Hjem Weblinker Partners Om Oss Annonsér

itBergen.no™ webhuset.no 
 Søk
norskenglish
 Navigasjon
    Hjem
       Mer Innhold

    Web-Linker
 

  Info om Partnersider Partner sider :
 Annonse (3)

Webhotell mini

[ Hovedside | Legg til link | Nye | Populær | Høyeste karakter | Tilfeldig ]

Kategori: Hovedside/Foreninger/ Foreninger


Sorter linkene etter: Tittel (A\D) Dato (A\D) Karakter (A\D) Popularitet (A\D)
Webstedene sorteres nå etter: Tittel (Fra A til Å)


 Bergen Næringsråd   Populær
Beskrivelse: Klikk for mer info.. er den største lokalt forankrete næringsorganisasjonen i Bergen med over 2200 medlemmer. Vi er en medlemseiet organisasjon og er partipolitisk nøytral. Visjon: Bergen Næringsråd skal være en pådriver for å gjøre Bergensregionen til Norges mest attraktive næringsområde.
Lagt til: 06-Nov-2003 Treff: 6649
Gi karakter til dette webstedet

 Bergen Sentrum AS   Populær
Beskrivelse: Bergen Sentrum AS Klikk for mer info... eies av Bergen Næringsråd, Bergen Reiselivslag, Bergen Kommune og Sentrumsforeningen. Selskapet er en samarbeidsorganisasjon mellom Bergen Kommune og private interesser, og har som oppgave å fremme økt kommersiell aktivitet, herunder felleskampanjer for handelsnæringen i Bergen sentrum.
Lagt til: 06-Nov-2003 Treff: 5473
Gi karakter til dette webstedet

 Bergens Murmesterforening   Populær
Beskrivelse: Bergens Murmesterforening Klikk for mer info ! har til formål å medvirke til kvalitet i utførelse av håndverktjenester samt til økt profesjonalitet blant sine medlemsbedrifter. Vi har eget opplæringskontor som sikrer rekruttering og opplæring av nye fagfolk. Kontinuerlig faglig opplæring av medlemsbedriftene og egen reklamasjonsordning. Det er for tiden 28 bedrifter som er medlem av Bergens Murmesterforening.
Lagt til: 06-Nov-2003 Treff: 5636
Gi karakter til dette webstedet

 Byggmesterforbundet region Vest   Populær
Beskrivelse: Byggmesterforbundet region Vest.Klikk for mer info ! Å være byggmester i forrige århundre var noe annerledes enn det er i dag. Den gang var byggmesteren like mye arkitekt og grunnentreprenør. I dag er det arkitekter, entreprenører, og andre faggrupper som deler på prosjektene. Lauget har fulgt fagets utvikling og vært en aktiv medspiller for å beholde (eller beskytte) tømrerfaget best mulig.
Lagt til: 06-Nov-2003 Treff: 5350
Gi karakter til dette webstedet

 Den Norske Advokatforening. 
Beskrivelse: Den Norske Advokatforening. Trenger du juridisk hjelp? Med inntil en 30 minutters gratis konsultasjon kan medlemmer av Den Norske Advokatforening over hele landet hjelpe deg med å avklare om du har et juridisk problem og gi enkle råd om dette. Har du behov for advokatbistand ut over ½ time, vil du av Advokatvakten bli henvist videre på vanlige vilkår.
Lagt til: 06-Nov-2003 Treff: 3297
Gi karakter til dette webstedet

 Den Norske Dataforening 
Beskrivelse: Den Norske Dataforening Klikk for mer info... består av ni distriktsforeninger. Hvert distrikt har sine egne sider hvor du finner informasjon om aktiviteter i distriktet samt informasjon om hvem som sitter i styrer, faggrupper og fora.
Lagt til: 06-Nov-2003 Treff: 3499
Gi karakter til dette webstedet

 First Tuesday i Bergen 
Beskrivelse: First Tuesday i Bergen Klikk for mer info !  er et møtested og markedsplass som kobler entreprenører med penger, mennesker, ideer og tjenester innen nettverksøkonomien. First Tuesday er et internasjonalt nettverk for mennesker som er knyttet til den nye nettverksøkonomien. First Tuesday er i dag representert internasjonalt i over 100 byer i 45 land på 6 kontinenter. Totalt er over 100.000 mennesker registrert som medlemmer.
Lagt til: 06-Nov-2003 Treff: 3257
Gi karakter til dette webstedet

 Maler- og Byggtapetsermestrenes forening i Bergen 
Beskrivelse: Klikk for mer info ! sitt service kontor holder til i Elstersgt.3 like ved yrkeskolen på Danmarksplass. Foreningen ble startet i 1892 og er således 108 år. Foreningen har ca 60 medlemmer, og ca 50 av disse er aktive malere og byggtapetsermestere. Foreningen har som sitt største virke å være ett serviceorgan for medlemmene.
Lagt til: 06-Nov-2003 Treff: 2832
Gi karakter til dette webstedet

 Norges Sivilingeniørers Forening. 
Beskrivelse: Norges Sivilingeniørers Forening. Foreningen skal samle sivilingeniører og teknisk-naturvitenskapelig utdannede i felles arbeid for profesjonens interesse. NIF, som har 39.000 medlemmer, ble etablert i 1874. Foreningen har 5.600 studentmedlemmer. Din avdeling finnes under avdelinger.
Lagt til: 06-Nov-2003 Treff: 2817
Gi karakter til dette webstedet

 Reiselivsbedriftenes Landsforening (RBL) 
Beskrivelse: RBL vil her fortløpende legge ut høringsuttalelser og næringspolitiske saker som det er viktig for organisasjonen å ta stilling til.
Lagt til: 21-Dec-2004 Treff: 2941
Gi karakter til dette webstedetVelg side: 1 2   [ Neste side >> ]
Teknisk ansvarlig: Gorm Næss  - Bannerstatistikk for annonsører.
itBergen.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil/mangler på tilbud eller produkter fra firma som er linket fra itBergen.no sin portal.
Copyright itBergen.no 2019
Web site engine's code is Copyright © 2003
Sidegenerering: 0.113 Sekunder