Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Mat og drikke/ Bakeri og konditori


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Poengsum (Fra høyest til lavest)


 Baker Samson AS 
Beskrivelse: All produksjon skjer i dag i Gyldenløvesgt. 8 på Frogner, og varene selges gjennom 23 egne utsalg rundt omkring i byen. Fra å være rene bakeriutsalg drives i dag også servering på de fleste utsalgsstedene våre, hvor du kan få påsmurt av alle varianter, nystekte wienerbrød eller et kakestykke til kaffen.
Lagt til: 19-Dec-2008 Treff: 2041 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Bakerhuset Nord Norge 
Beskrivelse: Siden 2002 har vi ekspandert kraftig, og teller i dag syv avdelinger i Nord-Norge fra Ballangen i sør til Svalbard i nord. Vi har hver dag over 200 dyktige medarbeidere i drift som produserer 100.000 enheter daglig.
Lagt til: 12-Jan-2009 Treff: 2999 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 MICS Hjemmebakeri 
Beskrivelse: MICS Hjemmebakeri og Catering er et enkeltmannsforetak som drives av Marit Christiansen, og som har spesialisert seg på bakevarer for personer med allergi og intoleranse. Det startet med gluten- og melkefrie varer, men varesortimentet utvikles i takt med kundenes behov.
Lagt til: 17-Mar-2009 Treff: 1007 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Vollen Bakeri 
Beskrivelse: I år 2000 fikk Tore og Kikki Sigernes Askers Kulturpris for arbeidet med Vollen Handelsted og gamle Varden i Asker.
Lagt til: 11-Dec-2008 Treff: 1286
Gi karakter til dette webstedet

 Bakers 
Beskrivelse: Bakers baker brød og kaker hver dag. Du finner våre velsmakende bakervarer hos din lokale kjøpmann. Bakers produserer en rekke kjente merkevarer som Bakers Naturlig Sunt, Bakerns Ferske, K4 Sport og Kaptein Sabeltann brød.
Lagt til: 11-Dec-2008 Treff: 2323
Gi karakter til dette webstedet

 Din Baker 
Beskrivelse: Din Baker er Norges eneste riksdekkende kjede av selvstendige og høyt profilerte bakere og konditorer. Alle våre medlemmer er håndverksbakere med lokal forankring. De representerer kvalitet, de kan faget og de kan markedet, i tillegg til at de har en enestående kundetilpasning, noe som er et krav til alle våre medlemmer.
Lagt til: 10-Dec-2008 Treff: 1514
Gi karakter til dette webstedet

 Storms chem. Laboratorium AS 
Beskrivelse: Storms chem. Laboratorium AS, Norges ledende aromaprodusent siden 1897, er en familie bedrift, som nå ledes av 4. generasjon. Vi holder til på Vøyenenga og leverer leverer produkter til brus og leskedrikk produsenter, bakerier, iskrem industrien og flere.
Lagt til: 11-Dec-2008 Treff: 1563
Gi karakter til dette webstedet

 Pals AS 
Beskrivelse: Vi er produsent og grossist til storkjøkken med bl.a. produksjon og salg av råvarer og halvfabrikata til bakerier og konditorier samt eget kaffebrenneri. Vi holder til på Billingstad.
Lagt til: 11-Dec-2008 Treff: 1557
Gi karakter til dette webstedet

 Idun Industri 
Beskrivelse: Vi leverer ingredienser til bakerier/konditorier og næringsmiddelindustri. Vi har også et stort sortiment til isbar/iskremindustrien. Hovedkontoret holder til på Skjetten og salgskontorer rundt om i landet.
Lagt til: 11-Dec-2008 Treff: 1669
Gi karakter til dette webstedet

 Donut House 
Beskrivelse: Donut House har produsert og utviklet våre delikate smultringer siden 1979. Vi har solgt smultringer i Norge, Danmark, Tyskland og Belgia. De siste 6 årene har vi produsert med plantefett. Donut House produserer i dag ca. 4.000.000 smultringer i året på vår fabrikk på Gan.
Lagt til: 11-Dec-2008 Treff: 1138
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5 6 7   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.111 Sekunder