Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Grønn glede/ Hagesenter og gartneri


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Agrokonsult AS 
Beskrivelse: Agrokonsult AS er et av Norges nyeste såvarefirma. Vi ble etablert i 2001, og er autorisert både for import og for egen produksjon og omsetning av alle typer såvarer. Vårt kontor ligger på Kråkstad, mens frørenseri og lager er på Vollebekk forsøksgård i Ås.
Lagt til: 13-May-2008 Treff: 1206
Gi karakter til dette webstedet

 Asker Staudegartneri 
Beskrivelse: Gartneriet i Asker har siden starten vært i stadig vekst og er fremdeles like etterspurt nå etter 40 år. Nøkkelen til suksess ligger i at Anne og Asbjørn vet hvordan et gartneri skal drives og hvordan få tilfredse kunder, og det beste er at kundene kommer tilbake år etter år!
Lagt til: 13-May-2008 Treff: 1384
Gi karakter til dette webstedet

 Ballerud Hagesenter 
Beskrivelse: Vårt Hagesenter i Bærum fører et meget bredt utvalg av hagemøbler, samt griller og krukker. Vi byr på nesten 1.000 forskjellige sorter roser, stauder, slyngplanter, busker, vintergrønne og frukttreer, fortrinnsvis fra norske og danske produsenter.
Lagt til: 14-Oct-2004 Treff: 2837
Gi karakter til dette webstedet

 Bryn Gartneri 
Beskrivelse: Vi holder til i trivlige lokaler i Økriveien 2 på Rykkinn i Bærum vis a vis Bryn Kirke. I tillegg til egen produksjon av ulike ute og inneplanter, har vi en snittavdeling med godt utvalg til enhver tid. Vi bringer i Asker, Bærum og Oslo Vest.
Lagt til: 13-May-2008 Treff: 1419
Gi karakter til dette webstedet

 Dalens Hagesenter 
Beskrivelse: Dalens er en over 50 år gammel familiebedrift beliggende på Oppegård, rett utenfor Oslo. Vi er en total leverandør innen den ‘grønne’ sektor. Våre blomsterbutikker leverer hver uke ‘mandagsbuketten’ til mange av våre kunder.
Lagt til: 13-May-2008 Treff: 1297
Gi karakter til dette webstedet

 Drøbakveien Jord og Hagesenter 
Beskrivelse: Vi holder til ved Korsegården, på riksvei 152 mellom Ås og Drøbak og er distriktets største leverandør av jordbearbeidede produkter. Vår matjord er førsteklasses til plen og blomsterbed. Den er gjødslet, kalket, ugressfri og holder riktig PH-verdi. Vi leverer lass på inntil 10m3.
Lagt til: 13-May-2008 Treff: 1463
Gi karakter til dette webstedet

 Hanevold Gartneri as 
Beskrivelse: Fra vårt gartneri i Asker roduserer vi potteplanter, hoved kulturen er Saintpaulia. Den produseres hele året og til våren har vi i tillegg margeritter og Campanula, og til sommer/ høst Exacum.
Lagt til: 13-May-2008 Treff: 1152
Gi karakter til dette webstedet

 Schrader Gartneri AS 
Beskrivelse: Vårt gartneri på Nesoddtangen er et rent produksjonsgartneri for blomstrende potteplanter. Vår hovedkultur er krysantemum, men vi produserer også mye asalea, julestjerner, Calandiva og diverse sommerblomster.
Lagt til: 13-May-2008 Treff: 1475
Gi karakter til dette webstedet

 Sjøstrand Gartneri 
Beskrivelse: Vårt gartneri i Sjøstrandveien er et lite og uavhengig gartneri av den gamle skolen. Familien har holdt på i snart 70 år (siden 1939) – og det er vi stolte av. Vi er i denne bransjen fordi vi liker blomster for deres egen skyld – ikke for å selge petunia og stemor i metervis. Eller for å drive ”jernvareforretning” under glass.
Lagt til: 13-May-2008 Treff: 1784
Gi karakter til dette webstedet

 Thujakongen 
Beskrivelse: Vi holder til på Eidsvoll og skaffer alt innen for, bukser, vintergrønt og sommerblomster. Prøv oss!
Lagt til: 13-May-2008 Treff: 1568 Karakter: 2 (3 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.114 Sekunder