Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Bolig og interiør/ Murhus


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Bergens Murmesterforening 
Beskrivelse: Bergens Murmesterforening har til formål å medvirke til kvalitet i utførelse av håndverktjenester samt til økt profesjonalitet blant sine medlemsbedrifter. Vi har eget opplæringskontor som sikrer rekruttering og opplæring av nye fagfolk. Alt i skifer, fliser og teglstein.
Lagt til: 25-Oct-2004 Treff: 1773
Gi karakter til dette webstedet

 Byggmester Geir Algrøy AS 
Beskrivelse: Byggmester Geir Algrøy AS er en offentlig godkjent mesterbedrift. Vi er forhandler av Murgaardhus, og satser i tillegg til byggmestervirksomhet, på salg og oppføring av ferdighus.
Lagt til: 25-Oct-2004 Treff: 1635
Gi karakter til dette webstedet

 byggutengrenser.no 
Beskrivelse: byggutengrenser.no er opprettet for å hjelpe deg til å finne de rette svarene dersom du vurderer å bygge i mur eller betong. Vi representerer så godt som alle leverandører av betydning innen mur- og betongbransjen i Norge.
Lagt til: 25-Oct-2004 Treff: 2129
Gi karakter til dette webstedet

 H+H i Finland 
Beskrivelse: H+H i Finland har siden 1970 arbeidet med et konsept på MurHus, og har i dag en katalog på 100 arkitekttegnede Hus. Tanken bak konseptet er å utnytte Porebetongen maksimalt. Disse husene finnes det ferdige tegninger som kan benyttes til byggemeldingen. I Norge har vi nå muligheten til å tilby disse MurHusene levert byggeplass,
Lagt til: 25-Oct-2004 Treff: 2096 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Murgaardhus 
Beskrivelse: Murgaardhus er Norge's eneste landsdekkende ferdighus leverandør av murhus. Hovedkontoret for Murgaardhus er Murgaard AS. Kjedekontoret ligger i Ålesund. Her tilpasser vi våre kataloghus til dine krav, eller arkitekttegner ditt drømmehus etter dine ønsker.
Lagt til: 25-Oct-2004 Treff: 1955 Karakter: 6 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Teglhuset 
Beskrivelse: Klimaet i Norge stiller store krav til byggematerialer, men fremdeles bærer vi med oss arven av laft og plank, brukt av generasjoner nordmenn før oss. Lite tenker vi vel på at denne byggeskikken gjennom tidende var et resultat av praktisk årsaker og en vanskelig økonomi. Ikke før Murtvangloven av 1904 tvang igjennom en endring og en ny måte å tenke på hus i by. Da hadde storparten av Ålesund brent ned til grunnen, og man innså at tett trehusbebyggelse i bystrøk ikke var det optimale når det gjelder brannsikkerhet.
Lagt til: 25-Oct-2004 Treff: 2561
Gi karakter til dette webstedet

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Sidegenerering: 0.098 Sekunder