Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Helse og Velvære/ Alternativ behandling


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Poengsum(Fra lavest til høyest)


 Alternativ Medisin 
Beskrivelse: Alternativ Medisin.Klikk for mer info ! Dersom du ønsker å finne ut mer om alternatinv medisin, naturmedisin og behandlingsformer er dette rette stedet. Vi tilbyr informasjon og artikler til flest mulig lesere.
Lagt til: 10-Nov-2003 Treff: 2928
Gi karakter til dette webstedet

 Alternativ Nettverk 
Beskrivelse: Alternativ Nettverk Klikk for mer info !  er et felles forum som skal stimulere til informasjon, debatt og aktivitet innen områder som personlig og spirituell utvikling, alternativ medisin, økologi, global bevissthet, alternative livvsyn og et mer helhetlig verdens bilde. På denne måten håper vi å bidra til å finne nye utviklingsveier både for enkeltmennesket og hele samfunnet.
Lagt til: 10-Nov-2003 Treff: 1963
Gi karakter til dette webstedet

 Det Norske Healerforbund 
Beskrivelse: Det Norske Healerforbund Klikk for mer info ! er en landsdekkende healerorganisasjon som ble stiftet i 1994. Pr. mai 2000 har vi mer enn 200 medlemmer. Vi arbeider blant annet for å formidle saklig informasjon om healing, og bidra til at healernes virksomhet foregår på en trygg og ansvarsfull måte.
Lagt til: 10-Nov-2003 Treff: 2367
Gi karakter til dette webstedet

 Haukeland Universitetssykehus 
Beskrivelse: Haukeland Universitetssykehus. I Bergen er det startet et forskningsprosjekt om helkroppshypertermi. De har, i følge VG, forsket  på behandlingsformen regional hypertermi siden midten på nittitallet.
Lagt til: 10-Nov-2003 Treff: 2059
Gi karakter til dette webstedet

 Dr. Herzogs sykehus 
Beskrivelse: Dr. Herzogs sykehus i Tyskland har også egne hjemmesider på tysk og engelsk om behandlingsformen helkroppshypertermi.
Lagt til: 10-Nov-2003 Treff: 1742
Gi karakter til dette webstedet

 2_Else Egeland Healer 
Beskrivelse: Else Egeland.Healer Klikk for mer info !  Jeg er kreps, født i 1960, og bor nær skog, fjell og fjord. Har praktisert som healer siden 1983, og holdt kurs og fordrag over hele landet siden 1986. Arbeider med healing, regresjon, foredrag og kurs på heltid, med praksis i Fana i utkanten av Bergen.Redaktørens mening: På disse sidene ligger mye nyttig og interessant informasjon.
Lagt til: 10-Nov-2003 Treff: 3457
Gi karakter til dette webstedet

 Apalstø Urtehage 
Beskrivelse: Apalstø Urtehage fra Høle Barne og Ungdomskule. Urtehagen ble påbegynt våren -95 som et ledd i skolens nærmiljøsatsing og omfatter idag over 100 ulike urter og nytteplanter. Hagen skal brukes aktivt i tema/prosjektarbeid f.eks i forming, heimkunnskap, naturfag m.m. Høle skule har utarbeidet en egen brosjyre over urtehagen med en kort beskrivelse av de forskjellige plantene i hagen. Urtebeskrivelsene på de følgende sidene er hentet fra brosjyren og legger størst vekt på den medisinske betydningen av plantene.
Lagt til: 10-Nov-2003 Treff: 1901
Gi karakter til dette webstedet

 Urtehage til pryd nytte og overtro 
Beskrivelse: Urtehage til pryd, nytte og overtro. Bli med til urtehagen ved Randsfjorden og møt noe av den mystikken som ligger i urtene og deres historie. I Laila Støens hage på Gran finner vi ca 350 ulike urter. Urtene i hagen er delt inn i 9 forskjellige temaer. Eksempler på temaer er: "Bibelen" med urter som er omtalt både i det gamle og nye testamentet "Medisin" med urter til helbred, og    "Hekser" med urter som etter gammel folketro ble benyttet av heksene.
Lagt til: 10-Nov-2003 Treff: 1520
Gi karakter til dette webstedet

 Soneterapi 
Beskrivelse: Soneterapi, eller reflekssoneterapi, dreier seg om massasje av områder som har en reflektorisk kontakt med organer eller kroppsdeler. Mest vanlig er det å behandle sonene på foten, men tilsvarende soner finnes også på andre kroppsområder.
Lagt til: 03-Sep-2006 Treff: 1888
Gi karakter til dette webstedet

 Pendelen 
Beskrivelse: Vi svinger pendelen andre veien og snur den negative trenden ved å lære enkeltpersoner, bedrifter, organisasjoner og foreninger å tenke positivt. Fra "grasrota" og helt til topps lar vi mennesker i alle kategorier slippe til, der vi lærer dem å tenke annerledes - og positivt.
Lagt til: 17-Mar-2004 Treff: 1580
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12   [ Neste side >> ]
itBergen.no eies og drives av Fredrik Sjøstrøm
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Webmaster: Fredrik Sjøstrøm - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2015
Du kan få overskriftene fra våre nyheter med backend.php , AvantGo-modulen eller ultramode.txt
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.098 Sekunder