Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Restaurant


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Poengsum(Fra lavest til høyest)


 Gamle Bergen Tracteursted 
Beskrivelse: Gamle Bergen Tracteursted har satset på tradisjon og atmosfære. Vi holder åpent året rundt for sluttede selskap - og kan ta selskaper på opptil 56 personer.
  Lagt til: 12-Apr-2007
  Treff: 4168
Gi karakter til dette webstedet

 Bara Gruppen 
Beskrivelse: Bara Gruppen Klikk for mer info ! er engasjert innen eiendomsdrift- samt drift av restauranter og kafeer.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 4583
Gi karakter til dette webstedet

 Big Horn Steak House   Populær
Beskrivelse: Big Horn Steak House Klikk for mer info !  tar vare på den ekte steakhouse tradisjonen med sin tradisjonelle og uformelle atmosfære, profesjonelle service og saftige, møre biffer - i alle størrelser.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 6429
Gi karakter til dette webstedet

 Bjørkheim Kro & Motell as   Populær
Beskrivelse: Bjørkheim Kro & Motell Klikk for mer info ! ligger like ved rv. 7 med nydelig utsikt utover Samnangerfjorden, kun 35. min fra Bergen Sentrum. Helt siden 1925 har Bjørkheim vært det faste stoppested for yrkessjåfører, sultne turister og tilfeldig forbipasserende. Ikke uten grunn da vårt kjøkken er kjent for sin tradisjonsrike meny.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 7057
Gi karakter til dette webstedet

  Fløien Folkerestaurant   Populær
Beskrivelse: Fløien Folkerestaurant Klikk for mer info ! – beliggende 320 meter over havet – er med sin særpregede arkitektur og spesielle beliggenhet utvilsomt en attraksjon i seg selv. Fløien Folkerestaurant er en del av Bellevue Restauranter AS – kjent for sitt høye faglige nivå - et samarbeid som gir våre kunder flere muligheter og ressurser som garanterer kvalitet – uansett anledning. På Fløyens topp – med Bergen for dine føtter – antagelig den beste måten å oppleve Bergen på.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 8607
Gi karakter til dette webstedet

 KJS Servering   Populær
Beskrivelse: KJS Servering Klikk for mer info !  Her finner du linker til en rekke restauranter, barer og nattklubber som er sentralt plassert i Bergen sentrum. Du finner Zachen, Mood, Skibet, Strædet Pub, Fiskekroken, Cafe Contra Bar
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 5223
Gi karakter til dette webstedet

 Lousiana Creole Retaurant 
Beskrivelse: Lousiana Creole Retaurant Klikk for mer info !  Midt i Bergen sentrum kan sultne bergensere og andre med sans for eksotisk mat blant annet få servert alligator. Restauranten har byens eneste kreolske restaurantkjøkken. Stedet kan oppvise en omfattende kreolmeny, og mange av råvarene hentes fra Sørstatene.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 4366
Gi karakter til dette webstedet

  Neptun Restauranter   Populær
Beskrivelse: Neptun Restauranter Klikk for mer info ! Her står mat, vin og kunst i fokus. På våre nettsider vil vi i ord og bilder vise deg mer om vårt restaurant tilbud.Vi kan tilby deg flere alternativer i forbindelse med sosiale aktiviteter knyttet til ditt arrangement. Enten det skal være formelt eller uformelt har vi et tilbud til deg på Neptun Hotell eller på et av våre andre spennende spisesteder.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 8019
Gi karakter til dette webstedet

 Radisson SAS Hotel Bryggen 
Beskrivelse: Radisson SAS Hotel Bryggen har en rekke spisetilbud, som Almenningen, Madam Felle, Beffen Bar, Engelen Natt Klubb. Her finner du det meste.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 4775
Gi karakter til dette webstedet

 To Kokker Restaurant   Populær
Beskrivelse: To Kokker Restaurant Klikk for mer info ! ønsker å kombinere det tradisjonelle med det spesielle. Tradisjonelt er det ekte norske råvarer, friske og av førsteklasses kvalitet. Det spesielle er måten vi tilbereder dem på. Med utgangspunktet i velkjente oppskrifter, har vi søkt å tilføre det lille ekstra som gjør måltidet til en smaksopplevelse utenom det vanlige.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 5658
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5 6 7 8   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.110 Sekunder