Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Jernvare


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


  Clas Ohlson   Populær
Beskrivelse: Clas Ohlson Klikk for mer info ! er et selskap som i dag er registrert på den svenske OM Stockholmsbørsen. I sortimentet finnes ca. 15.000 artikler. Salg skjer via postordre i hele Norden og i butikker i Norge, Sverige og Finland. For å finne din butikk, klikk på info boblen eller linken oppe på weben : Våre butikker.
  Lagt til: 06-Nov-2003
  Treff: 7171
Gi karakter til dette webstedet

 AS Maskin   Populær
Beskrivelse: AS Maskin Klikk for mer info ! Historien om AS Maskin egynte i 1838. Nede på Skagenkaien i Stavanger bygget grunnleggeren Erik Berentsen opp sin andelsbedrift. Bedriften lever i dag i beste velgående - men i en mer moderne utgave - og under nytt navn. Firmaet ble til AS Maskin Stavanger 1. januar 1996, og er et likeverdig søsterselskap til AS Maskin i Bergen som ble etablert i 1952.
  Lagt til: 06-Nov-2003
  Treff: 5391
Gi karakter til dette webstedet

 BAUTAS AS   Populær
Beskrivelse: BAUTAS AS er i dag Norges største aktør innen utleie av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen, industribedrifter, offentlig virksomhet og privatmarkedet.
  Lagt til: 04-Dec-2003
  Treff: 6018
Gi karakter til dette webstedet

 Biltema   Populær
Beskrivelse: Biltema. Ideen er. Hvorfor er reservedeler og tilbehør for bil så dyre? Dette spørsmålet stilte grunnleggeren av Biltema, Sten Åke Lindholm, seg for ca. 40 år siden. Han så at billeverandørene ofte hadde en relativt lav fortjenestemargin på bilene de solgte. Tanken var at kundene skulle lokkes til å kjøpe bilen.
  Lagt til: 06-Nov-2003
  Treff: 6823
Gi karakter til dette webstedet

 Cramo 
Beskrivelse: Vi leier ut maskiner, utstyr og flyttbare lokaler til bygg- og anleggsbransjen, industrien og den offentlige sektoren.
  Lagt til: 04-Dec-2003
  Treff: 4795
Gi karakter til dette webstedet

 Flage Interiør 
Beskrivelse: Flage Interiør har de siste 25 år levert møbler og utstyr til kontraktsmarkedet i Norge, og leverer til hoteller og restauranter. Vi opererer med et bredt produktspekter i alle prisklasser, der du antageligvis vil finne det du er ute etter.
  Lagt til: 17-Feb-2006
  Treff: 3113
Gi karakter til dette webstedet

 Flexleie 
Beskrivelse: Flexleie er utviklet med tanke på å være et fleksibelt og gunstig alternativ for deg som er opptatt av høy kvalitet og god service - til riktig pris.
  Lagt til: 04-Dec-2003
  Treff: 4606
Gi karakter til dette webstedet

 Fossdal Services AS   Populær
Beskrivelse: Fossdal Services AS Klikk for mer info ! er en salgs og service bedrift rettet mot: Autoverksteder og industribedrifter. Fossdal Services har fra 1988 med to mann, gradvis vokst til i dag å være 16 godt kvalifiserte medarbeidere.
  Lagt til: 06-Nov-2003
  Treff: 5321 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Grimstål AS 
Beskrivelse: Grimstål AS er produsent og leverandør av rullende materiell og utstyr for transport, oppbevaring, håndtering og sortering til helsesektoren, vaskerier, industri, storkjøkken, hotell og restaurant.
  Lagt til: 17-Feb-2006
  Treff: 2378
Gi karakter til dette webstedet

 Hertz Maskinutleie   Populær
Beskrivelse: Hertz Maskinutleie
  Lagt til: 04-Dec-2003
  Treff: 5121 Karakter: 3 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | DetaljerVelg side: 1 2 3   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.104 Sekunder