Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Lederutvikling


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 2_Hartman Management AS   Populær
Beskrivelse: Hartman Management AS Klikk for mer info ! er et rådgivende konsulentselskap innen organisasjons utvikling, ledelse og rekruttering. Selskapet har også betydelig kompetanse og erfaring innen omstilling og endringsprosesser.
Lagt til: 20-Nov-2003 Treff: 5137
Gi karakter til dette webstedet

 Bedriftskompetanse as 
Beskrivelse: Bedriftskompetanse as Klikk for mer info ! ble etablert i 1981 i Hammerfest og er i dag en landsdekkende gruppe som er etablert i Hammerfest, Tromsø, Bodø, Trondheim, Bergen og Oslo. Bedriftskompetanse-gruppen har 35 ansatte; i all hovedsak senior rådgivere med høyere utdanning og lang og variert erfaring på ledernivå fra sentrale stillinger i næringslivet og fra offentlig sektor.
Lagt til: 20-Nov-2003 Treff: 4994
Gi karakter til dette webstedet

 Fjellbekk AS   Populær
Beskrivelse: Fjellbekk AS Klikk for mer info ! er etablert med kontorer i Oslo og Bergen. Majoriteten av våre kunder er geografisk plassert i disse områder. Antall kunder er imidlertid stigende også i andre deler av landet. Firmaets omsetning fordeler seg i dag jevnt mellom aktivt ledersøk (Executive search and selection) og annonsert rekruttering. Selskapets oppdragsgivere varierer fra noen av Nordens største foretak til mindre og mellomstore bedrifter.
Lagt til: 20-Nov-2003 Treff: 6020
Gi karakter til dette webstedet

 Futurestep   Populær
Beskrivelse: Futurestep,Klikk for mer info ! en del av konsernet Korn/Ferry International, er et av verdens ledende selskaper innenfor rekruttering av ledere og spesialister. Ved å trekke på Korn/Ferrys 30-årige erfaring, tilbyr Futurestep våre kunder vesentlig mer effektive rekrutterings løsninger enn tidligere mulig. Samtidig gis kandidater tilgang på eksklusive jobbmuligheter verden rundt.
Lagt til: 20-Nov-2003 Treff: 5723
Gi karakter til dette webstedet

 Garuda Norge AS   Populær
Beskrivelse: Garuda Norge AS Klikk for mer info ! har siden 1992 bistått samarbeidspartnere innenfor privat og offentlig sektor med skreddersydde løsninger for rekruttering, utvikling og opplæring. Vår stab består i dag av 16 erfarne konsulenter, lokalisert i Bergen, Oslo, Trondheim og Stavanger.
Lagt til: 20-Nov-2003 Treff: 6328
Gi karakter til dette webstedet

 Mercuri Urval   Populær
Beskrivelse: Mercuri Urval Klikk for mer info ! er et internasjonalt konsulentfirma som skaper verdier for kunden ved å få strategier til å virke gjennom utvelgelse av medarbeidere og utvikling av organisasjoner. Selskapet ble etablert i Sverige i 1967. I 1977 ble selskapet etablert i Norge. I dag har vi kontorer i Oslo, Bergen, Lillehammer, Porsgrunn, Stavanger og Trondheim.
Lagt til: 20-Nov-2003 Treff: 6420
Gi karakter til dette webstedet

 PersonalUtvelgelse og Rekruttering 
Beskrivelse: Ansettelse av medarbeidere er langsiktige investeringer som primært skal gi merverdi for virksomheten. Rekruttering er ikke definert som kjerne- virksomheten til de fleste bedrifter, fordi det er noe man normalt foretar seg relativt sjeldent.
Lagt til: 25-Oct-2005 Treff: 1438
Gi karakter til dette webstedet

 Right Search Selection 
Beskrivelse: Right Search Selection Klikk for mer info ! Vi er til sammen over 50 ansatte med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Ålesund og Trondheim. Våre tjenester dreier seg om det totale personal- og organisasjonsområdet. Våre hoved løsningsområder er Organisasjonsutvikling, Lederutvikling, Talentutvikling, Rekruttering og Søk. Vi har i tillegg en egen avdeling for analyse og testverktøy hvor vi også utdanner andre norske konsulenter.
Lagt til: 20-Nov-2003 Treff: 4945
Gi karakter til dette webstedet

 Xtra   Populær
Beskrivelse: Xtra Klikk for mer info ! Med vår fagkompetanse og din kunnskap om egen virksomhet kommer vi frem til en fleksibel bemanningsløsning som tar hensyn til kapasitets- og kompetansebehov, samt krav til personlige egenskaper.Vi kan tilby rådgivning, konsulentutleie og rekruttering. Løsningen for deg og din bedrift kan bestå av ett eller flere alternativer i kombinasjon.
Lagt til: 20-Nov-2003 Treff: 5978
Gi karakter til dette webstedet

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.143 Sekunder