Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Konfeksjon


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


  Eidsvåg Fabrikker AS 
Beskrivelse: Tekstilproduksjonen begynte i 1896 i gamle møllebygninger, efter at Christian Petersen (1856 - 1946) hadde kjøpt Eidsvåg Gård og møllen på tvangsauksjon. Boken, som er tilsalgs i Fabrikkutsalget, dekker stedet Eidsvågs utvikling med gård og mølle, helt fra middelalderen og frem til AS Eidsvåg Fabrikkers 90års jubileum i 1986.
  Lagt til: 27-Mar-2007
  Treff: 2230
Gi karakter til dette webstedet

 Dale of Norway 
Beskrivelse: Dale of Norway Klikk for mer info ! Dale of Norway is the leading manufacturer and distributor of authentic Norwegian knitwear. We offer high-end quality knitwear in 100% pure, new, Norwegian wool, with unique designs, based on Norwegian traditions, culture and history. At our own production facility at Dale we take care of the entire production process – from wool to finished knitwear.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 2855
Gi karakter til dette webstedet

 Husfliden 
Beskrivelse: All the traditional bunads of Norway collected on one website In Norway it is not just the experts who are interested in bunads and traditional folk dress. Husfliden ble etablert i 1891, og har siden da vært den ledende forretning i sitt slag. Vareutvalget i dagens husflid viser et stort mangfold: Tradisjonelle produkter som gjenspeiler godt håndverk, og nye produkter i dagens formspråk laget med moderne teknologi.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 2376
Gi karakter til dette webstedet

 Janusfabrikken AS 
Beskrivelse: Janusfabrikken AS Klikk for mer info ! Som "Janusguden" sier, tar vi erfaringene med oss ved at vi produserer godt norsk undertøy, men ser også fremover. Vi var de første i Norge som produserte myk, fin merinoull for baby. I dag gir vi mange mennesker i Norge og i store deler av den øvrige verden et bedre liv i myk, varm, kløfri  merinoull. Vi holder til på Vestlandet, ca. 2 mil utenfor Bergen.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 3909
Gi karakter til dette webstedet

 Mood of Norway 
Beskrivelse: Throughout the ages Norway has been blessed with top notch musicians, writers and painters. During the 1800's Ole Bull's violin magic, Carl Dørnberger's gun swinging paintings and Camilla Collett's wonderful writing swept the world like Casanova in a monestary.
  Lagt til: 25-Mar-2009
  Treff: 2422
Gi karakter til dette webstedet

 Norsk Designråd 
Beskrivelse: Norsk Designråds formål er å fremme bruk av god design i markedsorientert produktutvikling og markedskommunikasjon for å oppnå større konkurranseevne og lønnsomhet i norsk industri og næringsliv - nasjonalt og internasjonalt.
  Lagt til: 03-Dec-2004
  Treff: 2139
Gi karakter til dette webstedet

 Nøstebarn 
Beskrivelse: Nøstebarn.Se video (ADSL) (Video Bredbånd) I 1983 fikk vi høre om Askeladen, et dansk firma som hadde startet produksjon av lanolinholdig ullgarn til bleiebukser. Som tekstilingeniør med ull som spesialfelt, tok vi kontakt med Askeladen.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 2332
Gi karakter til dette webstedet

 Oleana   Populær
Beskrivelse: Oleanas ambisjoner å lage vakre plagg med et uttryk og en kvalitet som gjør at folk blir glad i dem. Mange av designene har en lang historie bak seg og er eksempler på hvordan kulturelvene flyter på tvers eller langs av land, kontinenter og ulike materialer.
  Lagt til: 03-Dec-2004
  Treff: 8150 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 SAFA AS 
Beskrivelse: SAFA A/S Klikk for mer info !  har et moderne produksjonsanlegg for produksjon av de fleste strømpeartikler og er den klart største produsenten i Norge og blant de største i Skandinavia. Dette omfatter datastrikkemaskiner og tilhørende syautomater.
  Lagt til: 21-Nov-2003
  Treff: 2996
Gi karakter til dette webstedet

 Stormberg 
Beskrivelse: Siden starten i 1998 har denne filosofien gjort Stormberg til den raskest voksende leverandøren av turtøy i Norge. For de minste lager Stormberg også sikkert barnetøy under merkenavnet LekeTøy Stormberg.
  Lagt til: 03-Jan-2006
  Treff: 1487
Gi karakter til dette webstedet

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.104 Sekunder