Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Ruterederier


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Bastø Fosen 
Beskrivelse: Velkommen om bord på våre ferger BASTØ I og BASTØ II.
  Lagt til: 01-Sep-2004
  Treff: 1722
Gi karakter til dette webstedet

 Flaggruten 
Beskrivelse: Flaggruten Klikk for mer info ! Flaggruten er hovedbasisen for et nettverk av hurtigbåter, ferger og busser. De fleste attraksjoner som finnes i dette området kan nåes ved hjelp av disse transportmidlene.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1391
Gi karakter til dette webstedet

 Fylkesbaatane 
Beskrivelse: Fylkesbaatane Klikk for mer info !  Fjord1-konsernet leverer marknadsretta og rasjonelle reiselivs- og transportløysingar på sjø og land.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1455
Gi karakter til dette webstedet

 Hardanger Sunnhordlanske Dampskipselskap 
Beskrivelse: Hardanger Sunnhordlanske Dampskipselskap Klikk for mer info ! - HSD er  leverandør av varer og tenester med basis i transport. Selskapet skal vera leiande i dei tradisjonelle ruteområda i kraft av god service, kvalitet og effektivitet.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1452
Gi karakter til dette webstedet

 Hurtigruten 
Beskrivelse: Hurtigruten Klikk for mer info ! - Hurtigruten eies og drives av de to nordnorske selskapene Troms Fylkes Dampskibsselskap a/s med tilhørighet i Tromsø og Ofotens og Vesteraalens Dampskibsselskab asa, med tilhørighet i Narvik. Hurtigruteflåten består av 11 skip, 6 nye skip, 3 mellomgenerasjons skip og 2 tradisjonelle skip.  Hurtigruten - "Verdens Vakreste Sjøreise".
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1257 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Møre og Romsdal Fylkesbåter AS 
Beskrivelse: Møre og Romsdal Fylkesbåter AS Klikk for mer info ! - MRF er en del av Fjord1 konsernet, som Norges største innanriks ferjeselskap. Vi og driv også m.a. hurtigbåtruter og kystgodstransport. Datterselskapet Mørebil AS driv rutegåande passasjertransport for mesteparten av Sunnmøre samt ein omfattande godstransport på land.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1479
Gi karakter til dette webstedet

 OVDS ASA - Ofotens og Vesteraalens Dampskibsselskab 
Beskrivelse: OVDS ASA (Ofotens og Vesteraalens Dampskibsselskab) ble stiftet som Ofotens Dampskibsselskap i Narvik i 1912, og hovedkontoret ligger også i dag i Narvik. OVDS er en del av Hurtigruten. HURTIGRUTEN ASA er et børsnotert konsern basert i Norge, med samlet årlig omsetning på ca. 3,5 milliarder kroner og ca 3400 ansatte. Selskapet driver Hurtigruten og har en ledende norsk posisjon innen reiseliv og kollektivtransport.
  Lagt til: 01-Sep-2004
  Treff: 1971
Gi karakter til dette webstedet

 Rogaland Trafikkselskap as 
Beskrivelse: Rogaland Trafikkselskap as Klikk for mer info ! - Hver dag legger våre 19 båter til kai 1000 ganger, og frakter 15.000 passasjerer og 5.000 kjøretøy. Rogaland Trafikkselskap har 140 års erfaring i Ryfylke. I dag driver selskapet 8 ferjesamband, 3 hurtigbåtruter, 2 lokalbåtruter samt en rekke skole- og pendlerruter med hurtigbåt.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1661
Gi karakter til dette webstedet

 Troms Fylkes Dampskibsselskap ASA - TFDS 
Beskrivelse: Troms Fylkes Dampskibsselskap ASA (TFDS) er en betydelig aktør innenfor reiseliv og lokaltransport med Hurtigruten som den største virksomheten. Etter at selskapet i 2003 ble majoritetseier i Fjord Line, har TFDS-gruppen ca. 1870 ansatte. Gruppen disponerer en flåte på 43 skip. OVDS og TFDS er slått sammen til et selskap Hurtigruten Group.
  Lagt til: 01-Sep-2004
  Treff: 1655
Gi karakter til dette webstedet

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.097 Sekunder