Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Båt


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


  FjordSailing AS 
Beskrivelse: FjordSailing AS har hovedkontor i Bergen og er bygd opp av en gjeng med langturseilere. Vi driver med salg, service av båter og utstyr, seilkurs og firma events,
  Lagt til: 24-Feb-2007
  Treff: 2116
Gi karakter til dette webstedet

  Showboat   Populær
Beskrivelse: MS SHOWBOAT er perfekt til produktpresentasjoner, firma fester, blåtur, kjendis fester, danse cruise, 40 og 50- års selskaper, bryllup, konfirmasjon, julebord, "kick off ’s" og nyttårs party. Vårt spesialfelt vil imidlertid være firmaturer og representasjon, hvor vi legger stor vekt på bevertning ombord.
  Lagt til: 05-Jan-2006
  Treff: 6133 Karakter: 9 (3 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Adriatic Marine AS 
Beskrivelse: Adriatic Marine As har hovedkontor midt i Bergen sentrum. C.Sundtsgate 1, rett ved hurtigbåtkaien. Her har vi flytende utstilling av alle våre demonstrasjonsbåter hele året. For demonstrasjon og prøvetur, ta kontakt.
  Lagt til: 29-Mar-2004
  Treff: 2425
Gi karakter til dette webstedet

 Agder Boat AS 
Beskrivelse: Alle kan snakke om god kvalitet, godt håndverk, lange tradisjoner, flott design, etc. Vi på Agder Boat ønsker derfor å vise deg hvordan våre båter lages, fremfor å presentere dem i en hel del flotte vendinger.
  Lagt til: 29-Mar-2005
  Treff: 2082
Gi karakter til dette webstedet

 Argos Båtsenter 
Beskrivelse: Om du skal ha ny gummibåt , skjærgårdsjeep eller "hytte på sjøen" så finner du det her. Ca. 5 minutter fra Loddefjord, Sotrabroen og Askøybroen, like innenfor Vatlestraumen, finner du Bergens mest komplette båtsenter.
  Lagt til: 10-May-2010
  Treff: 1356
Gi karakter til dette webstedet

 Askeladden 
Beskrivelse: Med generasjoners erfaring fra båtbygging nær havgapet, vet vi hva som kreves av en god, trygg båt. En rekke detaljer fra trebåtbyggingen er tatt med i dagens plastbåter og gjør ASKELADDEN til markedets beste fritidsbåter. Alle våre båter er også bygget etter offentlige myndigheters krav og i hht. fritidsbåtdirektivets bestemmelser for fritidsbåter.
  Lagt til: 13-Jun-2004
  Treff: 2017
Gi karakter til dette webstedet

 Askvik Maritim 
Beskrivelse: Askvik Maritim AS Klikk for mer info ! Med generasjoners erfaring fra båtbygging nær havgapet, vet vi hva som kreves av en god, trygg båt. En rekke detaljer fra trebåtbyggingen er tatt med i dagens plastbåter og gjør ASKELADDEN til markedets beste fritidsbåter. Alle våre båter er også bygget etter offentlige myndigheters krav og i iht. fritidsbåtdirektivets bestemmelser.
  Lagt til: 03-Nov-2003
  Treff: 2038
Gi karakter til dette webstedet

 Automarine AS 
Beskrivelse: Vi har satset på Galia båter, det kommer mer informasjon om disse her. Vi har en rekke modeller i vår utstilling og lager for omgående levering.
  Lagt til: 29-Mar-2005
  Treff: 1684
Gi karakter til dette webstedet

 Barracuda Boats 
Beskrivelse: Barracuda-båtene blir produsert av Dancer Holding AS, som ble etablert I 1989. Vi kjøpte former og rettigheter til Barracuda-navnet og tidligere Barracuda 30. Barracuda 30 ble videreutviklet I 89/90 til Barracuda 1000 som I dag finnes I både Flybridge og Hardtop-versjon som helplaner og halvplaner.
  Lagt til: 29-Mar-2005
  Treff: 1975
Gi karakter til dette webstedet

 BayMax båt as 
Beskrivelse: BayMax er importør av Bayliner, Maxum og Trohpy. Vårt forhandlernett dekker Norge og deler av Sverige. Vi leverer båter fra hele modellprogrammet. Båtene er produsert av Brunswick Boat Group. Brunswick er en av de eldste båtprodusentene i USA, og er i dag verdens største produsent av fritidsbåter.
  Lagt til: 29-Mar-2005
  Treff: 1856 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | DetaljerVelg side: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.103 Sekunder