Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Advokat


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 AdvokatPartner ANS 
Beskrivelse: AdvokatPartner ANS Klikk for mer info ! er et middels stort advokatkontor som for tiden har 14 medarbeidere, hvorav 10 er advokater. Firmaet har kontorer sentralt i Bergen og Os. Vi tilbyr kvalifisert, profesjonell juridisk rådgivning og bistand. Våre oppdragsgivere er større og mindre bedrifter; organisasjoner; privatpersoner og offentlige etater.

Lagt til: 24-Oct-2003 Treff: 3892
Gi karakter til dette webstedet

 Den Norske Advokatforening 
Beskrivelse: Trenger du juridisk hjelp? Med inntil en 30 minutters gratis konsultasjon kan medlemmer av Den Norske Advokatforening over hele landet hjelpe deg med å avklare om du har et juridisk problem og gi enkle råd om dette. Har du behov for advokatbistand ut over ½ time, vil du av Advokatvakten bli henvist videre på vanlige vilkår.
Lagt til: 24-Oct-2003 Treff: 2328
Gi karakter til dette webstedet

 Juristfirmaet - Adv Flatebø og Co Bergen 
Beskrivelse: Jurisfirmaet i Bergen Klikk for mer info ! Kontorfelleskapet består av utdannede jurister med flererfaring på de fleste livsområder, og driver en almenn praksis. Vi yter "fri rettshjelp" og "fri saksførsel" i bestemte type saker til personer bosatt i Hordaland med inntekt som ikke overstiger visse grenser. Eksempler på sakstyper: Politisk asyl, oppholdstillatelse, familirett, arverett, skifte, husleierett, arbeidsrett og Juristfirmaet i Bergen bistand til voldsofre og mishandlede eller misbrukte kvinner/menn.
Også en rekke sakstyper som dekkes via rettshjelpsforsikring på hus, innbo, bil og båt, samt klagesaker i forvaltningsrett dekket av det offentlige. Gir også juridisk rådgivning i enklere saker via email til
Lagt til: 28-Oct-2003 Treff: 2534 Karakter: 9 (4 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Lindh Stabell Horten Advokatene 
Beskrivelse: Secher & Co. Advokatfirmaet ANS  Klikk for mer info ! - Vi er tretten advokater tilknyttet Secher & Co, et av regionens største og eldste advokatkontorer, etablert i 1946. Vi har nå blitt en del av Lindh Stabell Horten
NB ! Vi har siftet navn og fortsetter vår juridiske rådgivning ovenfor gamle og nye klienter under navnet : Lindt Stabell Horten DA.
Lagt til: 28-Oct-2003 Treff: 2305
Gi karakter til dette webstedet

 Wikborg Rein 
Beskrivelse: Wikborg Rein Klikk for mer info ! er blant landets ledende forretningsadvokater. Med 150 advokater fordelt på kontorer i Oslo, Bergen, London, Singapore, Kobe og Shanghai, er vi det eneste norske advokatfirma med sterk internasjonal tilstedeværelse og erfaring. For å kunne betjene klientene våre best mulig, har vi bygget opp egne team innenfor en rekke bransjer.
Lagt til: 28-Oct-2003 Treff: 2151
Gi karakter til dette webstedetVelg side:   [ << Forrige side ] 1 2 
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.099 Sekunder