Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Daglivarehandel


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Bunnpris 
Beskrivelse: .K.Lykke ledet av Trond Lykke. Den ene butikken har blitt til mange, en livskraftig butikk-kjede, som har utvidet betraktelig i årenes løp. I dag teller vi snart 100 butikker fra Arendal i sør og til Hammerfest i nord. Med dette er vi langt i fra landets største, men vi vokser stadig - vi bygger for tiden nye butikker.
  Lagt til: 16-Apr-2004
  Treff: 2385
Gi karakter til dette webstedet

 Coop 
Beskrivelse: Coop Mega er middagsbutikken hvor vi tilbyr deg mer enn matvarer. Vi ønsker å gi deg et variert utvalg av middagsløsninger både til hverdag, fest og høytid. Coop Obs! butikkene er stormarkeder hvor du finner alt fra dagligvarer til klær, sko, sportsutstyr og byggevarer. Vi har faste, lave priser på alt, og enda lavere pris på utvalgte tilbud. Coop OBS er den eneste landsdekkende stormarked-kjeden.
  Lagt til: 18-Nov-2003
  Treff: 3334
Gi karakter til dette webstedet

 Drageset 
Beskrivelse: Daglegvaremarknaden er tøff, men Drageset hevdar seg godt, både i høve til nasjonale og internasjonale konkurrentar. Det er fordi vi står fjellstøtt på verdiane og haldningane som er lagde ned i verksemda over tid.
  Lagt til: 18-Nov-2003
  Treff: 2230
Gi karakter til dette webstedet

 Europris 
Beskrivelse: Europris er et non-food / dagligvare konsern som driver et lavpris konsept. Europris har butikker over hele Norges land, fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør og på Island.
  Lagt til: 01-Aug-2007
  Treff: 1319
Gi karakter til dette webstedet

 ICA 
Beskrivelse: ICA Norge AS er et av Norges ledende dagligvareselskap og omfatter kjedene RIMI, ICA, MAXI og ICA Nær. Sammen med våre ca. 15 000 medarbeidere står vi til en hver tid klare for å dekke dine behov, enten du ønsker rimelige tilbudsvarer til hverdags eller gourmetmat til fest.
  Lagt til: 18-Nov-2003
  Treff: 2458
Gi karakter til dette webstedet

 KIWI 
Beskrivelse: For å kunne holde prisene nede på et lavere nivå, må en lavprisbutikk drives med lavere kostnader. Derfor finner du ikke all verdens fancy butikkinnredninger eller store, betjente avdelinger i en KIWI-butikk. Butikkene er ment å være raske å handle i, lett å finne fram i, ryddige og oversiktlige og ikke altfor store.
  Lagt til: 17-Apr-2004
  Treff: 2076 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Lidl 
Beskrivelse: Med en nasjonal og internasjonal ekspansjon kan Lidl tilby mange ulike karrieremuligheter. Med vår enhetlige virksomhetsstruktur og en sterk organisasjon i ryggen som stadig videreutvikler systemet, skaper vi perspektiver på alle nivåer.
  Lagt til: 25-Sep-2004
  Treff: 2212 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Meny 
Beskrivelse: Meny. Klikk for mer info..  Mat og matglede binder familie og venner sammen, derfor ønsker vi å gjøre handelen til en best mulig opplevelse for deg. Det betyr du vil oppleve en butikk som setter fokus på førsteklasses ferskvarer, stort og spennende vareutvalg, personlig service og ikke minst fagkunnskap.
  Lagt til: 18-Nov-2003
  Treff: 2389
Gi karakter til dette webstedet

 Rema 1000 
Beskrivelse: Odd Reitan åpnet sin første butikk, AS Sjokkpris, i St. Olavsgt. 2 i Trondheim, den 29. mai 1972. Familien hadde da to forretninger. Far og sønn, Ole og Odd kjøpte i perioden 1972 - 1976 ytterligere fem nærbutikker i Trondheim. Resten av historien er "REMA". Du finner din nærmeste REMA 1000 butikk.
  Lagt til: 18-Nov-2003
  Treff: 2388
Gi karakter til dette webstedet

 RIMI 
Beskrivelse: Vi har vært en del av den norske hverdagen siden 1977. Vår filosofi er å gjøre de daglige innkjøp og hverdagen enklere for norske forbrukere. Vi ønsker at kunden skal ha en fin dag, også når de er i butikken og handler. Derfor utvikler vi butikker som skal imøtekomme kundens behov.
  Lagt til: 18-Nov-2003
  Treff: 2728
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.094 Sekunder