Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Skipsverft


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Aker Solutions (Aker Kvaerner Yards) 
Beskrivelse: Aker Kværner Yards Klikk for mer info ! har skiftet navn til Aker Solutions og har som mål å være den beste leverandør av spesial fartøyer gjennom å legge forholdene slik til rette, at gruppens store potensial blir realisert.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1509
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen Group 
Beskrivelse: Bergen Group er et maritimt industrikonsern med hovedfokus på offshorenæringen og avanserte spesialskip. Med hovedkontor i Bergen, har konsernet 2100 med­arbeidere langs norskekysten fra Kirkenes i nord til Stavanger i sør.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1364
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen Mekaniske Verksted AS 
Beskrivelse: Bergen Mekaniske Verksted AS , som er en del av Bergen Yards gruppen, har inngått kontrakt med GDV Offshore AS, om bygging av to stk Multipurpose dykkerskip, med levering et stk. juli 2009 og et stk. november 2009. Skipene blir verftets byggenummer 163 & 164.
  Lagt til: 06-Nov-2009
  Treff: 1060
Gi karakter til dette webstedet

 Fiskerstrand Verft AS 
Beskrivelse: Fiskerstrand Verft AS Klikk for mer info ! er et konkurransedyktig og solid verft som ligger i Sula kommune, ca. 22 km fra Ålesund sentrum.  Nordvestlandet er et av de største og mest innovative maritime områder i verden og har en rekke spesialbedrifter innenfor skip og skipsutstyr.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1745
Gi karakter til dette webstedet

 Fjellstrand AS 
Beskrivelse: Fjellstrand AS Klikk for mer info ! utvikler, markedsfører og bygger høyteknologisk avanserte hurtigbåter. Disse bygges i aluminium både passasjer- og bilferger. Vi har utviklet og levert mer enn 125 pasassjer katamaraner til rederier i 35 land
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1959
Gi karakter til dette webstedet

 Havyard Leirvik AS 
Beskrivelse: We shall build 1+1 AHTS of HAVYARD 842-design to Havila Saturn KS, for delivery in September 2007, and with one optional vessel for delivery in January 2008. The design is developed by Havyard Maritime AS, and it is their first design after it was established in May this year.
  Lagt til: 28-Nov-2006
  Treff: 1640
Gi karakter til dette webstedet

 Langsten Aukra 
Beskrivelse: Langsten Aukra Klikk for mer info !- Verftene har moderne fasiliteter for utrusting av skip og omfattende reperasjonsoppdrag. Vi er utstyrt med flytedokk og kran for de fleste oppdrag. Besøk vår hjemmeside for flere opplysninger.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 2143
Gi karakter til dette webstedet

 MacGregor Group 
Beskrivelse: We operates in 25 countries. We are constantly strengthening our local presence to meet changing market needs. Our service network consists of more than 50 stations in major ports around the globe, staffed by specialists.
  Lagt til: 28-Nov-2006
  Treff: 1467
Gi karakter til dette webstedet

 Mastrevik Mek AS 
Beskrivelse: Mastrevik Mek har lange tradisjoner som reparasjonsverft. Det har vært verftsvirksomhet på Mastrevik i over 100 år. I dag er Mastrevik Mek et verft i all hovedsak for fiskeri og frakteflåten. På våre tre slipper, tar vi i mot reparasjoner, klassearbeider, ombygginger og annet vedlikehold.
  Lagt til: 18-Feb-2004
  Treff: 1417 Karakter: 8 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.093 Sekunder