Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Konfeksjon


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


  Quiltestallen - Anne Toppe Myrdal - Startsiden 
Beskrivelse: I Eidsvåg, ca. 15 minutter med bil nord for Bergen sentrum driver jeg mitt quilteverksted. Verkstedet er i en ombygd stall. Derav navnet Quiltestallen. Hos meg er det ingen stress og jeg har godt med parkeringsplasser. Du er velkommen inn til en prat og for å finne en løsning på dine Quilte problemer!
Lagt til: 21-Apr-2009 Treff: 1629
Gi karakter til dette webstedet

  Eidsvåg Fabrikker AS 
Beskrivelse: Tekstilproduksjonen begynte i 1896 i gamle møllebygninger, efter at Christian Petersen (1856 - 1946) hadde kjøpt Eidsvåg Gård og møllen på tvangsauksjon. Boken, som er tilsalgs i Fabrikkutsalget, dekker stedet Eidsvågs utvikling med gård og mølle, helt fra middelalderen og frem til AS Eidsvåg Fabrikkers 90års jubileum i 1986.
Lagt til: 27-Mar-2007 Treff: 2056
Gi karakter til dette webstedet

 Dale of Norway 
Beskrivelse: Dale of Norway Klikk for mer info ! Dale of Norway is the leading manufacturer and distributor of authentic Norwegian knitwear. We offer high-end quality knitwear in 100% pure, new, Norwegian wool, with unique designs, based on Norwegian traditions, culture and history. At our own production facility at Dale we take care of the entire production process – from wool to finished knitwear.
Lagt til: 21-Nov-2003 Treff: 2754
Gi karakter til dette webstedet

 Husfliden 
Beskrivelse: All the traditional bunads of Norway collected on one website In Norway it is not just the experts who are interested in bunads and traditional folk dress. Husfliden ble etablert i 1891, og har siden da vært den ledende forretning i sitt slag. Vareutvalget i dagens husflid viser et stort mangfold: Tradisjonelle produkter som gjenspeiler godt håndverk, og nye produkter i dagens formspråk laget med moderne teknologi.
Lagt til: 21-Nov-2003 Treff: 2274
Gi karakter til dette webstedet

 Janusfabrikken AS 
Beskrivelse: Janusfabrikken AS Klikk for mer info ! Som "Janusguden" sier, tar vi erfaringene med oss ved at vi produserer godt norsk undertøy, men ser også fremover. Vi var de første i Norge som produserte myk, fin merinoull for baby. I dag gir vi mange mennesker i Norge og i store deler av den øvrige verden et bedre liv i myk, varm, kløfri  merinoull. Vi holder til på Vestlandet, ca. 2 mil utenfor Bergen.
Lagt til: 21-Nov-2003 Treff: 3779
Gi karakter til dette webstedet

 Mood of Norway 
Beskrivelse: Throughout the ages Norway has been blessed with top notch musicians, writers and painters. During the 1800's Ole Bull's violin magic, Carl Dørnberger's gun swinging paintings and Camilla Collett's wonderful writing swept the world like Casanova in a monestary.
Lagt til: 25-Mar-2009 Treff: 2280
Gi karakter til dette webstedet

 Norsk Designråd 
Beskrivelse: Norsk Designråds formål er å fremme bruk av god design i markedsorientert produktutvikling og markedskommunikasjon for å oppnå større konkurranseevne og lønnsomhet i norsk industri og næringsliv - nasjonalt og internasjonalt.
Lagt til: 03-Dec-2004 Treff: 2035
Gi karakter til dette webstedet

 Nøstebarn 
Beskrivelse: Nøstebarn.Se video (ADSL) (Video Bredbånd) I 1983 fikk vi høre om Askeladen, et dansk firma som hadde startet produksjon av lanolinholdig ullgarn til bleiebukser. Som tekstilingeniør med ull som spesialfelt, tok vi kontakt med Askeladen.
Lagt til: 21-Nov-2003 Treff: 2234
Gi karakter til dette webstedet

 Oleana   Populær
Beskrivelse: Oleanas ambisjoner å lage vakre plagg med et uttryk og en kvalitet som gjør at folk blir glad i dem. Mange av designene har en lang historie bak seg og er eksempler på hvordan kulturelvene flyter på tvers eller langs av land, kontinenter og ulike materialer.
Lagt til: 03-Dec-2004 Treff: 8010 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 SAFA AS 
Beskrivelse: SAFA A/S Klikk for mer info !  har et moderne produksjonsanlegg for produksjon av de fleste strømpeartikler og er den klart største produsenten i Norge og blant de største i Skandinavia. Dette omfatter datastrikkemaskiner og tilhørende syautomater.
Lagt til: 21-Nov-2003 Treff: 2874
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.101 Sekunder