Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Maritime firma


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 A.S Fiskevegn 
Beskrivelse: A.S Fiskevegn Klikk for mer info ! er ein leiande skandinavisk produsent av fiber, tauverk og fiskereiskapar. Bedrifta ligg på Flatraket i Selje kommune, med det berykta Stad-havet som næraste nabo.
  Lagt til: 18-Nov-2003
  Treff: 1868
Gi karakter til dette webstedet

 ARENA 
Beskrivelse: ARENA Klikk for mer info ! skal være en drivende kraft for utvikling og salg av utstyr, teknologi og tjenester til akvakulturnæringen, som møter fremtidens krav til sikre og rasjonelle arbeidsplasser i industrielt oppdrett.
  Lagt til: 18-Nov-2003
  Treff: 1346
Gi karakter til dette webstedet

 Bosch Rexroth 
Beskrivelse: Bosch Rexroth. Klikk for mer info ! Enten det gjelder lineære eller roterende bevegelser, heving eller senking, rask akselerasjon, regulering av nøyaktige hastigheter eller eksakt posisjon; Bosch Rexroth, som "The Drive & Control Company", behersker alle driftsprinsipper.
  Lagt til: 18-Nov-2003
  Treff: 1392
Gi karakter til dette webstedet

 Bunker Oil 
Beskrivelse: Bunker Oil Klikk for mer info ! kjøpte i 1992 Mobils tankanlegg på norskekysten fra Stadt  og  nordover, slik at vi i dag har 4 store og over 20 mindre tankanlegg.  Gjennom et samarbeide med Esso Norge AS og andre har våre kunder  adgang til de fleste og beste bunkringsanlegg langs hele norskekysten.  Vi formidler også leveranser av bunkers og smøreoljer i utenlandske  havner.
  Lagt til: 18-Nov-2003
  Treff: 1565
Gi karakter til dette webstedet

 Egersund Trål as 
Beskrivelse: Egersund Trål as Klikk for mer info ! er med sine heleide datterselskap Egersund Net as, Egersund Herøy as, Egersund Helgeland as og Egersund Vesterålen as, en totalleverandør av trålredskaper og oppdrettsnøter til verdens fiske-flåte og oppdrettsnæring. 
  Lagt til: 18-Nov-2003
  Treff: 1479 Karakter: 4 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Westing AS 
Beskrivelse: Westing AS Klikk for mer info ! ble etablert i 1982 i Herøy Kommune på Sunnmøre. Firmaet har sin basis i dette miljøet, og har tuftet sin forretningsidé med utgangspunkt i de krav som fremkommer gjennom utviklingen av industri og fiskeflåten i området.
  Lagt til: 18-Nov-2003
  Treff: 1615
Gi karakter til dette webstedet

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.101 Sekunder