Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Miljø


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 BP satser 3,5 mrd 
Beskrivelse: Det britiske energiselskapet BP skal de kommende 10 årene satse 500 millioner dollar, rundt 3,5 milliarder kroner, på det de karakteriserer som neste generasjon biodrivstoff. Biobutanol heter den nye miljøvennlige «bensinen» som er mer anvendelig enn dagens bioetanol.
  Lagt til: 29-Sep-2006
  Treff: 3423
Gi karakter til dette webstedet

 GasPro Grenland 
Beskrivelse: GasPro Grenland er et konverteringssenteret i Telemark for propan til biler. Her på disse sidene finner du svar på de første spørsmålene dine.
  Lagt til: 29-Sep-2006
  Treff: 2710
Gi karakter til dette webstedet

 HyNor 
Beskrivelse: HyNor har inngått en avtale med det amerikanske selskapet Quantum Technologies om anskaffelse av 15 hydrogendrevne biler. Bilene er av typen Toyota Prius med hybridløsning som nå skal gjøres enda mer miljøvennlig ved konvertering til hydrogendrift.
  Lagt til: 29-Sep-2006
  Treff: 2776
Gi karakter til dette webstedet

 Milvenn 
Beskrivelse: Biodiesel er et fornybart drivstoff som kan brukes i en hvilken som helst dieselmotor og er blandbar med vanlig diesel. Når en har brukt biodiesel en stund kan man oppleve at drivstoffilteret må skiftes. Dette er fordi biodiesel vil løse eventuelle gamle avleiringer i kjøretøyets tank og rørsystem.
  Lagt til: 29-Sep-2006
  Treff: 2730
Gi karakter til dette webstedet

 Mr.Pusten - Piggdekkgebyr i Bergen 
Beskrivelse: Frisk luft i Bergen hele året Piggdekkgebyr for å verne om luft og helse. Kjøring med piggdekk bidrar hvert år til dårlig og helseskadelig luft i Bergen. For å verne om byluften og helsen vår, har bystyret bestemt at det innføres piggdekkgebyr i Bergen fra 1. november 2006. Fra 1. november til og med 15. april 2007 må alle betale gebyr for å kjøre med piggdekk innenfor Bergens kommunegrenser. Kjører du piggfritt, slipper du gebyr. På denne nettsiden finner du all praktisk informasjon om gebyrordningen.
  Lagt til: 29-Oct-2006
  Treff: 3153
Gi karakter til dette webstedet

 Sverige milevis foran 
Beskrivelse: I Sverige er det snart 1000 stasjoner hvor du kan fylle billig etanol istedenfor dyr bensin. I Norge er det ingen. Det vil Bellona gjøre noe med.
  Lagt til: 29-Sep-2006
  Treff: 3589
Gi karakter til dette webstedet

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.174 Sekunder