Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Grossister


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Aktiv Fritid 
Beskrivelse: Grossist i sportsfiskeutstyr. Her finner du det meste av det du trenger for en vellykket fisketur.
Lagt til: 21-Dec-2004 Treff: 1453
Gi karakter til dette webstedet

 Alfheim og Nilsen 
Beskrivelse: I 1997 flyttet AN til skuteviksboder 1-2 hvor hele ordretillaging/utkjørings-området er kjølt (Ca. 900 m2). I tillegg er der et fryselager (300 m2) og et tørrlager (300 m). I tillegg leier AN frysekapasitet hos Bergen Fiskeindustri som ligger så si vegg i veg med 100-200 palleplasser. Vinteren 1998 begynte AN å selge vilt, importert kjøtt og fugler i stort omfang og fikk umiddelbar god respons i markedet.
Lagt til: 21-Dec-2004 Treff: 1749
Gi karakter til dette webstedet

 Anda-Olsen AS 
Beskrivelse: Anda-Olsen AS er importør/grossist innen følgende spesialfelt: Lyskilder: allt innen lyskilder, spesiallyskilder. Batterier: allt innen batterier. Elektriske artikler: Likerettere, vekselrettere, strømforsyninger etc til det profesjonelle marked.
Lagt til: 21-Dec-2004 Treff: 1464
Gi karakter til dette webstedet

 Arentz og Amundsen 
Beskrivelse: Arentz & Amundsen er et import- og grossistfirma med lang erfaring. Vi har forhandlere over hele landet som yter kundene våre service til enhver tid. Produkter: Diesel/bensinfiltere med vannutskiller. Drikkevannsfiltere. Sparedusjer og massasjedusjer. Håndrens og skumsåpekonsentrat med dispensere. Dentalprodukter som tannspyler og elektrisk tannbørste. Flerbruksjoller (seil-, motor-, ro- og slepejoller). Fortress og Guardian ankere. Usacord fortøyningstau med integrert strekkavlaster.
Lagt til: 21-Dec-2004 Treff: 1780
Gi karakter til dette webstedet

 AS Pals 
Beskrivelse: A/S Pals er en veletablert og solid bedrift med produksjon av margarin, kaffe og marsipan, samt brød- og kakemikser. Bedriften er en av landets ledende råvareleverandører/grossister som opererer mot bakerier/konditorier, så vel som storkjøkken-/Horecamarkedet.
Lagt til: 22-Dec-2004 Treff: 1494
Gi karakter til dette webstedet

 Asko Storhusholdning 
Beskrivelse: Grossist på utstyr til storhusholdning.
Lagt til: 22-Dec-2004 Treff: 1941
Gi karakter til dette webstedet

 Askøy Murerverktøy AS 
Beskrivelse: Askøy Murerverktøy AS er grossist av verktøy for mur og flis. Av de mest kjente kan vi nevne Sigma vannsager og flisekuttere, Raimondi som produserer maskiner og utstyr for flislegging, P. Hermann Jung murskjeer og Luxelements byggeplater. Fra Norge har vi slukrister fra Florvåg Verk. Vi er tyske BWG Zentrale sin samarbeidspartner i Norge. BWG er en sammenslutning av mange verktøyprodusenter i hele Europa. Gjennom dette samarbeidet oppnås pålitelige leveranser, god kvalitet og gunstige priser.
Lagt til: 22-Dec-2004 Treff: 1777
Gi karakter til dette webstedet

 Battericentralen AS 
Beskrivelse: Battericentralen AS er grossist og en spesialforretning som leverer batterier og tilhørende utstyr til alle formål. Med mer enn 60 års erfaring i bransjen har vi detaljkunnskap om de fleste batterier til alle tenkelige og utenkelige formål
Lagt til: 22-Dec-2004 Treff: 1426
Gi karakter til dette webstedet

 BEKAS-Bergen Elektrokompetanse AS 
Beskrivelse: BEKAS har som mål å være en ledende leverandør av elektrokomponenter til industri, skip og offshorevirksomhet. Lang erfaring, spisskompetanse og eget grossistlager gjør at vi kan bygge og levere enkeltkomponeneter og sammensatte løsninger raskere enn de fleste av våre konkurrenter.
Lagt til: 22-Dec-2004 Treff: 1413
Gi karakter til dette webstedet

 Berca as 
Beskrivelse: Vi er en landsdekkende grossist som selger det meste innen emballasje. Vi har mer enn 10 års erfaring i bransjen. Vårt produktspekter omfatter alt fra finere gave-emballasje til kraftemballasje. En stor del av produktene vi leverer er spesialprodusert med logo-trykk for våre kunder. Vi lagerfører en stor del av vårt sortiment i Fyrstikkalleen 21 F, som er sentralt beliggende på Helsfyr i Oslo. Vi bestreber oss på å utføre raske leveringer og yte god service.
Lagt til: 21-Dec-2004 Treff: 2024
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.123 Sekunder