Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Mat og drikke/ Bakeri og konditori


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Popularitet (Fra mest til minst treff)


 Bakerhuset Nord Norge 
Beskrivelse: Siden 2002 har vi ekspandert kraftig, og teller i dag syv avdelinger i Nord-Norge fra Ballangen i sør til Svalbard i nord. Vi har hver dag over 200 dyktige medarbeidere i drift som produserer 100.000 enheter daglig.
Lagt til: 12-Jan-2009 Treff: 2999 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Baker Nilsen 
Beskrivelse: Bedriften har 3 utsalg i Horten. Vi leverer varer fra Åsgårdstrand i syd til Holmestrand i nord. Samarbeidspartner er Din Baker A/S, Høvik. Kvalitetsprodukter og service står i høysete. Dette betyr at kun de beste råvarene blir benyttet samt godt kvalifisert fagfolk.
Lagt til: 12-Jan-2009 Treff: 2413
Gi karakter til dette webstedet

 Bakers 
Beskrivelse: Bakers baker brød og kaker hver dag. Du finner våre velsmakende bakervarer hos din lokale kjøpmann. Bakers produserer en rekke kjente merkevarer som Bakers Naturlig Sunt, Bakerns Ferske, K4 Sport og Kaptein Sabeltann brød.
Lagt til: 11-Dec-2008 Treff: 2323
Gi karakter til dette webstedet

 Baker Samson AS 
Beskrivelse: All produksjon skjer i dag i Gyldenløvesgt. 8 på Frogner, og varene selges gjennom 23 egne utsalg rundt omkring i byen. Fra å være rene bakeriutsalg drives i dag også servering på de fleste utsalgsstedene våre, hvor du kan få påsmurt av alle varianter, nystekte wienerbrød eller et kakestykke til kaffen.
Lagt til: 19-Dec-2008 Treff: 2041 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Børset Bakeri 
Beskrivelse: Børset Bakeri ligger ved RV65 i Rindal kommune, en mils vei fra fylkesgrensa mot Sør-Trøndelag og ca halvannen time fra Trondheim. Positive resultater gjennom mange år, kombinert med dyktige medarbeidere med lang erfaring, gjør oss til en solid og fleksibel leverandør.
Lagt til: 17-Mar-2009 Treff: 1926
Gi karakter til dette webstedet

 Baker Brun 
Beskrivelse: Baker Brun i Bergen har hatt en fantastisk utvikling, fra 1887 og til i dag hvor firmaet etter diverse fusjoner og oppkjøp, produserer Norges største utvalg av glutenfrie bakervarer.
Lagt til: 17-Mar-2009 Treff: 1922
Gi karakter til dette webstedet

 Baker Hansen 
Beskrivelse: Baker Hansen i Oslo har også vært med på å skrive historie. Det var Baker Hansen som innførte kneippbrødet i Norge. Maten vi spiser er også en arena for myter og vrangforestillinger. Og forestillingen om at det fine brødet var mye sunnere enn det grove, var utbredt.
Lagt til: 20-Jan-2009 Treff: 1919
Gi karakter til dette webstedet

 Byåsen Bakeri 
Beskrivelse: Byåsen Bakeri har lange tradisjoner i å gi trøndere godt bakverk. Vår historie går tilbake til 1931. I dag har vi totalt 70 personer sysselsatt med produksjon og salg gjennom bakeriets 10 egne utsalg i Trondheim og omegn.
Lagt til: 12-Jan-2009 Treff: 1903
Gi karakter til dette webstedet

 ButikkBaker’n Norge AS 
Beskrivelse: ButikkBaker’n Norge eier og driver kjeden ButikkBaker. Kjeden har sitt utspring i Bodø og du finner oss ofte sammen med dagligvarekjeden Rema 1000 eller i et AMFI kjøpesenter. Våre ButikkBakere produserer norske kvalitetsprodukter etter gamle og tradisjonsrike oppskrifter.
Lagt til: 17-Mar-2009 Treff: 1879
Gi karakter til dette webstedet

 Jørgensen & Co ANS 
Beskrivelse: Vi holder til i Arendal. Hver dag baker vi over 26 brødsorter, etter egenutviklede oppskrifter. Vi leverer ferske bakervarer flere ganger om dagen til alle utsalgene. Bedriften er tilsluttet Bakerikjeden Brød og Kaker.
Lagt til: 12-Jan-2009 Treff: 1844
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5 6 7   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.112 Sekunder