Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Helse og Velvære/ Meditasjon og yoga


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Poengsum (Fra høyest til lavest)


 Art of Living Norge 
Beskrivelse: Sri Sri Ravi Shankar er anerkjent på verdensbasis som en menneskekjær lærer, filosof og åndelig leder. Han ble født i den sør-indiske landsbyen Papanasum i 1956. Da han var 17 år gammel hadde han allerede fullført avanserte studier i moderne vitenskap og vedisk litteratur.
Lagt til: 28-Mar-2005 Treff: 1611 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Ashtanga Yoga Oslo 
Beskrivelse: Ashtanga Yoga Oslo ble stiftet i 2003 av Ellen Johannesen, Øyvind Jørgensen, Anders Lien og Schirin Zorriassateiny. Vårt samarbeid i A.Y.O. bygger på en felles interesse for Ashtanga Yoga
Lagt til: 28-Mar-2005 Treff: 2516 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Oksidentalsk Meditasjon 
Beskrivelse: Livssynsnøytrale, ikke-sekteriske meditasjonskurs som passer for alle. Kursene er vedvarende og sikrer individuell oppfølging i små klasser. Undervisningen i alle meditasjonsformer og ikke bare en enkelt teknikk. Velkommen til uforpliktende infomøte med gratis prøvetime.
Lagt til: 29-May-2004 Treff: 1221 Karakter: 9 (4 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Maharishi Ayurveda Helsesenter 
Beskrivelse: Medisinsk ansvarlig på helsesenteret er lege Lars B. Rasmussen som har mange års erfaring fra allmenn medisin. Han har arbeidet med Maharishi Ayurveda siden 1986 og var den første legen i Skandinavia som utdannet seg i ayurvedisk medisin bl.a. ved universiteter i India og USA.
Lagt til: 28-Mar-2005 Treff: 1257 Karakter: 9 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

  Transcendental Meditasjon 
Beskrivelse: Elsebeth Wedervang Powers lærte Transcendental Meditasjon i 1974. I Sveits i 1980 ble hun godkjent av sin mester Maharishi Mahesh Yogi og autorisert som lærer i teknikken Transcendental Meditasjon etter 2 års utdannelse. Siden da har hun jobbet med å veiledet, og lært tusenvis av mennesker Transcendental Meditasjon. Elsebeth er lokalisert i Bergen.
Lagt til: 21-Apr-2009 Treff: 1746 Karakter: 9 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Flammehuset 
Beskrivelse: Flammehuset er et retreat- og utdanningssenter med et spirituelt fundament. Flammehuset tilbyr personlig konsultasjon for både dyr og mennesker.
Lagt til: 28-Mar-2005 Treff: 1301 Karakter: 6 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Miki Norge 
Beskrivelse: Daglig leder/kursleder Ingegerd Espås har undervist flere tusen personer i Transcendental Meditasjon og andre stressreduksjonsmetoder, i inn- og utlandet.
Lagt til: 28-Mar-2005 Treff: 1196 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Acem Meditasjon 
Beskrivelse: Acem Meditasjon Klikk for mer info ! - Acem ble stiftet i 1966 og er i dag den største meditasjonsorganisasjonen i Norge. Flere enn 50.000 har lært Acem-meditasjon. Acems meditasjonsundervisning er basert på vestlig tankegang og forståelse.
Lagt til: 10-Nov-2003 Treff: 2109
Gi karakter til dette webstedet

 Goodwill Oslo 
Beskrivelse: Goodwill Oslo søker å mobilisere god vilje for å legge forholdene til rette for å opprette konstruktive mellom-menneskelige relasjoner. Vi vil hjelpe kvinner og menn i deres søken etter å forstå årsakene bak personlige og allmenmenneskelige problemer og til å finne konstruktiv anvendelse for iboende ressurser.
Lagt til: 10-Nov-2003 Treff: 1297
Gi karakter til dette webstedet

 Skandinavisk Yoga og Meditasjonsskole 
Beskrivelse: Skandinavisk Yoga og Meditasjonsskole Klikk for mer info ! er navnet til en gruppe lærere som driver flere uavhengige skoler i Skandinavia og Tyskland. Skolen er fri fra kommersielle, politiske og religiøse interesser. I 1970 ble Skandinavisk Yoga og editasjonsskole grunnlagt i København av den danske yogi Swami Janakananda. Undertegnede/Redaktøren har gått kurs som kan anbefales!
Lagt til: 10-Nov-2003 Treff: 1373
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.136 Sekunder