Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Møbelindustri


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 A.K. Walløe Møbeltapetserer 
Beskrivelse: På vårt verksted i Bergen blir dine møbler behandlet med respekt og verdighet av nensamme hender. Vi innehar gammel- dags fag-kunnskap som vi har fått lære av de gamle mestre.
  Lagt til: 04-Mar-2005
  Treff: 2166
Gi karakter til dette webstedet

 Akantus 
Beskrivelse: Akantus kan tilby tjenester utført med innsikt og kunnskap om det gamle og tradisjonelle håndverk. Vårt arbeide vil alltid søke å ta vare på det originale, og å finne en fin balanse mellom det nye og det gamle, både når det gjelder strukturelle og estetiske reparasjoner. Konservering vil alltid være et nøkkelord i vår arbeidsfilosofi, likeverdig med begreper som styrke og kvalitet.
  Lagt til: 04-Mar-2005
  Treff: 1608
Gi karakter til dette webstedet

 Arna Coronet - Arna Tepper   Populær
Beskrivelse: Coronet utvikles og produseres i Norge av Arna Tepper, R. Haugland Teppe og Madrassindustri, i den gamle industriplassen Ytre Arna i Bergen. Navnet Coronet er kjent over hele landet for sin gode kvalitet i mer enn 65 år. Coronet madrassene blir produsert med Bonell-fjærer, et enkelt og velprøvd fjærsystem med udiskutabel kvalitet.
  Lagt til: 10-Feb-2004
  Treff: 5440
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen Håndtverksenter AS 
Beskrivelse: Velkommen til Bergen's eneste håndtverksenter for restaurering / oppussing av alle typer møbler og interiør. Våre ansatte har lang erfaring innenfor alle de gamle håndarbeidsteknikker og vi kan vise til meget gode referanser.
  Lagt til: 04-Mar-2005
  Treff: 2233
Gi karakter til dette webstedet

 Bohus 
Beskrivelse: Bohus Klikk for mer info ! er i dag Norges største møbelkjede. Omsetningen er mer enn fordoblet siden 1991, og passerte 2 milliarder i 2000 og har en markedsandel på ca. 20 %.
  Lagt til: 18-Nov-2003
  Treff: 2090 Karakter: 9 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Brunstad Design 
Beskrivelse: Hjemmesiden for Brunstad. Du må først velge, klikke på et produkt i en av de forskjellige gruppene nederst på weben. Deretter kommer forhandler menyene opp, hvor du finner din nærmeste.
  Lagt til: 18-Jun-2004
  Treff: 2696
Gi karakter til dette webstedet

 Eclectic 
Beskrivelse: "Eclectic" et vanskelig ord å uttale, men nøye gjennomtenkt. Det betyr en blanding av gammelt og nytt, men også en veldig kort stilperiode på slutten av 1800 tallet. Eclectic er noe som gjenspeiler hva vi driver med på Lillehammer, restaurering og reparasjon av gamle og nye møbler.
  Lagt til: 04-Mar-2005
  Treff: 1601
Gi karakter til dette webstedet

 Ekornes Fabrikker ASA 
Beskrivelse: Ekornes Fabrikker ASA Klikk for mer info ! Salget skjer gjennom egne salgsselskap i de viktigste markedene. Ekornes er velkjent med produktserien Stressless. Du finner nærmeste forhandler ved å skippe intro og klikke forhandlere ned. Velg fylke. Lykke til og sitt godt!
  Lagt til: 18-Nov-2003
  Treff: 2018
Gi karakter til dette webstedet

 Espen og Espen Møbeltapetsererverksted ANS 
Beskrivelse: Espen & Espen Møbeltapetsererverksted på Kjeller. Med våre 20 års erfaring fra bransjen, påtar vi oss oppdrag for både bedrifter og private. Vi arbeider innenfor områder som rehabilitering og omtrekking av møbler, kontorstoler, bil og båtinteriør, samt spesialoppdrag innen forskjellige typer interiør.
  Lagt til: 04-Mar-2005
  Treff: 2088
Gi karakter til dette webstedet

 Fagmøbler 
Beskrivelse: Hos Fagmøbler finner du alltid gode tilbud på møbler og tilbehør.
  Lagt til: 10-Jan-2004
  Treff: 1869 Karakter: 10 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | DetaljerVelg side: 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.097 Sekunder