Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Advokat


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Popularitet (Fra minst til mest treff)


 Wikborg Rein 
Beskrivelse: Wikborg Rein Klikk for mer info ! er blant landets ledende forretningsadvokater. Med 150 advokater fordelt på kontorer i Oslo, Bergen, London, Singapore, Kobe og Shanghai, er vi det eneste norske advokatfirma med sterk internasjonal tilstedeværelse og erfaring. For å kunne betjene klientene våre best mulig, har vi bygget opp egne team innenfor en rekke bransjer.
Lagt til: 28-Oct-2003 Treff: 2135
Gi karakter til dette webstedet

 Lindh Stabell Horten Advokatene 
Beskrivelse: Secher & Co. Advokatfirmaet ANS  Klikk for mer info ! - Vi er tretten advokater tilknyttet Secher & Co, et av regionens største og eldste advokatkontorer, etablert i 1946. Vi har nå blitt en del av Lindh Stabell Horten
NB ! Vi har siftet navn og fortsetter vår juridiske rådgivning ovenfor gamle og nye klienter under navnet : Lindt Stabell Horten DA.
Lagt til: 28-Oct-2003 Treff: 2288
Gi karakter til dette webstedet

 Den Norske Advokatforening 
Beskrivelse: Trenger du juridisk hjelp? Med inntil en 30 minutters gratis konsultasjon kan medlemmer av Den Norske Advokatforening over hele landet hjelpe deg med å avklare om du har et juridisk problem og gi enkle råd om dette. Har du behov for advokatbistand ut over ½ time, vil du av Advokatvakten bli henvist videre på vanlige vilkår.
Lagt til: 24-Oct-2003 Treff: 2311
Gi karakter til dette webstedet

 Juristfirmaet - Adv Flatebø og Co Bergen 
Beskrivelse: Jurisfirmaet i Bergen Klikk for mer info ! Kontorfelleskapet består av utdannede jurister med flererfaring på de fleste livsområder, og driver en almenn praksis. Vi yter "fri rettshjelp" og "fri saksførsel" i bestemte type saker til personer bosatt i Hordaland med inntekt som ikke overstiger visse grenser. Eksempler på sakstyper: Politisk asyl, oppholdstillatelse, familirett, arverett, skifte, husleierett, arbeidsrett og Juristfirmaet i Bergen bistand til voldsofre og mishandlede eller misbrukte kvinner/menn.
Også en rekke sakstyper som dekkes via rettshjelpsforsikring på hus, innbo, bil og båt, samt klagesaker i forvaltningsrett dekket av det offentlige. Gir også juridisk rådgivning i enklere saker via email til
Lagt til: 28-Oct-2003 Treff: 2517 Karakter: 9 (4 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Advokatenhjelperdeg.no 
Beskrivelse: Advokatenhjelperdeg.no er en tjeneste fra Advokatforeningen. Hovedmålet med nettportalen er å gjøre advokatenes tjenester lettere tilgjengelige for forbrukere.

Nøkkelord: Advokat, finn, spør, advokater, advokathjelp, juridisk, guide, tjenester, risikotesten, arv
Lagt til: 12-Jul-2007 Treff: 2638
Gi karakter til dette webstedet

 Advokatfirmaet Kluge DA 
Beskrivelse: Kluge ble stiftet i 1923 i Stavanger. Fra etableringen i Oslo i 1987 har firmaet utviklet seg til et mellomstort firma med kontorer i Stavanger, Oslo og Bergen, med for tiden 129 medarbeidere, hvorav 33 er partnere og 59 er faste advokater og advokatfullmektiger.
Lagt til: 01-Jun-2008 Treff: 2732
Gi karakter til dette webstedet

 Advokatfirmaet Kyrre ANS 
Beskrivelse: Advokatfirmaet Kyrre ANS består av advokater med lang og allsidig erfaring innenfor mange rettsområder. Vi har tatt i bruk de nyeste dataløsninger som gjør oss i stand til å yte effektiv bistand til våre oppdragsgivere. Våre klienter er private selskaper, offentlig virksomhet, privatpersoner og fagforeninger. Samtlige advokater har bred prosedyreerfaring fra domstolene.
Lagt til: 10-Jul-2006 Treff: 3424
Gi karakter til dette webstedet

 AdvokatPartner ANS 
Beskrivelse: AdvokatPartner ANS Klikk for mer info ! er et middels stort advokatkontor som for tiden har 14 medarbeidere, hvorav 10 er advokater. Firmaet har kontorer sentralt i Bergen og Os. Vi tilbyr kvalifisert, profesjonell juridisk rådgivning og bistand. Våre oppdragsgivere er større og mindre bedrifter; organisasjoner; privatpersoner og offentlige etater.

Lagt til: 24-Oct-2003 Treff: 3869
Gi karakter til dette webstedet

 Advokatene Eva Drageset & Siren Preto ANS 
Beskrivelse: Advokatene Eva Drageset & Siren Preto ANS Klikk for mer info ! Vårt firmas hovedområde er juridisk bistand til skadelidte i saker som gjelder personskadeerstatning. Vi har i en årrekke arbeidet med saker som gjelder økonomisk erstatning etter oppståtte skader. Vi er et lite og uavhengig firma som vektlegger personlig kontakt med våre klienter. Vi representerer klienter over hele landet og legger stor vekt på å holde oss faglig oppdaterte på erstatningsrettens område.
Lagt til: 24-Oct-2003 Treff: 3934 Karakter: 6 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Advokatfirmaet Rasmussen og Broch 
Beskrivelse: Advokatfirmaet Rasmussen & Broch Klikk for mer info ! Firmaets arbeide er konsentrert om forretningsjuridisk bistand. Vi vektlegger et høyt faglig juridisk nivå kombinert med forretningsmessig erfaring og en praktisk gjennomføringsevne. Vi baserer oss på personlig kontakt med våre klienter og forretningsforbindelser og prioriterer hurtig og personlig oppfølging. Våre klienter består i hovedsak av norske og utenlandske bedrifter samt nærings- og interesseorganisasjoner.
Lagt til: 28-Oct-2003 Treff: 4027
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.100 Sekunder