Hjem Weblinker Om Oss

itBergen.no™
[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Næringsliv/ Bryggerier


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Aass Bryggeri 
Beskrivelse: I tidligere tider var det hele 12 bryggerier i Drammen og i distriktet, og Aass Bryggeri er det eneste som er igjen. Med vår beliggenhet ved Nedre Sund på Bragernes har vi en sentral plassering i bybildet, og ligger fremdeles på samme sted hvor den opprinnelige virksomheten startet i 1834. Bryggeriet er blitt bygget ut i flere etapper, siste gang i 1989, men stilen har hele tiden vært ivaretatt og den totale bygningsmassen fremstår som en samlet enhet.
  Lagt til: 13-Sep-2004
  Treff: 1607
Gi karakter til dette webstedet

 Berentsens Brygghus 
Beskrivelse: Helt siden starten i 1895 har vi i Berentsens (of Norway) satset på friske, naturlige råvarer av ypperste kvalitet. Derfor er alle produktene våre preget av forfriskende ekte smak, en smak du aldri blir lei av.
  Lagt til: 13-Sep-2004
  Treff: 1886
Gi karakter til dette webstedet

 Borg Bryggerier 
Beskrivelse: Borg Bryggerier. Bedriften har fra 1905 vært ledet av familien Egenæss, frem til 1945 av Hans Egenæss, og frem til 1990 av sønnen Per Egenæss (bildet). Etter dette overtok svigersønnen Bjørn Strømsæther som daglig leder. I dag er Bjørn Strømsæther Viseadministrerende direktør i Hansa Borg Bryggerier ASA.
  Lagt til: 13-Sep-2004
  Treff: 1845
Gi karakter til dette webstedet

 Grans Bryggeri AS 
Beskrivelse: Grans Bryggeri ble etablert i 1899, og har produksjon og lager i Sandefjord. Grans Bryggeri AS har landets laveste priser på bryggerivarer. Moderne, effektive maskiner, minimale salgs- og administrasjonskostnader, samt bransjens mest effektive logistikk - setter oss i stand til å levere førsteklasses produkter til ekstra lave priser.
  Lagt til: 13-Sep-2004
  Treff: 2036
Gi karakter til dette webstedet

 Hansa Borg Bryggerier 
Beskrivelse: 1890 kom en ung mann på 23 år til Bergen. Waldemar Stoud Platou, som han het, skjønte fort at vann var det byen hadde mest av ja, det regnet vel like mye da som nå. Så hvorfor ikke bruke vannet til noe nyttig? Som å brygge øl på det? ´ Å nei, det har vi prøvd før´, var det mange som sa. ´-Og det går bare så måtelig bra!´ Og rett hadde de jo, for Det Sembske Bryggeri hadde startet opp i 1849 og aldri blitt noe større av.
  Lagt til: 13-Sep-2004
  Treff: 1710
Gi karakter til dette webstedet

 Macks Ølbryggeri AS 
Beskrivelse: Mack-konsernets visjon er å være et ledende nordnorsk industrikonsern med merkevarer for et nasjonalt og internasjonalt marked. Kyst-Norges ressurser, strategisk samarbeid, innovasjon og kompetanse skal være bærebjelker i selskapet.
  Lagt til: 13-Sep-2004
  Treff: 1643
Gi karakter til dette webstedet

 Nordmørsbrygg AS 
Beskrivelse: Ølbrygging har lange tradisjoner på Nordmøre. Heimebrygging foregikk her, som i resten av landet, så langt tilbake vi kjenner historien. Det var vanlig å brygge øl til eget bruk, først og fremst til gjestebud, som selskaps- og tørstedrikk. Denne brygginga foregikk vanligvis på høsten, etter at høstslaktinga var avsluttet. Bare den beste bryggen, med god spireevne, kunne brukes. Renset korn ble lagret til det skulle brukes til malt. Prosessen var lang og omstendelig.
  Lagt til: 13-Sep-2004
  Treff: 1466
Gi karakter til dette webstedet

 Ringnes AS 
Beskrivelse: Ringnes AS er Norges største bryggeriselskap med ca. 1600 medarbeidere. Selskapet eies av Carlsberg Group som er verdens fjerde største bryggerikonsern.
  Lagt til: 13-Sep-2004
  Treff: 1304
Gi karakter til dette webstedet

 Ringnes E.C.Dahls Bryggeri 
Beskrivelse: Ringnes E. C. Dahls Bryggeri er et av landets eldste bryggerier. Bryggeriet har alltid hatt en sentral posisjon i Trondheim og i dag leverer bryggeriet øl og brus til Midt- og Nord-Norge.
  Lagt til: 13-Sep-2004
  Treff: 1805
Gi karakter til dette webstedet

 Roma Mineralvannfabrikk 
Beskrivelse: I 1967 flyttet fabrikken inn i nye lokaler i Nordahl Brunsgt. 18 på Nesa Industriområde, like utenfor Lillestrøm. Fabrikken har fått en sentral beliggenhet inntil riksvei 159,- like ved Norges Varemesse. Bygget er på 5000 kvm og rommer produksjon, lager og fabrikkutsalg.
  Lagt til: 13-Sep-2004
  Treff: 2249 Karakter: 10 (1 Stem)
Gi karakter til dette webstedet | DetaljerVelg side: 1 2   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2020
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.101 Sekunder