Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Bolig og interiør/ Blikkenslager


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


  Østensen eftf. AS 
Beskrivelse: Østensen eftf. AS i Loddefjord i Bergen er en tradisjonell blikkenslagerbedrift. Vi utfører alt innen blikkenslager faget, fra de minste takreperasjoner til de største oppdrag innen fasader, platetekkinger og beslag arbeid. Vi utfører befaringer og utarbeider tilstands rapport.
Lagt til: 01-Aug-2006 Treff: 1989
Gi karakter til dette webstedet

 A.Hansen Blikkenslagerverksted AS 
Beskrivelse: A.Hansen Blikkenslagerverksted i Oslo ble etablert i 1992 og har i dag 20 ansatte. Vi er en solid bedrift som tilbyr fagfolk ute hos deg og et verksted som tilpasser alle typer matrialer.
Lagt til: 01-Aug-2006 Treff: 1637
Gi karakter til dette webstedet

 Albeslag AS 
Beskrivelse: Albeslag i Bergen driver i Kobber og Blikkenslagerbransjen, med hovedvekt på levering av beslag, båndtekking, rehabilitering av tak og takrennesystem, samt fasadetekking. Vi monterer også ventilasjonsanlegg, men da i mindre omfang.
Lagt til: 01-Aug-2006 Treff: 1432
Gi karakter til dette webstedet

 Alf Johan Hoff Blikkenslager 
Beskrivelse: Velkommen Til A. J. Hoff Blikkenslager sin hjemmeside. Jeg er blikkenslager med 25 års erfaring i bransjen, holder til på Maura, og kan tilby: Alt i blikkenslagerarbeid. Takomlegging. Takrenner. Nedløp. Blekkarbeid. Varmluft og Ventilasjon.
Lagt til: 03-Aug-2006 Treff: 1140
Gi karakter til dette webstedet

 Argus Blikk 
Beskrivelse: Argus blikk drives av Finn Ole Petersen, som har 18 års erfaring fra bransjen. Vi er fire ansatte og har tilholdssted i Skien, men leverer/utfører tjenester også andre steder.
Lagt til: 01-Mar-2010 Treff: 900
Gi karakter til dette webstedet

 Aune Blikk 
Beskrivelse: Vi holder til i Bodø og har 8-10 ansatte, og befatter oss med tradisjonelt blikkenslagerarbeide så vel som moderne utførelser av yrket. Aune Blikk ble overtatt av Norluft 1/1-03.
Lagt til: 01-Mar-2010 Treff: 845
Gi karakter til dette webstedet

 AW Blikk & Ventilasjon AS. 
Beskrivelse: AW Blikk og Ventilasjon AS holder til i Skiptvet (Østfold) og utfører fagmessig blikkenslagerarbeid til konkurransedyktige priser!
Lagt til: 01-Mar-2010 Treff: 833
Gi karakter til dette webstedet

 Bero Blikk 
Beskrivelse: Bero Blikk AS utfører alle typer utvendige blikkenslagerarbeider. Vi har stor kompetanse og erfaring med privathus og hytter. Arbeidsområdet er i sørlige deler av Vestfold.
Lagt til: 01-Mar-2010 Treff: 853
Gi karakter til dette webstedet

 Bertheussen Blikkenslagerprodukter 
Beskrivelse: Vi utfører det meste innen blikkenslagerfaget men tar også andre utfordringer som måtte komme. I tillegg leverer- og monterer vi smijernsprodukter av høy kvalitet. Vi holder til på kvaløyveien,nr.156 i Tromsø.
Lagt til: 01-Mar-2010 Treff: 2162
Gi karakter til dette webstedet

 Beslag og Balkonger AS 
Beskrivelse: Beslag og Balkonger er med i en innkjøpskjede som heter Norbalkong AS og som har adresse i Sandefjord. Her i Sandefjord sitter og vår ingeniør Reidar Larsen i Larsen og Paulsen AS som beregner statikken for innfestingen av altanene til bygningene.
Lagt til: 03-Aug-2006 Treff: 1531 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | DetaljerVelg side: 1 2 3 4 5   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.107 Sekunder