Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Barn


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Dato (Nye linker først)


 Kvinner, kreft og livsstil 
Beskrivelse: Forskningsleder Steinar Tretli med forebyggende helseråd til deg som vil gjøre noe selv for å redusere risikoen for å bli rammet. Kvinner er på vei til likestilling med menn på et område de godt kunne vært foruten. Hittil har kreft rammet flere menn enn kvinner, men med dagens livsstil haler kvinnene stadig innpå.
  Lagt til: 19-Apr-2008
  Treff: 3125
Gi karakter til dette webstedet

 Biteringen AS 
Beskrivelse: Biteringen er din barneutstyrs butikk i Bergen, og lands dekkende nettbutikk. Vi har alt i utstyr 0-4 år, og alltid gode tilbud. Her finner du kvalitets produkter som Basson, PegPerego, Teutonia, Akta Graco, Bergans, Trekløver, Chicco, Babybjørn, Britax, MacLaren, OneTreeHill, Phil and Teds og Voksi m.fl.
  Lagt til: 10-Dec-2007
  Treff: 2066
Gi karakter til dette webstedet

 Lek & Sikkerhet AS 
Beskrivelse: Vår ambisjon er å lage robuste lekeapparater som gir høy lekeverdi. Alle lekeapparater er produsert i henhold til standarden EN 1176-1177, og er sertifisert av TÜV Produkt Service i Tyskland. Gjennom denne sertifiseringen kan du være trygg på at våre apparater er både sikre og egnet for barns lek og moro.
  Lagt til: 10-Dec-2007
  Treff: 1705
Gi karakter til dette webstedet

 Slå på ring 
Beskrivelse: Et mål for oss er at lekene du kjøper av oss kan gå i arv. Denne typen kvalitetsleker er ofte uavhengig av tidsmessige trender som skapes av media, film osv. Dette er leketøy som dine barn vil ta fram til sine barn i framtiden.
  Lagt til: 10-Dec-2007
  Treff: 1781
Gi karakter til dette webstedet

 Daiva 
Beskrivelse: Daiva er frå Litauen, saman med ektemannen har ho opna "DAIVA sin butikk" på Sandane. Som dei einaste i denne geskjeften i Noreg sel dei handlaga treleikar produsert i Litauen. Treleikane er ubehandla - utan giftstoff, og dei er dermed ufarlege, men haldbare.
  Lagt til: 10-Dec-2007
  Treff: 2834 Karakter: 9 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Leke-Hobby 
Beskrivelse: Hos Leke-Hobby finner du kvalitetsleker og et spennende utvalg med hobbyartikler. Se våre produkter ved å klikke i kategorilisten til venstre. Vi kan tilby en trygg netthandel med rask levering.
  Lagt til: 10-Dec-2007
  Treff: 1607
Gi karakter til dette webstedet

 Helt i 100 
Beskrivelse: Helt i 100 er en spennende og annerledes nettbutikk med stort utvalg i leker og bursdagsgaver til barn. Helt i 100 er en spennende og annerledes nettbutikk med stort utvalg i leker og bursdagsgaver til barn. Hos oss finner du 100-vis av leker og gaver til under 100-lappen. Vi fører kjente merkevarer som Diddl, Lego og Disney, samt endel nye og spennende merker som blant annet Alex Toys, Pintoy og Tinti.
  Lagt til: 10-Dec-2007
  Treff: 1561 Karakter: 7 (3 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Tumleplassen 
Beskrivelse: Nettbutikken Tumleplassen tilbyt barneleker av beste kvalitet! Alle våre leker er CE-merket og produsert innenfor gjeldene regler både mht til arbeiderne, miljøet og material-bruken i det enkelte produkt.
  Lagt til: 10-Dec-2007
  Treff: 1559 Karakter: 8 (4 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Smart Toy 
Beskrivelse: Vi er leverandør av utstyr og leker til skoler, SFO, barnehager, privatpersoner og alle andre som kan tenkes å ha bruk for våre produkter. Vi selger direkte fra vår nettbutikk og ved personlige besøk på din bedrift/institusjon.
  Lagt til: 10-Dec-2007
  Treff: 1687
Gi karakter til dette webstedet

 Kidsa 
Beskrivelse: Populære leker og kjente merker til hyggelige priser. Vi tilbyr gratis gaveinnpakking og muligheten til å sende gaver ferdig innpakket direkte fra oss til den du måtte ønske.
  Lagt til: 10-Dec-2007
  Treff: 1681 Karakter: 9 (3 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | DetaljerVelg side: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.104 Sekunder