarion Hotel Admiral   Populær
Beskrivelse: Clarion Hotel Admiral Klikk for mer info ! ønsker velkommen til vår nettside. Ved å klikke på menyen til venstre, kan du kikke på noen av våre fasiliteter, bestille rom, lese om hotellnyheter og sende oss e-mail.
Lagt til: 22-Nov-2003 Treff: 6127
Gi karakter til dette webstedet

 Fana Catering og Selskapsservice as   Populær
Beskrivelse: Når du bruker Fana Catering og Selskapsservice as er du sikret god service fra hyggelige betjening og mat av beste kvalitet! Vi har en rekke selskapslokaler, hvor vår betjening gir den beste service i hyggelige omgivelser. Les mer på vår hjemmeside.
Lagt til: 09-Jun-2004 Treff: 9854 Karakter: 6 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Finnegarden Resturanthus   Populær
Beskrivelse: Finnegarden Resturanthus Klikk for mer info !  Med sin tradisjonsrike arkitektur og flotte beliggenhet er Finnegaarden Restauranthus et sted med både kvalitet og sjarm. Atmosfæren gjenskapes i den nesten 300 år gamle Finnegården, som i dag fremstår som en av landets best bevarte bryggegårder.
Lagt til: 22-Nov-2003 Treff: 5629
Gi karakter til dette webstedet

 Fløien Folkerestaurant   Populær
Beskrivelse: Fløien Folkerestaurant.Klikk for mer info !  Ingen restaurant i Bergen kan skilte med en mer storslått utsikt. Fløien Folkerestaurant kan bistå med planleggingen av ditt arrangement, og billetter til Fløibanen kan legges inn i pakken. Restauranten har forskjellige lokaler med plass fra 10 til 250 personer i ett lokale. Totalkapasiteten i restauranten er ca. 400 personer. Et perfekt sted for private- og bedriftsarrangementer, slik som jubileer, bryllup og julebord. Klikk på linken: Hva finner jeg på Fløien!
Lagt til: 22-Nov-2003 Treff: 7150 Karakter: 6 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Frydenbø Corner (tidligere Brann Business Club) 
Beskrivelse: Lokalet har plass til 260 gjester, og passer perfekt til kick-off og andre firma-arrangementer der man benytter seg av det AV-tekniske utstyret som lokalet har å tilby. De 6 storskjermene er plassert på en slik måte at alle som er i lokalet kan følge med på hva som foregår på skjermene.
Lagt til: 23-May-2007 Treff: 2441
Gi karakter til dette webstedet

 Frøya Idrettslag Klubbhuset 
Beskrivelse: Ønsker du å leie klubbhuset må du ringe følgende telefonnummer: 926 59 353. Dette nummeret er tilgjengelig mandag - fredag 08.30 - 16.00. Lørdager og søndager/helligdager er telefonen stengt. Lokalet kan ta inntil 100 personer.
Lagt til: 23-May-2007 Treff: 4437
Gi karakter til dette webstedet

 Galleri Nygaten 
Beskrivelse: Vårt galleri midt i Bergen med sine unike fasiliteter er et perfekt selskapslokale for arrangementer som bryllup, burdagsfeiring, et jubileum, en firmamiddag eller Kick off. Vi har sitteplass på ett plan til 270 personer
Lagt til: 18-Dec-2008 Treff: 2705 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Gamle Bergen Tracteursted 
Beskrivelse: Gamle Bergen Tracteursted har satset på tradisjon og atmosfære. Vi holder åpent året rundt for sluttede selskap - og kan ta selskaper på opptil 56 personer.
Lagt til: 12-Apr-2007 Treff: 3133
Gi karakter til dette webstedet

 Garveriet 
Beskrivelse: Beklager at siden til Garveriet ligger nede. Dette skyldes at det ifølge Brønnøysundregistrene ble åpnet konkurs 18.05.2010.
Lagt til: 23-May-2007 Treff: 2405
Gi karakter til dette webstedetVelg side:   [ << Forrige side ] 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.109 Sekunder