Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Helse og Velvære/ Hjerneskade


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Hjernehinneblødning 
Beskrivelse: Hjernehinneblødning som skyldes ruptur av intrakranialt aneurisme, er en akutt livstruende sykdom. Det er 300 - 400 tilfeller årlig i Norge, og dødeligheten er høy, omkring 40 % (1). På grunn av overhengende fare for reblødning, trenger pasientene hurtig nevrokirurgisk behandling.
  Lagt til: 24-Jul-2007
  Treff: 1742
Gi karakter til dette webstedet

 Hjerneslag 
Beskrivelse: Ved hjerneslag blir en del av hjernen ødelagt på grunn av hjerneinfarkt, hjerneblødning eller hjernehinneblødning. Les her om årsaker, symptomer, forebygging og behandling.
  Lagt til: 08-May-2007
  Treff: 1876
Gi karakter til dette webstedet

 Hjernesvulst.com 
Beskrivelse: Det begynte i 2002 med at jeg hadde en del hodepine og at jeg hadde problemer med å stå opp om morgenen for å komme meg på jobb. Vinteren 2002 kjørte jeg kranbil og jobbet mye ut. Jeg begynte etter hvert å få problemer med nakken. På nyåret i 2003 begynte jeg å ta fysikalske behandlinger, og følte meg bedre.
Les om Arild. Her er mye å lære. Redaktøren
  Lagt til: 08-May-2007
  Treff: 1827 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Slått i bakken av hjerneblødning 
Beskrivelse: 33 år gammel fikk jeg hjerneblødning, ble operert for en aneurisme og fikk venstresidig hemiparese. Men jeg ville ikke sitte i en rullestol. I 1997 ble jeg, som 33-åring, plutselig slått i bakken av en hjerneblødning. Jeg ble operert for en aneurisme. Utfallet ble venstresidig hemiparese. Men jeg ville ikke sitte i en rullestol og vente på bedre tider. Det jeg var mest opptatt av, var at jeg ikke greide å sitte på do alene.
  Lagt til: 08-May-2007
  Treff: 1804
Gi karakter til dette webstedet

 Spontan hjerneblødning - hvor mye behandling? 
Beskrivelse: Mulighetene for diagnostikk og behandling av spontan intracerebral blødning blir stadig bedre, men det er grenser for klinisk gevinst. Om lag 10 % av alle tilfeller av hjerneslag er spontane intracerebrale blødninger, dvs. blødning i hjerneparenkymet.
  Lagt til: 08-May-2007
  Treff: 1816
Gi karakter til dette webstedet

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.088 Sekunder