Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Mekanisk Industri


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Becher Maskinering A/S 
Beskrivelse: Vi startet vår virksomhet i jan. 2004 ,og holder til på Bømlo med Rubbestadneset som nærmeste sentrum. Vi disponerer ca 300m2 med verksteder og kontor.
  Lagt til: 07-Jul-2005
  Treff: 1535
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer | Kommentarer (6)

 Bergen Dieselcontact as 
Beskrivelse: Vi er en fullservice bedrift med dieselmotorer som arbeidsfelt. Vi er lokalisert like ved Puddefjordsbroen på Laksevåg i Bergen.
  Lagt til: 07-Jul-2005
  Treff: 940
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen Mekaniske Verksted 
Beskrivelse: BMV was founded in September 2002, but builds on a nearly 200 year old tradition of shipyards at the company’s sites at Laksevaag and Moehlenpris in Bergen. The yard is located near to many of the largest oil fields in the North Sea and in close proximity to Norway’s largest Naval Base.
  Lagt til: 07-Jul-2005
  Treff: 872
Gi karakter til dette webstedet

 Braaten Consulting AS 
Beskrivelse: Braaten Consulting i Åsane tilbyr tjenester for on/offshore og marinindustri. Vi driver rådgivning og ekstern kursvirksomhet innen sveisetekniske fag og HMS. Utleie av fagpersonell sveis, rør og plate. Utleie av ingeniører for prosjektstyring og prosjektering.
  Lagt til: 20-Nov-2006
  Treff: 1256
Gi karakter til dette webstedet

 Construction Services A/S 
Beskrivelse: Construction Services A/S i den nåværende form ble startet i 1987. Vi er i dag fem ansatte med lang erfaring innen maskinering.
  Lagt til: 07-Jul-2005
  Treff: 1036
Gi karakter til dette webstedet

 Dahle Mekanisk Verksted A/S 
Beskrivelse: Dahle Mekanisk Verksted A/S ble etablert som A.Dahle mekanisk verksted i 1962 av Andreas Dahle. Verkstedet var den gang plassert i Cort Piilsmuget på Nordnes, og hadde 2 ansatte inkludert eier.
  Lagt til: 07-Jul-2005
  Treff: 1266
Gi karakter til dette webstedet

 Dalseide & Fløysand Group AS 
Beskrivelse: Dalseide & Fløysand Group AS Klikk for mer info !  (D & F Group) er i dag Norges største og mest erfarne selskap innenfor overflatebehandling og brann-beskyttelse. Selskapet ble etablert i 1977 og utfører i dag tjenester innen overflatebehandling, isolering, brann beskyttelse og stillas for norsk offshore, onshore og skipsindustri.
  Lagt til: 18-Nov-2003
  Treff: 1229
Gi karakter til dette webstedet

 Europafilter Norge AS 
Beskrivelse: Europafilter leverer en bane-brytende og unik oljerensetek-nologi med formål å oppnå betraktelig bedret ytelse, økonomi og driftssikkerhet i tekniske utrustninger som er avhengig av olje.
  Lagt til: 18-Feb-2004
  Treff: 1267
Gi karakter til dette webstedet

 Fedje Mekaniske Industrier A/S 
Beskrivelse: Fedje Mekaniske Industrier A/S har en historie som strekker seg fra 1971, verkstedsmiljøet her ute har gradvis utviklet seg og er i dag et betydelig bidrag til aktiviteten i kommunen.
  Lagt til: 07-Jul-2005
  Treff: 964
Gi karakter til dette webstedet

 Frank Mohn AS 
Beskrivelse: Frank Mohn AS Klikk for mer info !  er den ledende produsent og leverandør av undervannspumper til verdens tankbåter og til offshore industrien. Tre divisjoner; Marine Divisjon, Olje & Gass Divisjon, og Service Divisjon.
  Lagt til: 18-Nov-2003
  Treff: 986
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.098 Sekunder