Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Eiendom


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Alsaker Eiendom AS 
Beskrivelse: Alsaker Eiendom AS med kontor på Stord vart stifta i 1994 med 2 millionar i aksjekapital som seinare er utvida til 4,5 millionar. Me driv hovudsakleg med utleige av hyblar og leilighetar i Bergen, Stord og Haugesund men har òg nokre forretningslokalar og ein fritidsbustad på Bømlo som er til utleige.
  Lagt til: 05-Oct-2004
  Treff: 2385 Karakter: 10 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 AS Pellerin 
Beskrivelse: Fra starten i 1876 har A/S Pellerin vært et industrieventyr. Grunnlaget ble lagt gjennom produksjon av margarin, som varte til sommeren 1995, da den siste margarinpakken forlot våre samlebånd. Ekspertisen på eiendomsforvaltning og -utvikling som gjennom årene er opparbeidet i bedriften, er nå videreført som vårt eneste forretningsområde.
  Lagt til: 20-Oct-2004
  Treff: 2578
Gi karakter til dette webstedet

 AS Smith-Sivertsen 
Beskrivelse: A/S Smith-Sivertsen ble aksjeselskap i 1912 som videreføring av det personlige selskap Martin Smith-Sivertsen Bakeri i Bergen fra 1890. Selskapet forlot bakeribransjen i 1969 som Norges tredje største bakeri og er i dag et eiendoms- og holding-selskap med ca. 11.000 kvm utleieareal fordelt på flere bygårder i Bergen sentrum. Smith-Sivertsen eier og driver overnattingsstedene Marken Gjestehus og Nygård Apartment.
  Lagt til: 20-Oct-2004
  Treff: 2174
Gi karakter til dette webstedet

 Aspelin-Ramm Gruppens AS 
Beskrivelse: Aspelin-Ramm Gruppens AS sitt viktigste forretningsområder er utvikling, drift og forvaltning av fast eiendom og salg til bygge- og anleggsvirksomheten. Eiendomsvirksomheten er i hovedsak knyttet til eiendommer i Oslo og østlandsregionen og i mindre, men i voksende grad eiendommer i Gøteborg og Stockholmsregionen.
  Lagt til: 20-Oct-2004
  Treff: 2252
Gi karakter til dette webstedet

 Bara Eiendommer AS   Populær
Beskrivelse: Bara Eiendommer AS Klikk for mer info ! eier og forvalter ca.50.000 kvm næringslokaler i Bergen. Eiendomsmassen består i hovedsak av næringslokaler fordelt på kontor og forretningslokaler i Bergen sentrum samt noe lager og kontorlokaler i nærhet til sentrum. Selskapets forretningsidé er verdiskapning gjennom kjøp, utvikling og forvaltning av næringseiendommer innen et begrenset geografisk område.
  Lagt til: 04-Nov-2003
  Treff: 5633
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen Boligkontor 
Beskrivelse: Vi har siden 1998 opparbeidet oss til å bli Bergens største og beste aktør i utleiemarkedet med mange ledige boliger til enhver tid. Som kunde hos oss kan vi tilby deg et bredt spekter av ledige hybler, leiligheter, hus og markedets beste og rimligste hjelp i ditt søk etter ny bolig.
  Lagt til: 05-Oct-2004
  Treff: 2545 Karakter: 2 (2 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | Detaljer

 Bergen og Omegn Boligbyggelag AS   Populær
Beskrivelse: Bergen og Omegn Boligbyggelag A/S  ( Bob ) Klikk for mer info ! er landets nest største boligbyggelag, og kan tilby et stort utvalg av boliger. Bob har i dag 43.000 medlemmer og forvaltr 15 800 boliger i ca.190 lag. Hovedtyngden av boligene som forvaltes er borettslag, Bob er også forretningsfører for en rekke sameier og stiftelser.
  Lagt til: 30-Oct-2003
  Treff: 8921
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen og Omeng Boligbyggelag AS   Populær
Beskrivelse: Bergen og Omeng Boligbyggelag A/S Klikk for mer info ! ( Bob ) er landets nest største boligbyggelag, og kan tilby et stort utvalg av boliger. Bob har i dag 43.000 medlemmer og forvaltr 15 800 boliger i ca.190 lag.
  Lagt til: 04-Nov-2003
  Treff: 7899
Gi karakter til dette webstedet

 Bjørgvin Eiendomsmegling 
Beskrivelse: En bolighandel er viktig blir utført med sikkerhet. Det er store verdier i omløp. Derfor er det viktig at dine ønsker og behov blir ivaretatt. Vi tar oss tid til hver enkelt kunde, og gjør vårt aller beste for at både selger og kjøper får ett trygt og tilfredsstillende boligsalg.
  Lagt til: 27-Nov-2006
  Treff: 2615
Gi karakter til dette webstedet

 Boligbyrået Formidling AS 
Beskrivelse: Vårt spesialområde er å finne boliger for firma og privatpersoner med firma-garanti/depositumordning. Dette er et område med mange fallgruber hvor det gjelder å trå forsiktig, så hvorfor ikke søke profesjonell hjelp!
  Lagt til: 05-Oct-2004
  Treff: 2113 Karakter: 10 (3 Stemmer)
Gi karakter til dette webstedet | DetaljerVelg side: 1 2 3 4 5 6 7   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.106 Sekunder