Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Mat og drikke/ Bakeri og konditori


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Poengsum(Fra lavest til høyest)


 Heges Kakedesign 
Beskrivelse: Mitt navn er Hege Aamodt, bosatt på Bøn i Eidsvoll kommune i Akershus. Etter å ha jobbet som forhandler for Cacas i noe over 3 år, har jeg nå gått over til kun å bake kaker på bestilling. Foreløpig er dette en hobby. Jeg har ingen planer om å drive masseproduksjon av kaker, men ønsker derimot at hver kake skal være personlig og unik i den grad det er mulig.
Lagt til: 11-Dec-2008 Treff: 1301
Gi karakter til dette webstedet

 City Cakes 
Beskrivelse: City Cakes har i flere år levert kaker til restauranter og kafeer i Oslo og omegn. Vi tilstreber å produsere håndlagde kaker av høy kvalitet der det ikke spares på gode råvarer.
Lagt til: 16-Dec-2008 Treff: 988
Gi karakter til dette webstedet

 Kakehuset 
Beskrivelse: Kakehuset i Kristiansand er et lite bakeri som har spesialisert seg på kaker til alle anledninger, som bryllup, barnedåp, bursdager og alle andre festligheter og anledninger.
Lagt til: 16-Dec-2008 Treff: 1157
Gi karakter til dette webstedet

 Nordkak 
Beskrivelse: Siden 1988 har vårt konsept som grossist vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber og foreninger en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.
Lagt til: 16-Dec-2008 Treff: 1186
Gi karakter til dette webstedet

 Colette 
Beskrivelse: Vi er det eneste ekte franske konditori i Stavanger. Produktene lager vi fra bunnen og de er av topp kvalitet.
Lagt til: 18-Dec-2008 Treff: 1037
Gi karakter til dette webstedet

 Geheb Conditori 
Beskrivelse: Geheb Conditori er et filialbakeri med 9 utsalg i Kristiansandsområdet. I våre butikker finner du hver dag rykende ferske brød og rundstykker, deilige bløtkaker og et stort utvalg av smurt mat.
Lagt til: 18-Dec-2008 Treff: 1465
Gi karakter til dette webstedet

 Rørosbaker’n 
Beskrivelse: Rørosbaker’n produserer et utvalg kvalitetsprodukter med utgangspunkt i gamle, tradisjonelle oppskrifter som ble brukt i Rørosområdet for over 100 år siden. Vi bruker utsøkte, norske råvarer og kombinerer gammelt håndverk med nye produksjonsmetoder.
Lagt til: 19-Dec-2008 Treff: 1104
Gi karakter til dette webstedet

 Halvorsen Conditori 
Beskrivelse: Våre kvalitetsprodukter bygger på 125 års erfaring og tradisjon. De beste råvarer og oppskrifter gir deg de beste produktene. Besøk vårt Conditori på Wessels Plass vis a vis Stortinget.
Lagt til: 19-Dec-2008 Treff: 1183
Gi karakter til dette webstedet

 Monicas Drømmekaker 
Beskrivelse: Ønsker du en spesiell kake til en spesiell anledning? Jeg holder til på Os iutenfor Bergen og lager det meste på bestilling. Har du en god ide eller et ønske, ikke vær redd for å spørre, det er bare fantasien som setter stopper for hva som kan lages i kaker.
Lagt til: 19-Dec-2008 Treff: 1389
Gi karakter til dette webstedet

 Møllerens 
Beskrivelse: Møllerens har lenge hatt helse i fokus når det gjelder utvikling av nye produkter, og vår siste lansering FIBRA er Møllerens satsning innen helse.
Lagt til: 19-Dec-2008 Treff: 1182
Gi karakter til dette webstedetVelg side:   [ << Forrige side ] 1 2 3 4 5 6 7   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.106 Sekunder