Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Rengjøring


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 AB Service Systemer 
Beskrivelse: Vi leverer enkeltløsninger eller total løsninger innen for Facility Services. Selskapet ble etablert i 1990 og har gjennom dynamisk vekst og oppkjøp etablert seg som en betydelig aktør i Norge. Vi leverer våre tjenester til både det offentlige og bedriftsmarkedet.
  Lagt til: 26-May-2008
  Treff: 1657 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Berendsen Tekstil Service AS 
Beskrivelse: Vi leier ut, vasker og leverer matter, mopper og arbeidstøy i Bergen og omegn. Vi har nå flyttet til nye lokaler i Blomsterdalen utenfor Bergen, hvor vi har vårt vaskeri for matter, mopper og arbeidstøy.
  Lagt til: 27-May-2008
  Treff: 1426
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen Rengjøringsselskap AS 
Beskrivelse: Vi prioriterer helse, miljø og sikkerhet, og tilbyr: viduspuss, hovedrengjøring, byggvask, oppskuring, boning,polering, rens av tepper og daglig renhold.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 2091
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen Renhold AS 
Beskrivelse: Vi tilbyr følgende tjenester: Daglig renhold, Rensing og boning av gulv, Hovedrengjøring, Teppe- og møbelrens, Vinduspuss, Byggrengjøring, til private og næringsliv.
  Lagt til: 23-May-2008
  Treff: 1890
Gi karakter til dette webstedet

 Byggrengjøring as 
Beskrivelse: Byggrengjøring as Klikk for mer info ! ble etablert i 1989 med lokale eiere. Bedriften har i dag ca. 30 ansatte på hel- og deltid. Vi har opprettet egne avdelinger for å dekke spesielle behov på en oversiktlig måte. Samlet er dette konseptet komplett for denne type produkter og tjenester.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 2079
Gi karakter til dette webstedet

 Fakta Renhold Vest AS 
Beskrivelse: Rengjøringsbyrået ble startet i 1985 av Ingebjørg Ødegård Madsen. Vi har i alle år hatt oppdrag både for offentlige, private og bedrifter.
  Lagt til: 23-May-2008
  Treff: 1442 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Frisk Renhold AS 
Beskrivelse: Vi holder sentralt til på Nesttun, der vi har kontorer, lager og vaskeri. Frisk kan nå tilby det aller meste innen renhold til både næringslivet og private kunder.
  Lagt til: 23-May-2008
  Treff: 1562
Gi karakter til dette webstedet

 Inter Clean AS 
Beskrivelse: Vi holder til i Fabrikkgaten i Bergen og er en profesjonell renholdsleverandør som gir vi våre kunder mange fordeler: Alle typer renhold. Gulvvedlikehold. Salg av rengjøringsmidler,microfiber produkter, maskiner og utstyr. Fasade rengjøring.
  Lagt til: 27-May-2008
  Treff: 1436
Gi karakter til dette webstedet

 ISS Norge 
Beskrivelse: ISS Norge Klikk for mer info ! er en del av ISS A/S med hovedkontor i København. ISS driver virksomhet i 37 land med 218.000 ansatte på verdensbasis. ISS er et serviceselskap med spesialiserte tjenester innenfor renhold, catering,  eiendomsservice, industri og skadeservice, omsorg og facillities management.
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1753
Gi karakter til dette webstedet

 Metode Renhold AS 
Beskrivelse: Våre oppdragsgivere er næringslivet og offentlig sektor. Vi tilbyr : daglig renhold, hovedrengjøring, byggvask, oppskuring/boning, vinduspuss. teppe/møbelrens og matteservice
  Lagt til: 20-Nov-2003
  Treff: 1773 Karakter: 1 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | DetaljerVelg side: 1 2   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.093 Sekunder