Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Offentlig

  Fylker i Norge 
      Historielag 
  In English 
      Kommuner i Norge 
  Stat 
    

Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Forbrukerrådet/Forbrukerkontoret 
Beskrivelse: Her finner du Forbrukerådet for Hordaland og Sogn og Fjordane. Du finner "ditt" forbrukerråd ved å gå til Hovedsiden. Klikker du oppe på "kart over nettsted" finner du en meny med svært mange emner, fra boform til brukt bil. Lykke til!
  Lagt til: 27-Jul-2005
  Treff: 4429
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer | Kommentarer (63)

 Helse Vest 
Beskrivelse: Helse Vest. Klikk for mer info ! Den 1. januar 2002 opprettet staten fem helseregioner som overtok ansvaret for norske sykehus fra fylkeskommunene. Helse Vest har nå ansvaret for spesialisthelsetjenesten i Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane.
  Lagt til: 11-Nov-2003
  Treff: 3398
Gi karakter til dette webstedet

 Hordaland Fylkeskommune 
Beskrivelse: Hordaland Fylkeskommune Klikk for mer info ! eit folkevalt styringsorgan for innbyggjarane i Hordaland. Vi skal løysa store fellesoppgåver til beste for innbyggjarane i heile fylket. Vi skal og  produsera framtidsretta tenester innan helsevern og sosiale tenester, vidaregåande utdanning, samferdsel og kultur..
  Lagt til: 11-Nov-2003
  Treff: 3112
Gi karakter til dette webstedet

 Møre og Romsdal fylkeskommune 
Beskrivelse: Møre og Romsdal fylkeskommune Klikk for mer info ! er folkevalt styringsorgan for dei 240.000 innbyggjarane i Møre og Romsdal utøver viktige regionalpolitiske funksjonar for å styre utviklinga i Møre og Romsdal produserer tenester som er viktige for liv, helse og velferd i Møre og Romsdal.
  Lagt til: 11-Nov-2003
  Treff: 4087
Gi karakter til dette webstedet

 Rogaland Fylkeskommune 
Beskrivelse: Rogaland Fylkeskommune Klikk for mer info ! eit folkevalt styringsorgan for innbyggjarane i Rogaland. Vi skal løysa store fellesoppgåver til beste for innbyggjarane i heile fylket. Vi skal og  produsera framtidsretta tenester innan helsevern og sosiale tenester, vidaregåande utdanning, samferdsel og kultur.
  Lagt til: 11-Nov-2003
  Treff: 3544
Gi karakter til dette webstedet

 Sogn og Fjordane Fylkeskommune 
Beskrivelse: Sogn og Fjordane Fylkeskommune Klikk for mer info ! eit folkevalt styringsorgan for innbyggjarane i Sogn og Fjordane. Vi skal løysa store fellesoppgåver til beste for innbyggjarane i heile fylket. Vi skal og  produsera framtidsretta tenester innan helsevern og sosiale tenester, vidaregåande utdanning, samferdsel og kultur.
  Lagt til: 11-Nov-2003
  Treff: 3035
Gi karakter til dette webstedet

 Spør oss 
Beskrivelse: Har du spørsmål om hvordal du starter eget firma, eller drift av firma? På disse sidene har 5 statlige etater, som har ansvaret for en betydelig del av de reglene du må følge som næringsdrivende, har gått sammen om disse sidene. Finner du ikke svar på det du selv lurer på, kan du sende ditt eget spørsmål til Spør OSS.
  Lagt til: 09-Mar-2005
  Treff: 3525
Gi karakter til dette webstedet

Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.098 Sekunder