Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Næringsmiddel


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Baker Brun 
Beskrivelse: Som sønn av kolonialkjøpmannen Christhoper Brun, barnebarn av stiftsprost Christen Brun, og oldebarn av den kjente dikterbispen Johan Nordahl Brun hadde Ferdinan Brun et stort ansvar da han i 1887 overtok farens bedrift ved dennes død. Baker Brun er i dag en ledende bedrift innen produksjon og salg av bakervarer, og leverer sine produkter over hele landet. Bedriften består av flere selskaper; Brun Holding AS, Baker Brun AS, Ferd. Brun Eftf AS og Hardanger Bakeri AS.
  Lagt til: 01-Nov-2004
  Treff: 3412
Gi karakter til dette webstedet

 Bosch Rexroth 
Beskrivelse: Bosch Rexroth. Klikk for mer info ! Enten det gjelder lineære eller roterende bevegelser, heving eller senking, rask akselerasjon, regulering av nøyaktige hastigheter eller eksakt posisjon; Bosch Rexroth, som "The Drive & Control Company", behersker alle driftsprinsipper.
  Lagt til: 18-Nov-2003
  Treff: 4839
Gi karakter til dette webstedet

 Fjordland 
Beskrivelse: Fjordland utvikler og foredler idéer basert hovedsakelig på våre eieres råvarer, samt fra fisk eller skalldyr. Vi skal tilfredsstille forbrukerens behov om forenkling uten at det går på bekostning av smak og kvalitet.
  Lagt til: 15-Jan-2008
  Treff: 1701
Gi karakter til dette webstedet

 G.C Rieber og Co AS 
Beskrivelse: G.C Rieber & Co. AS Klikk for mer info ! sin visjon er gjennom et langsiktig og aktivt eierskap å bli ledende i markedet eller innen teknologi, innenfor et nærmere definert segment i det internasjonale markedet.
  Lagt til: 18-Nov-2003
  Treff: 3738
Gi karakter til dette webstedet

 Gilde Norsk Kjøtt BA 
Beskrivelse: Gilde Norsk Kjøtt BA er et landsdekkende samvirke konsern. Med basis i norsk kjøttproduksjon driver selskapet slakting, foredling og salg av kjøttvarer. I tillegg har selskapet virksomhet knyttet til ull og biprodukter. Gilde Norsk Kjøtt BA er organisert som et konsern.
  Lagt til: 24-Sep-2004
  Treff: 2688
Gi karakter til dette webstedet

 Hansa Borg Bryggerier   Populær
Beskrivelse: Hansa Borg Bryggerier Klikk for mer info ! Se video (ADSL) (Video Bredbånd),  Se video (ISDN) (Video ISDN) Vi har lange tradisjoner for å ivareta den gode smaken... Bedriften hadde allerede hatt bryggerivirksomhet i flere tiår da den første Hansa Bayer kom på markedet til 18 øre flasken i 1891. Det er ikke bare prisen som har endret seg siden da.. Video Bredbånd
  Lagt til: 18-Nov-2003
  Treff: 5461 Karakter: 7 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Kaffehuset Friele AS 
Beskrivelse: Kaffehuset Friele AS Klikk for mer info ! I 1799 handlet Herman Friele sin første kaffelast, og seilte den hjem til Bergen. Også i dag reiser vi jorden rundt for å smake på kaffeavlingene og velge ut de beste partiene. Hemmeligheten bak god kaffe er å finne den rette blandingen av kaffetyper, og å brenne bønnene akkurat lenge nok, ved riktig temperatur, slik at aromaen og smaken i dem kommer til sin rett.
  Lagt til: 18-Nov-2003
  Treff: 4780
Gi karakter til dette webstedet

 Kysten Rundt 
Beskrivelse: Kysten Rundt er Norges eneste større kjede innenfor storhusholdning som verken er grossiststyrt eller -eid. De 158 medlemmene er nærmest 100 prosent lojale både overfor industrileverandørene og grossistpartneren til enhver tid.
  Lagt til: 17-Feb-2005
  Treff: 2329
Gi karakter til dette webstedet

 O.Kavli AS   Populær
Beskrivelse: O.Kavli A/S Klikk for mer info !  ble etablert i 1893. Vi var først i verden til å produsere holdbar smelteost. Smelteosten var den velkjente Primula, som kom på markedet allerede i 1924. Vi startet opp med produksjon i Danmark i 1935, 1936 i England og 1940 i Sverige. Vi laget også verdens første ost på tuber i 1929. Baconosten kom på markedet i 1938.  O.Kavli AS laget ny fabrikk i Bergen i 1984. Vi produserer i dag blandt annet smelteost, kaviar, majones og sild.
  Lagt til: 18-Nov-2003
  Treff: 5386
Gi karakter til dette webstedet

 Rieber og Søn ASA 
Beskrivelse: Rieber & Søn ASA Klikk for mer info ! konsernet skal være et vekstorientert industrikonsern, som i utvalgte markedsnisjer er tellende i Norden og Sentral/Øst-Europa.  konsernet skal være et vekstorientert industrikonsern, som i utvalgte markedsnisjer er tellende i Norden og Sentral/Øst-Europa.
  Lagt til: 18-Nov-2003
  Treff: 3424
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.104 Sekunder