Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Trykkeri og grafisk design


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


  Åsane Grafiske Senter AS 
Beskrivelse: Åsane Grafiske Senter i Bergen... er et kompetansesenter innenfor fagområdet markedskommunikasjon. Vi foredler og publiserer informasjon ved hjelp av papirbaserte og elektroniske medier. Vi samarbeider tett med våre kunder og enkelte mener at våre priser er rimelige (billige)!
Lagt til: 29-Sep-2004 Treff: 2736
Gi karakter til dette webstedet

 Allkopi 
Beskrivelse: Allkopi er medlem av to internasjonale nettverk: IPN og Globalgrafixnet. Mens IPN har sin hovedtyngde i "A4-markedet", produserer Globalgrafixnet særlig i storformat - for eksempel tekniske tegninger. I begge nettverk er det imidlertid bedrifter - som Allkopi - som har et ben i begge leire. Resultatet for deg som Allkopi-kunde er omfattende produksjonsmuligheter i utlandet.
Lagt til: 29-Sep-2004 Treff: 2072
Gi karakter til dette webstedet

 Askvoll Skiltgravering 
Beskrivelse: Vi utfører alle mulige oppdrag innen gravering, båt- og bildekor, reklameskilt og liknende. En spesialitet som vi i Askvoll Skiltgravering utfører, er syrefaste skilt med maling som sitter for industri, offshore og skipsfart.
Lagt til: 10-Oct-2004 Treff: 1352
Gi karakter til dette webstedet

 Bedriftssupport AS 
Beskrivelse: Med Document Creator kan du som har avtale med oss bestille dine trykksaker på web 24t i døgnet 356 dager i året. Du velger selv hvilke av de forhåndsdefinerte trykksakene du ønsker å bestille, legger inn variable data, leser korrektur og bestiller. Enklere kan det neppe gjøres.
Lagt til: 08-Oct-2004 Treff: 1608
Gi karakter til dette webstedet

 Bodoni Hus 
Beskrivelse: Bodoni Hus fremstår som en totalleverandør av kommunikasjonsløsninger. I Hollendergaten 10-12, midt i hjertet av det historiske Bergen, ligger vår avdeling for design, typografi, repro, etc. "Alt hva faget henhørende" er avdelingens motto. Avdeling for programvareutvikling, databehandling og krysspublisering er også lokalisert i Hollendergaten.
Lagt til: 29-Sep-2004 Treff: 1656
Gi karakter til dette webstedet

 Bong 
Beskrivelse: Vårt hovedkontor ligger på Vear utenfor Tønsberg. Her finner du et av Europas mest moderne anlegg for produksjon av konvolutter. Over halvparten av Norges konvoluttproduksjon skjer her. I tillegg har vi en egen salgs- og produksjonsavdeling i Oslo.
Lagt til: 29-Sep-2004 Treff: 1598
Gi karakter til dette webstedet

 Bording Norge AS 
Beskrivelse: 1. september 2003 skiftet Beyer-Hecos AS navn til Bording AS. Når vi nå har skiftet navn så er det fordi vi også i Norge ønsker å synliggjøre og forsterke vår profil som en av Skandinavias ledende grafiske leverandører. Bording AS vil være en fremtidsrettet leverandør av kommunikasjons-løsninger for kommersielle og administrative formål.
Lagt til: 29-Sep-2004 Treff: 1576
Gi karakter til dette webstedet

 Borg as 
Beskrivelse: Borg as er totalleverandør av grafiske tjenester og web. Selskapet ble etablert i 1993 av Odd André Borg, og er et datterselskap av L.J. Høysæter AS. Vårt produktspekter er meget bredt. Gjennom vårt omfattende nettverk av nære samarbeidspartnere tilbyr vi også en rekke relaterte tjenester som tekst, informasjonsrådgivning, foto, profilartikler og distribusjon.
Lagt til: 08-Oct-2004 Treff: 1436
Gi karakter til dette webstedet

 Designtrykkeriet 
Beskrivelse: Designtrykkeriet med sine 45 medarbeidere holder til i moderne, trivelige og selveide lokaler sør for Store Lungårdsvann og har en bredde i tilbudet som det knapt finnes maken til i noe trykkeri. Både i innhold, stil og væremåte oppfattes vi som et annerledes og nytenkende trykkeri.
Lagt til: 29-Sep-2004 Treff: 1717
Gi karakter til dette webstedet

 Digitaltrykk 
Beskrivelse: Ved behov for stort format og et lite antall fargetrykk på folie, kartong eller laminert på plater, er vår avdeling for digitaltrykk klar til å løse oppgaven. Alle som har digitalt materiell som blir brukt til trykking av tidskrifter, kataloger, plakater eller liknende kan få laget disse i større format egnet for bruk til utstillinger.
Lagt til: 29-Sep-2004 Treff: 1609
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2 3 4   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.110 Sekunder