Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Emballasje


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 A/S Pakk og Ilegg 
Beskrivelse: A/S Pakk & Ilegg ble stiftet som et aksjeselskap i 1988 og har i dag 13 heltidsansatte. Vårt hovedformål er lagring, pakking og konvoluttering.
  Lagt til: 03-Mar-2005
  Treff: 1812
Gi karakter til dette webstedet

 Angen Profil 
Beskrivelse: Welcome to Angen Profil.Angen Profil was established in 1997. Today we are 3 employees. The last years we have had revenues of NOK 12-20 million. We deliver industrial clothing, especially to the Army, and also special products.
  Lagt til: 03-Mar-2005
  Treff: 1789 Karakter: 8 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 ArJo Produkter 
Beskrivelse: ArJo Produkter er en av Norges største aktører når det gjelder kjøp og salg av palleprodukter. Firmaet holder sentralt til i Oslo.
  Lagt til: 03-Mar-2005
  Treff: 1948
Gi karakter til dette webstedet

 Arne Ludvigsen AS 
Beskrivelse: Arne Ludvigsen AS kan snart se tilbake på 50 års virksomhet som engrosfirma. I 1988 ble firma Arne Ludvigsen omgjort til AS. Helt siden starten i 1955 har en vesentlig del av virksomheten vært profilerende emballasje, papir, bånd, tape, esker og poser med logotrykk. Vi har opparbeidet stor erfaring og kontinuitet, og samtidig arbeider vi stadig på fornyelse.
  Lagt til: 03-Mar-2005
  Treff: 2181
Gi karakter til dette webstedet

 AS Norosol 
Beskrivelse: AS Norosol , grunnlagt i 1958, er Norges eneste bedrift med nødvendig spesialkompetanse og produksjonsutstyr for leieproduksjon av aerosoler, bedre kjent som spraybokser
  Lagt til: 03-Mar-2005
  Treff: 1837
Gi karakter til dette webstedet

 As Teknikk 
Beskrivelse: As Teknikk har 25 års erfaring med strekkfilm maskiner. For tiden har vi 9 ansatte. Vi har en omsetning på 8 millioner kroner. Vi skreddersyr fortrinnsvis løsninger etter kundens ønsker og spesifikasjoner.
  Lagt til: 03-Mar-2005
  Treff: 1416
Gi karakter til dette webstedet

 Aven 
Beskrivelse: Avens viktigste ambisjon er å til enhver tid kunne tilby markedet og våre kunder de mest hensiktsmessige systemløsningene for transport emballasje. Aven er pr. i dag Skandinavias største produsent av paller og treemballasje og arbeider kontinuerlig med produktutvikling og skreddersøm i våre fabrikker i Norge og Polen.
  Lagt til: 03-Mar-2005
  Treff: 1843
Gi karakter til dette webstedet

 B.T. Pall og Emballasje A.S 
Beskrivelse: B.T. Pall & Emballasje A.S ble etablert 1988 i Hof kommune i Vestfold. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler med en moderne maskinpark. Bedriften har 7 ansatte, og en årsomsetning på ca. 10 mill. kr. Vi har nå blitt en IA bedrift ( Inkluderende arbeidsliv). Vi produserer et mangfold av kvalitetsprodukter, herunder spesial-paller, engangspaller, kasser og div. andre løsninger etter kundens eget ønske. Bedriften er også importør/forhandler av EUR-paller, pallekarmer, mellomlegg, playwood kasser, kanal plast og lokk i tre og finer.
  Lagt til: 03-Mar-2005
  Treff: 1864
Gi karakter til dette webstedet

 Baca Plastindustri AS 
Beskrivelse: Baca Plastindustri AS ble grunnlagt i 1948. Bedriften var blant de aller første i Norge som tok i bruk moderne metoder og utstyr for produksjon av plastfolie. Resultatet i dag er at Baca besitter en unik kompetanse innen fremstilling og bearbeiding av plastfolier. Våre kunnskaper om råvaretyper og om valg av riktig materiale til riktig bruk er unike
  Lagt til: 03-Mar-2005
  Treff: 1572
Gi karakter til dette webstedet

 Blatt Pakkesentral as 
Beskrivelse: Vi har spesialisert oss på pakking av adressert og uadressert post i store opplag.Vår kundeportefølje består av varehandelens og industriens store brukere av posttjenester.
  Lagt til: 03-Mar-2005
  Treff: 1482
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.101 Sekunder